MCR Byg

MCR Byg varetager alle former for tømreropgaver uanset størrelsen på opgaven. Gips, vinduer, døre, tag, tilbygninger, nybyg etc. Reidar er uddannet bygningskonstruktør, så opgaven er altid i trygge hænder hos ham. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til MCR Byg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

MCR Byg

Hos MCR Byg beskæftiger vi os med alle former for tømrerarbejde. Vi leverer en kvalitetsbevidst service i øjenhøjde. Siden 2014 har vi udført opgaver i hele Danmark for både private, erhverv og boligforeninger. Vi arbejder altid med vores faste samarbejdspartnere, så vi ved, at tingene bliver lavet ordenligt.

Målbevidsthed og faglig stolthed

Hos MCR Byg ved vi, hvordan tingene skal laves. Vi vælger altid den rigtige løsning første gang. På den måde opnår vi den største kundetilfredshed. Vores medarbejdere har faglige baggrunde i blandt andet tømrer- og bygningskonstruktørbranchen. Det betyder, vi har en bred forståelse og et komplet sæt af kompetencer, som hjælper os med at løse din byggeopgave til perfektion. Den faglige stolthed skinner igennem alt, vi laver. Derfor kan I også forvente, at opgaven først er færdig, når vi selv er tilfredse med det. Vi rummer 13 års erfaring i branchen og udfører kun opgaver, som er i overensstemmelse med bygningsreglementet.

Ansvarsbevidst håndværk i øjenhøjde

Vi er bevidste om, at glade og tilfredse kunder er vores levebrød. Vores navn og hverv afhænger af, hvordan bygherrer omtaler os. Derfor er vi ydmyge, arbejdsomme og fleksible, når vi træder ind i jeres hjem. Vi sætter en ære i at rådgive og vejlede om byggeprocessen, så vi sammen sikrer det bedste resultat. Hos MCR Byg mener vi, at en sund dialog er vejen frem. Samtidig kan I forvente nogle håndværkere, som ikke forlader opgaven, før der er ryddet op. Oprydningen ser vi nemlig også, som en del af håndværksfaget.

Vi er specialister i:
  • Sommerhuse
  • Gulvbelægning
  • Indvendigt tømrerarbejde
  • Udvendigt tømrerarbejde
  • Faglig vejledning

Hvis I søger nogle dygtige og erfarne håndværkere, så klik på kontakt-knappen, så vi kan tage en snak og give et uforpligtende tilbud.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

MCR Byg

MCR Byg varetager alle former for tømreropgaver uanset størrelsen på opgaven. Gips, vinduer, døre, tag, tilbygninger, nybyg etc. Reidar er uddannet bygningskonstruktør, så opgaven er altid i trygge hænder hos ham. Ring for mere info.

Hovedkontor

Kløvermarksvej 14
4863 Eskilstrup

CVR: 31439124

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen