Maler Heidi

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Maler Heidi

Maler Heidi

- Springer ikke over, hvor gærdet er lavest!

Maler Heidi har base i Holstebro, og vi dækker primært Holstebro og omegn, men kører også gerne længere efter aftale. Med mange års erfaring på bagen er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med. Maler Heidi udfører alle maleropgaver for både private boligejere og erhverv.

Vi varetager blandt andet:

  • Alt malerarbejde
  • Spartelarbejde
  • Opsætning af væv og filt
  • Maling af nybyg

Service i top

Hos Maler Heidi er den gode kundeoplevelse alfa og omega, og vi kan mærke, at det betaler sig. Kunderne roser os nemlig altid for vores positive sind og store engagement i vores arbejde. Vi møder alle kunder høfligt og smilende, og vi elsker, når vi kan se, at smilet smitter.

Malerarbejde efter kundens behov

Vi går meget op i at lytte til kundens behov. Gennem rådgivning og en god snak finder vi altid frem til den bedste løsning til den enkelte kunde – vi ved nemlig, at ingen kunder er ens. Vi tager os tid til opgaven, fordi på den måde sikrer vi, at kunden altid bliver fuldt ud tilfreds med resultatet.

Med høj kvalitet og ærlighed kommer man længst

Hos Maler Heidi tror vi på, at man kommer længst med ærlighed. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Hvis vi kan se, at kundens ønske ikke fungerer optimalt håndværksmæssigt, så er vi ærlige og siger det. Vi tager ikke en opgave, for at tage en opgave – vi tager en opgave, for at levere et stykke arbejde, der gør kunden glad og os stolte. Vi er derfor meget detaljeorienterede og udfører kun et stykke arbejde, som vi selv kan stå inde for.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Trænger facaden til en overhaling, eller savner du farver i stuen? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan male dig trygt i hus! Ring på telefonnummer: 22 64 10 90 eller brug kontaktknapperne her på siden.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Maler Heidi senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Heidi Thorius Brødbæk
Heidi Thorius Brødbæk Indehaver
22 64 ** **
malerheidi.dk@***.dk
Maler Heidi Hesselåvej 25 7500 Holstebro
CVR: 41375906
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Maler Heidi
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu