PET Entreprise ApS

- Står til rådighed igennem hele din renovering!

Den fornemmeste opgave hos PET Entreprise ApS, med indehaver Tobias Frederichsen i spidsen, er at udføre din renovering fra start til slut, uden du behøver at stå for den besværlige koordinering mellem forskellige faggrupper.

PET Entreprise ApS har hovedsæde i Roskilde og kan stå for renovering af din bolig i Roskilde omegn og Hovedstadsområdet.

PET Entreprise ApS kan blandt andet stå for at udføre:

  • Totalrenoveringer
  • Energiforbedringer
  • Badeværelsesrenoveringer
  • Indretning
  • Restaurering
  • Anlægsentrepriser

Konkretiserer dine drømme

Det kan være svært som bygherre at finde hoved og hale i idéer og tanker omkring en renovering, når man ikke er fagmand og derfor ikke kender alle muligheder, der findes. Derfor tilbyder PET Entreprise ApS også, at du kan få besøg af vores dygtige indretningsarkitekter. De kan hjælpe dig med indretning og rådgivning til renoveringen, førend den påbegyndes. Så er du sikret, at alle dine drømme bliver realiseret.

Rådgivning fra start til slut

Hvis du vælger PET Entreprise ApS til din renovering, får du også en fast kontaktperson tilknyttet din renovering. Herved kan du igennem hele processen få svar på dine spørgsmål samt hjælp til valg af materialer og løsninger til netop din renovering. Vi står for alt koordinering mellem håndværkerne, så du trygt kan læne dig tilbage.

Energioptimering på dagsordenen

Med de tårnhøje energi- og elpriser og med fokus på at bevare planeten, har vi hos PET Entreprise ApS også specialiseret os inden for energiforbedringer. Energiforbedringer er altid en fast del af de renoveringer, vi udfører hos PET Entreprise ApS. 

Vores energikonsulenter har også mulighed for at besøge dig og gennemgå din bolig for mulige energiforbedringer, så du har et overblik over, hvilke miljømæssige samt økonomiske fordele, du kan få gavn af, ved at udføre forskellige renoveringer.

Vi afleverer dit hus færdigt til tiden

Hos PET Entreprise ApS er vi stolte af vores hold af samarbejdspartnere, der har en bred ekspertise inden for renoveringsbranchen. Vores gode samarbejder gør også, at vi altid overholder vores aftaler. De priser og tidsplaner, vi giver dig, overholder vi, så vi kan overdrage dit nyrenoverede hus fuldstændig klart til den aftalte tid, og præcist som du ønsker det.

Står du overfor en renovering, men mangler folkene og overblikket?

PET Entreprise ApS står klar til at hjælpe dig! Kontakt os allerede i dag ved at trykke på kontaktknapperne eller ved at ringe til os på 8230 5305 for aftale om et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Tobias Frederichsen Indehaver
82 30 ** ** Vis nummer
82 30 53 05

PET ENTREPRISE APS

Støden 9

4000 Roskilde

CVR: 42590533

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver PET ENTREPRISE APS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

5 dage siden
Totalrenovering af kælder 4180 Sorø
1 uge siden
Renovering af lejlighed 1720 København V
1 uge siden
Etablering af udestue 4420 Regstrup
1 uge siden
Opretning af trækonstruktion 4296 Nyrup
2 uger siden
Etablering af mur 4700 Næstved

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du PET ENTREPRISE APS