MTM Multiservice I/S

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MTM Multiservice I/S

MTM Multiservice I/S

Hos MTM Multiservice I/S er der ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Vi udfører næsten alle former for tømreropgaver – store som små. Med adresse i Nyborg udfører vi arbejde på hele Fyn og i store dele af Sønderjylland. Vi hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger med at få løst deres opgaver.

Vi hjælper dig med:

  • Tag
  • Døre
  • Vinduer
  • Terrasser
  • Køkken
  • Til- og nybyggeri
  • Alle former for tømreropgaver

Har du en større entreprise, der også kalder på andre håndværkerfag, så er du også velkommen til at kontakte os. Vi har et bredt netværk af partnere, som både tæller malere, murere og tagdækkere. 

Stor erfaring med tømrerfaget

Hos MTM Multiservice I/S er vi to tømrere, Rasmus og Mads, der begge har mere end 10 års erfaring med tømrerfaget. Vi startede MTM Multiservice I/S i begyndelsen af 2020, fordi vi havde en drøm om at etablere vores eget tømrerfirma, hvor kvalitet er i højsædet. Vi er derfor både grundige og ærlige, når vi udfører din næste tømreropgave.

Vi samler på glade kunder

Glade og tilfredse kunder er helt essentielt for vores forretning. Derfor er vi først tilfredse med et projekt, når kunden er tilfreds. Du kan derfor også regne med, at vi altid er til at fange på telefonen, hvis du har spørgsmål til arbejdet. Ligeledes kan du regne med at dørklokken ringer på det tidspunkt vi har aftalt. Service er nemlig noget vi gør os umage med, og vi går op i punktlighed.

Kontakt os allerede i dag

Har du allerede besluttet dig for, at det skal være MTM Multiservice I/S, der løfter din næste opgave? Så ring til os på 31 10 12 58 eller brug kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os her
Rasmus Tino Sørensen Indehaver
31 1 ** **
[email protected]***.com
MTM Multiservice I/S Østerbæksvej 1 5230 Odense M
CVR: 41107510
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MTM Multiservice I/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du MTM Multiservice I/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu