ØLSTED VVS

– Din ekspert i varmeinstallationer

Er der fodkoldt i boligen og er varmeregningen alt for høj? Så er det på tide at se dine varmeinstallationer efter i sømmene. Hos ØLSTED VVS er vi eksperter i varmeløsninger til boligen. Siden 1980 har vi hjulpet flere hundrede boligejere med:

  • Gasopgaver
  • Fjernvarmesager

Og vi er også klar til at hjælpe dig! Vi kører fra Køge til København og dækker også hele Nordsjælland, når varmeopgaverne gælder. Vi hjælper også gerne med de almene VVS-opgaver i Frederiksværk og omegn, hvor vi har kontor.

Vi dukker altid op

Vi oplever ofte, at du som bygherre kan være skeptisk når det kommer til håndværkeraftaler, men det skal du ikke være, når ØLSTED VVS er på opgaven. Vi dukker altid op og kommer naturligvis som aftalt. For selvom vi er specialister i varme, så brænder vi ikke vores kunder af.

Hurtig dialog

Du kan regne med en hurtig kontakt, når vi er på sagen – og så tager vi altid telefonen, når du ringer. Det gælder også i weekenderne, da vi er et tilgængeligt firma.

Ønsker du en varmeekspert med stor erfaring i branchen og sans for god service? Ja, så er du meget velkommen til at kontakte ØLSTED VVS. tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på 4774 8308, så vender vi retur med et godt tilbud til dig.

Læs mere

Kontakt os her

Jette Medarbejder
47 74 ** ** Vis nummer
47 74 83 08

ØLSTED VVS

Industrivej 17

3300 Frederiksværk

CVR: 64348310

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver ØLSTED VVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

100 opgaver vundet

Udskiftning af oliefyr 3500 Værløse
6 dage siden
Afmontering af gasfyr og nyetablering af fjernvarm 2670 Greve
1 uge siden
Mont. af fjernvarme inkl. afmon. varmtvandsbeholde 3250 Gilleleje
1 uge siden
Udskiftning af varmtvandsbeholder 3360 Liseleje
1 uge siden
Udskiftning af fjernvarmeunit 2680 Solrød Strand
3 uger siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
212 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 168 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 44 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Håndværkeren er professionel og kompetent. Altid venlig og imødekommende.

Birgitte Lindhardt, 09 jun. 2024

Efter min forespørgsel var fundet i spam (!) var der hurtig kontakt og besigtigelse. Aftaler blev holdt, der blev arbejdet koncentreret med inddragelse af hvad jeg havde tænkt mig. Resultatet blev pænt.

Trine Stûrup, 06 jun. 2024

Hurtig og perfekt udført arbejde

Ulrik meinz, 08 maj 2024

Ølsted VVS besigtigede installationen i mit hus og fandt, at varmtvandsbeholderren ikke skulle udskiftes. Ølsted VVS afgav i stedet tilbud på reparation af husets VVS installation. Ølsted VVS g...
Ølsted VVS besigtigede installationen i mit hus og fandt, at varmtvandsbeholderren ikke skulle udskiftes. Ølsted VVS afgav i stedet tilbud på reparation af husets VVS installation. Ølsted VVS gennemførte reparationen absolut tilfredsstillende. Desværre havde Ølsted VVS afgivet en urealistisk høj pris på reparationen, hvilket ikke er acceptabel. Jeg bad firmaet om en prisnedsættelse, hvilket Ølsted VVS accepterede.
Læs mere

Per S., 02 maj 2024

Pænt og hurtigt arbejde

Peter Horndrup, 25 apr. 2024

Pålidelig hurtig seriøs og serviceminded. Kan varmt anbefales.

Marcin R., 22 apr. 2024

Alle aftaler blev holdt og det udførte arbejde er pænt lavet.

Ulrich, 02 apr. 2024

Installeret fjernvarmeunit og ændret rørføring. Derudover installeret gulvvarme anlæg.

Jesper Rasmussen, 25 mar. 2024

Fint udført arbejde til tiden og til den aftalte pris

Niels Henning Jensen, 08 feb. 2024

Jeg skulle bruge akut hjælp med utæt rør i vores hus. JksVVs var meget professionelle og ærlige. Fin fantastisk service.

Gergana Stoyancheva, 12 jan. 2024

Helt fantastisk, jeg laver tilbuddet på nettet, få dage efter bliver jeg kontaktet af ØlstedVVS, de kommer søndag og ser på opgaven, mandag formiddag har jeg et tilbud, torsdag kommer de og skifter den :))

Lars Bøgelund Stoch, 10 dec. 2023

God pris og hurtig udført arbejde.
Jeg vil anbefale og brug dem igen selv.

Mick Duvald, 10 dec. 2023

Hans Henrik kom hurtigt og som aftalt og har ydet en service ud over det sædvanlige. Altid til at træffe på telefonen og kom til tiden

Camilla Stolpe, 07 dec. 2023

Kompetente og effektive

Mette Vind, 25 nov. 2023

Opsætning af varmestyring.
Alle aftaler overholdt og hurtig "ekspedering" .

Thomas Møller Harvig, 19 nov. 2023

Kun få dage efter første samtale er begge varmepumper tilset, serviceret og repareret. Vi er meget tilfredse.

Signe Kolmos, 29 okt. 2023

God personlighed, kom som aftalt

John Køppler, 26 okt. 2023

Kom efter aftale. Kunne se problemet med det samme. Efter et par timer var det ordnet.

Jane Sørensen, 10 okt. 2023

Punktlige, søde, og venlige ...meget tilfreds

Mia Davidsen, 21 sep. 2023

Fik ny styring på gulvvarme og fikset flere små ting.

Thomas Møller Harvig, 11 sep. 2023

Super service. Opgaven blev besigtiget dagen efter - selv om det var lørdag - og udført fire dage senere.

Anders Petersen, 11 sep. 2023

Hurtigt tilbud, var ude og tilse opgaven, flinke og hurtigt udført. Komplet skift af eksisterende fjernvarme unit.

Fanny D., 05 sep. 2023

Løbende toilet og bruseramatur

Ida Juhl-Thorup, 28 aug. 2023

UdmærKet arbejde

Kitty Avnsø, 16 jul. 2023

Venlige og kompetente håndværkere.

Kenn Bidstrup, 06 jul. 2023

100% tilfreds med Ølsted VVS, hurtigt og fint arbejde.

Jørgen L., 19 maj 2023

Opgaven var 1 mdr. forsinket og vi hørte intet herom fra selskabet. Alt andet fungerede perfekt, men de burde have ringet eller skrevet med oplysning om forsinkelsen

Stefan Z., 31 aug. 2022

Jeg vil helt klar anbefale Ølsted VVS.

Kim J., 05 jul. 2022

Ølsted VVS var super fleksibel i forhold til at koordinere tidsplanen med Fjernvarmeværket, så tiden uden varme blev minimal - Opgaven blev udført midt på vinteren!

Ivan H., 23 mar. 2022

Godt arbejde, meget venlig, alt til tiden og god pris

Gunda J., 24 jan. 2022

Det gik stærkt. Få timer efter at have kontakt med 3byggetilbud havde vi besøg af en fra Ølsted VVS, som ville give et tilbud om et par timer. Det lød fornuftigt, og de ville starte den følge...
Det gik stærkt. Få timer efter at have kontakt med 3byggetilbud havde vi besøg af en fra Ølsted VVS, som ville give et tilbud om et par timer. Det lød fornuftigt, og de ville starte den følgende morgen. Det var hunde koldt og snevejr. De var forsinkede pga vejret, men ved 13tiden havde vi varme og varmt vand 😀, og de var færdige for idag. Næste dag lavede de det der manglede og var færdige efter et par timer. I tilbuddet stod der, at alt blev fjernet ( det gjorde det også) og fejet med en kost. VVS arbejde med masser af rusten vand på vægge og gulv, der så ud. Fejet med en kost, men det stod også i tilbuddet. Nå, men efter en gang rengøring (det tog lige så lang tid som at sætte fyret op) er vi glade for det nye fyr. Der er nogle rør der ikke er helt vandrette og lodrette, det gik også stærkt, men overordnet set er vi glade og taknemmelige 3byggetilbud. Hilsen Bo.
Læs mere

Bo P., 30 nov. 2021

Finishen er ikke helt iorden fyr og vandbeholder sidder ikke lige højt 5-6mm, men nok til at se det Aftrækshætten dækker ikke det gamle hul ca 5x8 cm hul er synlig ved den nye krave

Erik O., 04 okt. 2021

Behagelige mennesker, som kom og løste opgaven på det tidspunkt de havde adviseret og oprydning bagefter var helt i top. 5 stjerner (ud af 5)

Erik H., 17 aug. 2021

Olieskade, ulovlige samlinger, og dårligt VVS arbejde Jeg kan ikke anbefale Ølsted VVS til udskiftning af oliefyr i hus. Ved udskiftning fra oliefyr til naturgasfyr blev der i processen spildt ...
Olieskade, ulovlige samlinger, og dårligt VVS arbejde Jeg kan ikke anbefale Ølsted VVS til udskiftning af oliefyr i hus. Ved udskiftning fra oliefyr til naturgasfyr blev der i processen spildt fyringsolie i mit bryggers som Ølsted VVS affejede som betydningsløst. Det resulterede i, at Top Danmark måtte få COWI til at oprense næsten 1x1 meter areal, og 60 cm i dybden igennem mit gulv, sand og klaplag – ikke engang dette fik Ølsted VVS til at tage sagen alvorlig. Dertil kan jeg tilføje, at der også blev spildt fyringsolie i min carport, der er lavet ulovlige samlinger på rør, tilslutning til tæret rør som drypper, dryp fra nye samlinger, ledninger som er viklet omkring rør uden trækaflastning, installation på skorsten er ikke tætnet mod vand, reglerne for isoleringsafstand på rør er ikke overholdt, rørene er ikke i vatter samt manglende rørbærere, der kan sætte sig luft i nogle af rørene og der er ikke sørget for udluftning. Jeg er yderst utilfreds med det arbejde som er blevet udført i mit hus. Efter en langsommelig rejse igennem ankenævnet vil jeg nu blot gøre mit for at ingen andre vil havne i samme situation som min familie og jeg. Hvis i skal have skiftet fra oliefyr til naturgas – vælg nogle andre:)
Læs mere

Stefanie C., 05 aug. 2021

Fik lynkursus i påfyldning af fyret, ugen efter da jeg bad derom, fordi jeg ikke kunne være hjemme, da han færdiggjorde opsætningen 14/9. 👌👌👌

Niels R., 30 jul. 2021

Overholder tidsplanen, men det er godt at kikke dem over skulderen.

Blom A., 04 feb. 2021

God service!

Mogens N., 20 okt. 2020

Hans Henrik/Ølsted VVS har fra første kontakt, været super hurtige til at vende tilbage. De kommer som aftalt til tiden, og opgaven blevet hurtigt og effektivt. TAK!

Christian V., 31 jul. 2020

Installationen af nyt gasfyr gik rigtig fint. Ølsted vvs kom til aftalt tid og udførte til aftalt tid. Intet at klage over. Meget tilfreds.

Lene S., 05 maj 2020

Super hurtig og professionel service

Bjarke B., 25 okt. 2019

Opgaven er udført til tiden og til aftalt pris. Kan derfor anbefale Ølsted VVS.

Lars M., 17 okt. 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du ØLSTED VVS

Send en forespørgsel til ØLSTED VVS