Murermester Søren Hoff V/ Søren Christian Moltke

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Murermester Søren Hoff V/ Søren Christian Moltke

Murermester Søren Hoff

Hos Murermester Søren Hoff udfører vi mesterlige løsninger i alle former for klinke- og flisebelægninger. Gennem mere end 35 år i branchen, har vi udviklet vores arbejde, og er derfor ikke tilfredse med mindre end det bedste - hverken i vores løsninger, eller i de materialer vi arbejder med.

Så hvad enten du skal have lavet nyt køkken, bryggers, entré eller badeværelse, står vi klar til at lave løsninger fra øverste hylde. Vi kører ud fra Hørsholm, og er til hjælp med projekter i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Fokus på kvalitet

Vores absolutte fokus er på at levere kvalitetsholdige løsninger. Derfor rådgiver vi også vores kunder til at gå med de bedste materialer på markedet.

Vi et erfarent og yderst professionelt hold, der har øje for detaljerne. Så du kan være stensikker på, at det arbejde, vi leverer holder vinklerne og at fugerne er mere end bare i orden. Derudover har vi den samme tilgang til alle projekter i alle størrelser af både renovering og nybyg.

En aftale er naturligvis en aftale

Vores forhold til vores kunder er meget vigtigt for os. Vi mener ikke, at man kan andet end at forvente, at vi kommer til aftalte tider, og at det tilbud, der bliver givet også holder. Så uanset om det er i det mindre private, eller i større boligforeninger, holder vi vores aftaler gennem alle projekter.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i et håndværk, der er stærkt fokuseret omkring kvaliteten, og søger en samarbejdspartner, der er pålidelig, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi sidder klar på telefonen 3169 2069 og ellers kan du bruge kontakt-knapperne herunder. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Christian Hoff
Christian Hoff Medarbejder
31 69 ** **
[email protected]***.com
Murermester Søren Hoff V/ Søren Christian Moltke Sjælsmarkvej 11 2970 Hørsholm
CVR: 32747140
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Murermester Søren Hoff V/ Søren Christian Moltke senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Murermester Søren Hoff V/ Søren Christian Moltke
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu