Nordic Industry ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nordic Industry ApS

Nordic Industry ApS

- bæredygtige el-løsninger

Hos Nordic Industry ApS sætter vi en ære i gennemsigtighed, dokumentation og leverer altid en komplet el-løsning af den højeste kvalitet. Vi har bred erfaring med el-arbejde, særlig teknisk el og almindeligt el.

Nordic Industry ApS udfører arbejde i Storkøbenhavn, men dækker gerne hele Sjælland og Fyn. Vi har specialiseret os i at hjælpe erhverv og boligforeninger, men svinger også gerne firmabilen forbi privatkunder, hvis opgaven er af større karakter.

Vi er autoriserede el-installatører og kan hjælpe med: 

  • Projekter
  • Renoveringer
  • Dørtelefoner
  • El-entrepriser
  • Ombygninger
  • Lys-projektering
  • Automationsløsninger
  • Kvalitetssikring og rådgivning

Skal virksomheden have nyt el?

Vi har mandskabet og erfaringen til at klare de helt store el-projekter. Om det er kontorlandskabet eller lagerhallen, der skal have nyt lys, så er vi klar på opgaven. Læg dertil at vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, og derfor også kan hjælpe dig med totalentrepriser. Er bygningen ny eller under renovering, klarer vi gerne alt el – helt ned til at montere den sidste stikkontakt.

Kvalitetssikring med en grøn profil

Vi sætter en ære i, at det vi laver har en høj standard og efterlever kvalitetskravene. Derudover går vi op i miljøet, når vi planlægger og projekterer en el-løsning. Det betyder, at vi vælger miljøvenlige materialer, sparer på vores kørsel og generelt tænker på, at verdens ressourcer er knappe.

Ring til os nu

Vil du også gerne have os til at hjælpe dig med dit el-projekt? Så ring på 4216 3243 nu eller brug kontakt-knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os her
Martin Myhlendorf Medejer
42 16 ** **
[email protected]***.dk
Nordic Industry ApS Nordhøjvej 13 4640 Faxe
CVR: 40558969
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nordic Industry ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Nordic Industry ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu