Nørgaards Gulve

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nørgaards Gulve

Nørgaards Gulve v/Rasmus Nørgaard

- Alt i gulve

Nørgaards Gulve v/Rasmus Nørgaard er dit professionelle gulvfirma, hvad enten du skal have lagt gulve eller de trænger til en grundig afslibning. Vi kan både hjælpe dig med træ-, terrazzo- og betongulve.

Vi ligger i Aalborg, men dækker naturligvis hele Danmark, og hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger med opgaver som:

  • Terrazzo
  • Trægulve
  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling
  • Polering af stengulv

Med os på opgaven får du kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at vi ikke er de billigste på markedet, men vi kan garantere for, at resultatet af vores arbejde taler for sig selv. Og det gør vores kundeanmeldelser i øvrigt også. Vi er derfor stolte af vores arbejde og de mange solide resultater, vi har leveret til både erhverv og private.

Vi kører først, når du er tilfreds

Vores arbejde er ikke færdigt - før vi selv ville have samme gulv hjemme i vores egen stue. Og det samme gælder for dig som kunde. Vi kører først, når du er tilfreds. Du kan derfor trygt vælge os til at slibe eller give dig nye gulve.

Ring til os nu

Er du allerede klar til at få startet dit gulvprojekt? Så ringer du blot på 2217 0091 nu eller bruger kontakt-knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Gulvafslibning
Diverse
Gulvbelægning
Kontakt os her
Rasmus Nørgaard Indehaver
22 17 ** **
rasmusaalborg@***.com
Nørgaards Gulve Hadsundvej 117, 1. th. 9000 Aalborg
CVR: 39078988
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nørgaards Gulve senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Nørgaards Gulve
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu