Øens Beton Og Kloak

4.4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Øens Beton Og Kloak

Øens Beton og Kloak

- Nemt, hurtigt og til fornuftige priser


Hos Øens Beton og Kloak benytter vi vores mange års erfaring til at tilbyde dig kvalitetsløsninger til en konkurrencedygtig pris. Øens Beton og Kloak har base i Slagelse, og vi kører på hele Sjælland for både private, boligforeninger og erhverv. Vi er altid klar til en udfordring, og er opgaven stor nok, kører vi også gerne til Fyn eller syd på til Lolland

Vi er specialister i:
  • Kælderudgravning
  • Kloakarbejde
  • Omfangsdræn og isolering
  • Nedsivningsanlæg
  • Swimming pools

Ærlige og konkurrencedygtige priser

Hos Øens Beton og Kloak bestræber vi os altid på at tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder derfor ærlige priser, som reflekterer den tid, omhu og kvalitet, som vores erfarne medarbejdere lægger i at udarbejde den helt rigtige løsning for dig. Med over 20 års erfaring i branchen, ved vi nemlig, hvordan opgaven løses bedst muligt. Du kan derfor forvente et topprofessionelt firma, når du vælger vores tilbud.


Vi holder, hvad vi lover

Allerede fra starten, skal vores kunder føle, at de kan stole på os. Når prisen er afstemt, skal opgaven også afstemmes. Vi sørger for at imødekomme alle dine behov og ønsker, så du får præcis den løsning, du søger. Hos Øens Beton og Kloak er vi tre dygtige medarbejdere, hvilket gør det muligt for os at holde overblikket over mængden af opgaver og kvaliteten af det arbejde, der bliver udført. Vi ved, at vores medarbejdere kan løfte hvilken som helst opgave, du måtte have.


Søger du hjælp eller et tilbud på din opgave, skal du være velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.
Kontakt os her
Jan Hansen indehaver
40 15 ** **
[email protected]***.com
Øens Beton Og Kloak Æblegården 36 4200 Slagelse
CVR: 27896499
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Øens Beton Og Kloak senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Øens Beton Og Kloak
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu