NS Gruppen IVS

Hos NS Gruppen sliber og behandler vi alle typer gulve, samt udfører alle former for malerarbejde - ude som inde. Vi har mere end 10 års erfaring og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid. NS Gruppen: Godt håndværk - hver gang!

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til NS Gruppen IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

NS Gruppen

Skal du have gulve der skinner - er NS Gruppen en sikker vinder

NS Gruppen er et alsidigt håndværkerfirma, der beskæftiger sig med alt indenfor gulv-, tømrer-, maler- og totalrenoveringsopgaver. Med mere end 10 års erfaring udfører NS Gruppen opgaver for private, erhverv og foreninger på det meste af Sjælland. Vi er beliggende i Frederikssund, men kører gerne efter opgaverne og dækker derfor Hovedstadsområdet, Nord-, Vest- og Midtsjælland. 

Gulvafslibning, gulvlægning, tømrerarbejde, maling og polering af betongulve - NS Gruppen kan det hele. Med et netværk af faste, dygtige samarbejdspartnere udfører vi også større entreprise- og totalrenoveringsopgaver. Så hvad end du har en lille byggeopgave eller et større renoveringsprojekt, står NS Gruppen klar med professionel hjælp. 

Vi sætter kunden i centrum

Hos NS Gruppen sætter vi altid kunden i centrum. Vi prioriterer god kundeservice, hvilket betyder at vi tager hurtig kontakt, overholder vores aftaler og har en god løbende dialog med vores kunder. For os er det ligeledes vigtigt at være effektive og tilstede i vores arbejde - så vi kan give din byggeopgave vores fulde opmærksomhed.

Effektivt og professionelt arbejde med et stort smil

NS Gruppen er din garanti for et flot stykke arbejde til en fair pris. Hos os er det gode håndværk i højsædet, og vi leverer altid et professionelt stykke arbejde med et stort smil. Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Giv os et kald på tlf.: 26218129, tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller send en mail til: ns-gruppen@hotmail.com, så vender vi hurtigt retur

- Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Referencer

NS Gruppen IVS har blandt andet udført opgaver for:

  • Boligselskabet Domea
    København
  • Hovedstadens Bygningsentreprise A/S
    København
  • Boligforeningen AAB
    København S
Kontakt NS Gruppen IVS for et uforpligtende tilbud

Her finder du NS Gruppen IVS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne NS Gruppen IVS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

NS Gruppen IVS

Hos NS Gruppen sliber og behandler vi alle typer gulve, samt udfører alle former for malerarbejde - ude som inde. Vi har mere end 10 års erfaring og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid. NS Gruppen: Godt håndværk - hver gang!

Hovedkontor

Okavangovej 14, Vinge
3600 Frederikssund

CVR: 40231560

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen