Østjyllands Ejendomsservice

Østjyllands Ejendomsservice udfører både tømreropgaver, totalentrepriser og professionel ejendomsservice af høj kvalitet. Indehaver Christian Bengtson sørger altid for selv at komme ud og besigtige en opgave, så du får det mest retvisende tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Østjyllands Ejendomsservice

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Østjyllands Ejendomsservice

Hos Østjyllands Ejendomsservice servicerer hele Østjylland med alt fra højbede og tagrens til belægningsarbejde. Vi er eksperter i at klargøre jeres bolig til et eventuelt salg, så den fremstår lækker og indbydende. Drejer projektet sig om erhvervs- eller boligforeningsarbejde, står vi hos Østjyllands Ejendomsservice også klar til at løfte det.

Fageksperter til hvert enkelt område

Hos Østjyllands Ejendomsservice rummer vores medarbejdere en bred skare af kompetencer. Det betyder, at hvad enten det drejer sig om en maler-, tømrer- eller anlægsopgave, så har vi den rette mand til opgaven. Derfor kan I forvente, at det altid er en kompetent og kvalitetsbevidst fagmand, der varetager jeres opgave. Faglig stolthed er nemlig noget, vi ikke vil gå på kompromis med hos Østjyllands Ejendomsservice. Og derfor yder vores medarbejdere altid en ærekær og omhyggelig indsats, så løsningen er holdbar og nøjagtigt skræddersyet til jeres behov.

Bæredygtige løsninger til jeres ejendom

Hos Østjyllands Ejendomsservice er vi store fortalere for grønnere og mere miljøbevidste løsninger. Det betyder naturligvis, at der er penge at spare på den lange bane, hvis I får et bæredygtigt slutprodukt. Derudover er det også en fordel for jer, hvis I skal sælge jeres ejendom. Vores indtryk er nemlig, at en energivenlig bolig er mere attraktiv for køber. Hos Østjyllands Ejendomsservice ved vi, hvor frustrerende det kan være at have sit hus til salg i en længere periode. Derfor er vi blevet eksperter i at forbedre nogle af de særlige faktorer, der kan hjælpe salgsprocessen på vej, uden det skal koste en formue.

Vi tilbyder:
  • Højbede
  • Tagrens
  • Tagrenovering
  • Fliserens
  • Facade- og tagmaling
  • Anlægsarbejde
  • Havearbejde

Klik på kontakt-knappen øverst og få et uforpligtende tilbud med på vejen. Så hjælper vi med at gøre jeres ejendom salgsklar.
Kontakt Østjyllands Ejendomsservice for et uforpligtende tilbud

Her finder du Østjyllands Ejendomsservice

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Østjyllands Ejendomsservice

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Østjyllands Ejendomsservice

Østjyllands Ejendomsservice udfører både tømreropgaver, totalentrepriser og professionel ejendomsservice af høj kvalitet. Indehaver Christian Bengtson sørger altid for selv at komme ud og besigtige en opgave, så du får det mest retvisende tilbud.

Hovedkontor

Vestre Ringgade 186, 4. tv.
8000 Aarhus

CVR: 38488163

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen