MD byggeentreprise

Hos MD byggeentreprise er vi specialister i maleropgaver og ventilationsanlæg. Vi har valgt at afgrænse os til netop de to områder, fordi vi altid bestræber os på at gøre det, vi er bedst til!

Vi hjælper både virksomheder, den private boligejer og den store boligforening med omhyggeligt og grundigt håndværk af høj kvalitet. Med os på opgaven kan du som kunde nemlig være sikker på, at der er kælet for detaljen og en god finish

Kvalitetsprodukter, der passer på miljøet

Med MD byggeentreprise på opgaven kan du være sikker på, at vi benytter os af kvalitetsprodukter, der er svanemærket. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at produkterne er af høj kvalitet og lever op til kundens forventninger i forhold til både kvalitet og omtanke for miljøet.

Den gode service er en selvfølge

Hos MD byggeentreprise er en god dialog og et imødekommende sind en selvfølge. Vi tror nemlig på, at godt humør og venlighed smitter, og derfor er det også en fast del af vores service, når vi rykker ud til din opgave!

Derfor bør du installere et ventilationsanlæg

Ligeså vel som vores maling tager hensyn til miljøet, så tager et ventilationsanlæg hensyn til boligens indeklima. Indeklimaet er ofte glemt i snakken om et sundere hus, men det er der ingen grund til, da et ventilationsanlæg er en effektiv og god vej til et sundere hus og et bedre indeklima.

Ring til os på telefonnummer: 24 90 88 60 eller brug kontaktknapperne her på siden, så tager vi en uforpligtende snak om din opgave! Og nå ja… Vi dækker forresten både Jylland og Fyn efter aftale. 

Læs mere

Kontakt os her

<?$res->viewProfile->contact->name; ?>
Michael Degn Indehaver
24 90 ** ** Vis nummer
24 90 88 60

MD byggeentreprise

Fasanvej 14

7080 Børkop

CVR: 37102326

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MD byggeentreprise senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Spartling og maling af vægge og lofter 8320 Mårslet
1 uge siden
Indvendig maling af hus 9600 Aars
2 uger siden
Maling af lejlighed 8000 Aarhus
2 uger siden
Boligforening - Maling af vinduer og terrassedøre 8600 Silkeborg
2 uger siden
Maling af vægge og lofter 8660 Skanderborg

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MD byggeentreprise