MJ Håndværk ApS

3.2 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MJ Håndværk ApS

MJ Håndværk ApS

- Yder kvalitetssikret håndværk med professionel styring og effektiv koordinering til en fornuftig pris, som sikrer optimal tidsramme og økonomi for vores kunder.

Med mere end 20 års erfaring løfter MJ Håndværk ApS en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver på det meste af Sjælland. Vi beskæftiger os med små og store murer-, tømrer-, maler-, VVS- og el-opgaver og har ligeledes kompetencerne til at løfte de mere komplekse totalrenoveringer, totalentrepriser, tagrenoveringer og udskiftning af tagkonstruktioner. Vi har faste VVS- og elinstallatører, en gulvmand og indretningsarkitekt tilknyttet.

Med MJ Håndværk ApS på opgaven kan du trygt læne dig tilbage, da vi er garant for god service, konkurrencedygtige priser og kvalitetsikret håndværk fra start til slut. Vi sætter en ære i at levere håndværksløsninger af høj kvalitet indenfor en fastlagt tidsramme, med tæt opfølgning fra start til slut, stort som småt.

Gratis og professionel koordinering og styring

Hos MJ Håndværk ApS tilbyder vi gratis koordinering og styring på alle vores opgaver, der sikrer at de relevante håndværkere inddrages på de rigtige tidspunkter, hvor kunden har en fast kontaktperson, som sikrer, at arbejdet bliver udført ud fra kundens ønsker.

Det sker i samarbejde med vores partnerselskab ReKon Team ApS, der yder denne service til vores kunder. Servicen sikrer effektivitet, overholdelse af tidsfrister, og gennemsigtig økonomi for vores kunder. Denne service tilbydes, da glade og tilfredse kunder er i centrum for det arbejde, vi udfører.

Hos MJ Håndværk ApS får du:

  • Murer og maler 
  • Tømrer og snedker
  • Blikkenslager
  • Elektriker 
  • Badeværelser
  • Gulvbehandling/lægning
  • Andre reparationsopgaver
  • Slutrengøring 

Ring til os på tlf.: 29401864 eller tryk på kontakt-knappen her på siden. 

Kontakt os her
Jasna Lendvaj Konsulent
29 40 ** **
[email protected]***.dk
MJ Håndværk ApS Dortheavej 95 2400 København NV
CVR: 38900552
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MJ Håndværk ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du MJ Håndværk ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu