MKH BYG

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MKH BYG

MKH BYG

På Islands Brygge i København holder tømrerfirmaet MKH BYG til. Jeg, Magnus Koch Hansen, er indehaver af firmaet og klarer alt fra udskiftning af vinduer og døre til opsætning af køkkener. Med et netværk af dygtige samarbejdspartnere kan mit team og jeg nemlig varetage det meste – og altid med den gode kvalitet i højsædet.

Eksempler på opgaver:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Rejsning af gipsvægge
  • Køkkener
  • Snedkerarbejde

Kunderne ved, hvad de betaler for

Hos MKH BYG går vi meget op i at være transparente og ærlige over for vores kunder. Vi bruger derfor meget tid og energi på at udarbejde vores tilbud så udførligt som muligt. Det er noget, vi prioriterer, fordi vi ved, at det skaber en tillid og tryghed hos kunderne, når de ved, hvad de betaler for. Gennemsigtighed er altså vigtigt for os.

Vi kombinerer faglig viden med kundens ønsker

Vi oplever ofte, at kunderne er fyldt med gode ideer og specifikke behov, dog er det ikke altid, at løsningen kan lade sig gøre rent fagligt og praktisk. Derfor indgår vi altid i en dialog med kunden, hvor vi rådgiver og vejleder, sådan vi sikrer det bedst mulige resultat.

Indhent et uforpligtende tilbud!

Hvis du mangler en professionel og pålidelig tømrervirksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte MKH BYG på telefonnummer: 2132 5959 eller bruge kontaktknapperne her på siden. Vi sidder klar til at tage en god snak og give et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave! 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Magnus Koch Hansen Indehaver
21 32 ** **
[email protected]***.com
MKH BYG Artillerivej 63, st. 92. 2300 København S
CVR: 41683872
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MKH BYG senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du MKH BYG
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu