MH Fuger ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MH Fuger ApS

MH Fuger ApS

- Landsdækkende fugespecialist

MH Fuger er din specialist i fugearbejde både udendørs og inde i boligen. Vi står nemlig til rådighed, hvad enten du skal have omfugning af boligens facade eller det er klinkerne på badeværelset, som trænger til nye gummifuger. Firmaet består af et team med fire dygtige håndværkere, som alle tilbyder fugearbejde af den bedste kvalitet. Vi møder altid vores kunder med et stort smil, og er altid klar med uforpligtende rådgivning, hvis du ønsker at sparre med en kompetent fagmand.

Fra vores kontor i Viborg kører vi ud på fugesager, store som små, hos både private boligejer, virksomheder samt boligforeninger. Vi er et landsdækkende fugefirma, som også klar til at hjælpe dig!

Altid en personlig kundekontakt

Hos MH Fuger sætter vi altid kunden i centrum for det arbejde, vi udfører. Det betyder, at vi altid prioriterer at have en personlig og god kundedialog. Derfor kommer vi på besøg, så du kan få sat ansigt på os og vi samtidig kan se, hvilket projekt du står overfor. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig tryg ved at overlade din fugeopgave til os.

Hos MH Fuger tilbyder vi:

  • Bløde og hårde fuger
  • Vådrumsfugning
  • Hurtige og fleksible løsninger
  • Service med fokus på dine behov
  • Gode priser på kvalitetsarbejde

Hos MH Fuger bruger vi kun dansk arbejdskraft. Skal vi også hjælpe dig? Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 5380 8662, så vender vi hurtigt retur med et godt tilbud på din næste fugeopgave.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MH Fuger ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Martin Hochland Jensen Indehaver
53 80 ** **
mh@***.dk
MH Fuger ApS Jegstrupvej Vest 116 8800 Viborg
CVR: 38663208
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du MH Fuger ApS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?