DNJ Byg

DNJ Byg udfører alt tømrerarbejde på Sjælland. Med mange års erfaring i branchen, kan du trygt ringe for et uforpligtende tilbud. Vi er professionelle med stort P og er altid klar med rådgivning og gode råd til din næste tømrerprojekt.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til DNJ Byg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

DNJ BYG

- Alt i tømrerarbejde på Sjælland

DNJ BYG er din garanti for et veludført stykke tømrerarbejde. Vi er tre erfarne herre i branchen, der alle har hænderne skruet ordentligt på. Tilsammen har vi små 100 års erfaring i tømrerfaget, hvilket gør os til yderst kompetente tømrere, der ikke er bange for at tage hånd om hverken komplekse, store eller mindre tømrerprojekter.

Vi er særlig gode til at lave:
  • Nybygninger eller tilbygninger
  • Terrasser
  • Garager og skure
  • Udskiftning af døre og vinduer

Vi arbejder med både med private kunder og erhverv og kører på hele Sjælland. 

Kunden er i centrum

Det er vigtigt for os, at kunden er glad for det arbejde, vi udfører. Vores motto er, at hvis kunden ikke er tilfreds, så er vi heller ikke tilfredse. Vi forsøger derfor altid at efterkomme kundens ønsker og krav. Det gør vi med afsæt i en god dialog og forventningsafstemning inden projektet startes op, så vi ved, hvad du har behov for.  

Derudover er vi fagligt stolte over vores arbejde og kompetencer. Vi går op i at gøre et ordentligt stykke arbejde med moralen og humøret i top. For os er det vigtigt, at der er god stemning på jobbet samtidig med, at vi alle hjælpes ad, for at nå netop det mål - som kunden har sat. Ønsker du et solidt udført stykke tømrerarbejde, så skal du kontakte os på tlf.: 2926 5831 eller bruge ”kontakt-knapperne” herunder.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt DNJ Byg for et uforpligtende tilbud

Her finder du DNJ Byg

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne DNJ Byg

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

DNJ Byg

DNJ Byg udfører alt tømrerarbejde på Sjælland. Med mange års erfaring i branchen, kan du trygt ringe for et uforpligtende tilbud. Vi er professionelle med stort P og er altid klar med rådgivning og gode råd til din næste tømrerprojekt.

Hovedkontor

Amalievej 7
4760 Vordingborg

CVR: 30537440

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen