MR Byg

MR Byg er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver på hele Sjælland. Jeg løser opgaver for private husstande, virksomheder og boligforeninger. Jeg laver alt fra tag til badeværelser. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til MR Byg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

MR Byg

- Når kvalitet og solidt håndværk er vigtigt for dig

MR Byg er funderet på en god kundekontakt, dialog og kvalitetshåndværk. Jeg har hovedkontor i Kalundborg, men kører ud på opgaver på det meste af Sjælland for private boligejere, erhverv og boligforeninger. 

Alt i murer- og tømrerarbejde

Jeg kan hjælpe dig med næsten alt inden for tømrer- og murerfaget. Og en god omgang nedrivning samt bortskaffelse af materialer - går jeg heller ikke af vejen for.

Ring til mig i dag, hvis du behøver hjælp til:

  • Renovering af dit hus (gulv, køkken, døre, vinduer m.m.)
  • Tagrenovering eller nyt tag
  • Totalrenoveringer indvendigt og udvendigt
  • Facaderenovering
  • Gipsarbejde (buer, lofter, vægge)

Altid i dialog med kunden

Ringer du til mig, kan du være sikker på at få en dialog, som er skræddersyet til dine behov. Det er vigtigt for mig, at du som kunde føler, at jeg forstår og lytter til dine byggeønsker. Vi skal nemlig begge to være tilfredse, når opgaven er færdig. Det betyder, at du bliver taget med undervejs i projektet. Skrider det frem som du havde håbet? Eller vil du ændre noget? Hos mig er det tilladt at ombestemme sig eller foreslå en anden løsning.

Kontakt mig i dag på tlf.: 6060 5707 eller tryk på kontakt-knapperne her på siden, så tager jeg mig godt af dit næste projekt. 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt MR Byg for et uforpligtende tilbud

Her finder du MR Byg

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne MR Byg

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MR Byg

MR Byg er et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører murer- og tømreropgaver på hele Sjælland. Jeg løser opgaver for private husstande, virksomheder og boligforeninger. Jeg laver alt fra tag til badeværelser. Ring for mere info.

Hovedkontor

Klosterbakken 59
4400 Kalundborg

CVR: 40014705

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen