Malermusen v/Anita Poulsen

3.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Malermusen v/Anita Poulsen

Malermusen v/Anita Poulsen

Undgå maling på halen og blusen - ring til malermusen

Hos Malermusen er der altid fokus på kundetilfredsheden. I spidsen for firmaet er Anita Poulsen, som står klar med penslen til at hjælpe dig med din næste maleropgave. Firmaet har base i Harlev J, men servicerer glædeligt hele Aarhus og omegn.

Erfaringen til at løfte din opgave

Med 25 års erfaring indenfor branchen er næsten ingen opgave for stor eller lille. Anita har tidligere arbejdet i andre malerfirmaer, men i 2012 besluttede hun sig for at stå på egne ben. Firmaet blev etableret med en ambition om at tilbyde holdbare løsninger af kvalitetsmaterialer til private og erhverv.

Malermusen kan hjælpe dig med:
  • Indendørs maling og tapetsering
  • Maling i forbindelse med tilbygning og ombygning
  • Maling af opgange
  • Udendørs maling
  • Specialopgaver, som eksempelvis vægmalerier

Opgaven er først færdig, når kunden er tilfreds

Firmaet lever af sit gode omdømme, og har som følge af det opbygget en bred kundeskare. Men tilfredsheden opstår ikke ud af det blå, og derfor lægger Anita altid en stor indsats for dagen, når hun kommer ud på din opgave. Opgaven anses først som værende færdig, når kunden er tilfreds med resultatet. Præcision, kvalitet og kundeservice er nøgleordene i virksomheden og vejen til succes.

Vil du selv male?

Anita sælger også maling og materialer til private, som ønsker at klare maleropgaven selv. Alt sammen i god kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Selvom du kun køber maling af Anita, øser hun stadig ud af sin viden som maler. Du er derfor sikret gode materialer samt råd, når du henvender dig til Malermusen. Anita sælger alt du skal bruge til dit malerprojekt som loft-, træ- og vægmaling, spartelprodukter, grundmaling samt værktøj som pensler, ruller og meget mere.

Du kan derfor altid regne med grundig vejledning, når du vælger Malermusen til din opgave. Som din ekstra tryghed, er Malermusen også medlem af Danske Malermestre.

Kontakt Anita for en samtale eller et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave ved at klikke på ’kontakt-knappen’ her på siden.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malermusen v/Anita Poulsen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Anita Poulsen
Anita Poulsen Mester
31 51 ** **
anita@***.dk
Malermusen v/Anita Poulsen Rødlundvej 293 8462 Harlev J
CVR: 30753682
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Malermusen v/Anita Poulsen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu