MCR Byg

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MCR Byg

MCR Byg

Hos MCR Byg beskæftiger vi os med alle former for tømrerarbejde. Vi leverer en kvalitetsbevidst service i øjenhøjde. Siden 2014 har vi udført opgaver i hele Danmark for både private, erhverv og boligforeninger. Vi arbejder altid med vores faste samarbejdspartnere, så vi ved, at tingene bliver lavet ordenligt.

Målbevidsthed og faglig stolthed

Hos MCR Byg ved vi, hvordan tingene skal laves. Vi vælger altid den rigtige løsning første gang. På den måde opnår vi den største kundetilfredshed. Vores medarbejdere har faglige baggrunde i blandt andet tømrer- og bygningskonstruktørbranchen.

Det betyder, vi har en bred forståelse og et komplet sæt af kompetencer, som hjælper os med at løse din byggeopgave til perfektion. Den faglige stolthed skinner igennem alt, vi laver. Derfor kan I også forvente, at opgaven først er færdig, når vi selv er tilfredse med det. Vi rummer 13 års erfaring i branchen og udfører kun opgaver, som er i overensstemmelse med bygningsreglementet.

Ansvarsbevidst håndværk i øjenhøjde

Vi er bevidste om, at glade og tilfredse kunder er vores levebrød. Vores navn og hverv afhænger af, hvordan bygherrer omtaler os. Derfor er vi ydmyge, arbejdsomme og fleksible, når vi træder ind i jeres hjem.

Vi sætter en ære i at rådgive og vejlede om byggeprocessen, så vi sammen sikrer det bedste resultat. Hos MCR Byg mener vi, at en sund dialog er vejen frem. Samtidig kan I forvente nogle håndværkere, som ikke forlader opgaven, før der er ryddet op. Oprydningen ser vi nemlig også, som en del af håndværksfaget. Vi er specialister i:

  • Sommerhuse
  • Gulvbelægning
  • Indvendigt tømrerarbejde
  • Udvendigt tømrerarbejde
  • Faglig vejledning

Hvis I søger nogle dygtige og erfarne håndværkere, så klik på kontakt-knappen, så vi kan tage en snak og give et uforpligtende tilbud.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MCR Byg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Reidar Koch Søndergaard Fjordhøj
Reidar Koch Søndergaard Fjordhøj Indehaver
31 66 ** **
reidarfjordhoj@***.com
MCR Byg Kløvermarksvej 14 4863 Eskilstrup
CVR: 31439124
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du MCR Byg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu