MJ Håndværk ApS

MJ Håndværk beskæftiger sig med murer-, tømrer- og maleropgaver, hvor vi leverer effektiv koordinering og styring. Vi har også VVS'ere, elektrikere, en gulvmand og en arkitekt tilknyttet. Vi er specialister i branchen, og er altid klar med et godt tilbud på din bygge- eller renoveringsopgave.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til MJ Håndværk ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

MJ Håndværk IVS

- Yder kvalitetssikret håndværk med professionel styring og effektiv koordinering til en fornuftig pris, som sikrer optimal tidsramme og økonomi for vores kunder.

Med mere end 20 års erfaring løfter MJ Håndværk en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver på det meste af Sjælland. Vi beskæftiger os med små og store murer-, tømrer-, maler-, VVS- og el-opgaver og har ligeledes kompetencerne til at løfte de mere komplekse totalrenoveringer, totalentrepriser, tagrenoveringer og udskiftning af tagkonstruktioner. Vi har faste VVS- og elinstallatører, en gulvmand og indretningsarkitekt tilknyttet.

Med MJ Håndværk IVS på opgaven kan du trygt læne dig tilbage, da vi er garant for god service, konkurrencedygtige priser og kvalitetsikret håndværk fra start til slut. Vi sætter en ære i at levere håndværksløsninger af høj kvalitet indenfor en fastlagt tidsramme, med tæt opfølgning fra start til slut, stort som småt.

Gratis og professionel koordinering og styring

Hos MJ Håndværk IVS tilbyder vi gratis koordinering og styring på alle vores opgaver, der sikrer at de relevante håndværkere inddrages på de rigtige tidspunkter, hvor kunden har en fast kontaktperson, som sikrer, at arbejdet bliver udført ud fra kundens ønsker.

Det sker i samarbejde med vores partnerselskab ReKon Team ApS, der yder denne service til vores kunder. Servicen sikrer effektivitet, overholdelse af tidsfrister, og gennemsigtig økonomi for vores kunder. Denne service tilbydes, da glade og tilfredse kunder er i centrum for det arbejde, vi udfører.

Hos MJ Håndværk IVS får du:

  • Murer og maler 
  • Tømrer og snedker
  • Blikkenslager
  • Elektriker 
  • Badeværelser
  • Gulvbehandling/lægning
  • Andre reparationsopgaver
  • Slutrengøring 

Ring til os på tlf.: 29401864 eller tryk på kontakt-knappen her på siden.

Garanti
Kontakt MJ Håndværk ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du MJ Håndværk ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne MJ Håndværk ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?