MA Malerfirma

– Kvalitet behøver ikke være dyrt!

Trænger dit hjem til mere personlighed? Ønsker du nyt tapet i den flotte stue? Eller er det facaden, der kunne bruge en kærlig hånd? Så kan du trygt kontakte MA Malerfirma. Vi er eksperter i kvalitetssikret malerarbejde og rykker ud til maleropgaver – ude og inde – i hele det danske land. Vores ekspertise og erfaring er stor og det betyder, at vi leverer  solide resultater hver gang. Og naturligvis til en pris, du kan betale.

MA Malerfirma kan hjælpe dig med:

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af vinduer og døre
  • Større malerentrepriser
  • Professionel rådgivning til rette løsninger og produkter

Flot finish og fair priser

Som du også kan se ud fra vores billeder, er kvaliteten af vores arbejde, noget vi bestemt værner om. Vi er nemlig et firma, der står på mål for vores resultater, da vi først afslutter projektet, når den endelige finish sidder lige i skabet. Samtidig mener vi, at alle fortjener et godt tilbud.

Alt sammen noget, der gør vores kunder glade. Og MA Malerfirma lever af glade kunder!

Søger du også en professionel maler?

Hvad enten du er en privat boligejer, der drømmer om at pifte boligen op, eller en butiksejer, der ønsker en mere indbydende farve på væggene i din tøjbutik, så har MA Malerfirma løsningen. Og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller gribe telefonen og ringe på: 4181 9129, så vender vi hurtigt retur. 

Vi glæder os til at gøre dine malerdrømme til virkelighed!

Læs mere

Kontakt os her

Waæl Abdalla Malermester
41 81 ** ** Vis nummer
41 81 91 29

MA Malerfirma

Fyrreparken 140, 2. th.

5240 Odense NØ

CVR: 35367381

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MA Malerfirma senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

75 opgaver vundet

Maling af vægge, lofter og paneler 5250 Odense SV
1 uge siden
Maling af bolig 5220 Odense SØ
1 uge siden
Maling af lejlighed 5220 Odense SØ
2 uger siden
Maling af lejlighed 5000 Odense C
4 uger siden
Maling af lejlighed 5000 Odense
4 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
108 anmeldelser
trustpilot.dk 5 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 74 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 29 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Pålidelig , venlig og rettidig

Anette Djursland, 17 jun. 2024

Ingen problemer med at komme i kontakt med håndværkeren.
Han har været grundig og leveret et flot stykke arbejde. Og dette indenfor den aftalte tid.
Og så er Abdallah bare et høfligt og rart menneske, hvilket bidrager til en god oplevelse.

Vi kan kun anbefale firmaet.

Paw Ludvigsen, 09 jun. 2024

Meget punktlig i sine aftaler og kom til aftalt tid. Effektiv og dygtig. Vi fik lavet en såkaldt billedramme rundt rundt i kanten. Desværre er der enkelte steder på den ene væg, hvor det er en ...

Meget punktlig i sine aftaler og kom til aftalt tid. Effektiv og dygtig. Vi fik lavet en såkaldt billedramme rundt rundt i kanten. Desværre er der enkelte steder på den ene væg, hvor det er en smule ujævnt og kantet samt ved fugningen. Malingen er sluppet enkelte steder, da maling måske har været for tør, da man rev tapen af. Det er dog i småtingsafdelingen, men er selvfølgelig ærgerligt. Pris absolut fair og god og vil gerne bruge ham igen.

Læs mere

Jacob Thomsen, 29 maj 2024

Det ikke første gang vi bruger Ma malerfirma til at male vores hjem og det bliver ikke sidste gang. Rigtig flot arbejde og venlig medarbejder.

hadil maarouf, 17 maj 2024

110% i orden. Møder op lige efter aftalen og opgaven er udført til perfektion. Kan anbefales

Mrdrive ApS, 07 feb. 2024

Delvist spartling og opsætning af filt samt maling af vægge, lofter og paneler i hele stueetagen inden indflytning, har i sandhed været en fornøjelse da arbejdet blev udført til aftalte tid, k...

Delvist spartling og opsætning af filt samt maling af vægge, lofter og paneler i hele stueetagen inden indflytning, har i sandhed været en fornøjelse da arbejdet blev udført til aftalte tid, kvalitet og pris.
Herudover blev radiatorer og rør også malet i samme farve som væggene, efter anbefaling fra maleren , hvilket både vi og vores gæster, syntes er er meget smukt.

Samlet set de bedste anbefalinger herfra.

Læs mere

Jacob Schelde Jørgensen, 03 jan. 2024

Jeg har brugt MA Malerfirma i snart to år nu til forskellige opgaver ifm istandsættelse af hus eller malerarbejde efter fraflytning. Jeg har altid været tilfreds med det udførte arbejde og pris...

Jeg har brugt MA Malerfirma i snart to år nu til forskellige opgaver ifm istandsættelse af hus eller malerarbejde efter fraflytning. Jeg har altid været tilfreds med det udførte arbejde og prisen. Jeg kan godt lide at de indgåede aftaler overholdes til punkt og prikke, og det oplever jeg hos MA Malerfirma.

Læs mere

Claus Henrik Andersen, 11 dec. 2023

God og hjælpsom maler, der ikke kommer med ubegrundet efterretninger.

Jesper Pedersen, 09 sep. 2023

God kommunikation og vejledning, overholdelse af tidsfrist og pæn oprydning

Kamilla Juel Sørensen, 06 sep. 2023

Vi har brugt firmaet før med tilfredstillende resultat. De er nemme at komme i kontakt med, overholder aftaler og er meget rimelige i priserne

Charlotte Hede, 15 jun. 2023

Alt i alt en god udførelse og en god oplevelse. Alt er gået planmæssigt og til en rimelig pris. Måske ikke topuddannede malere, der var klattet lidt på fliserne, men det er i bagatelafdelingen.

BJARNE VOLDER, 15 jun. 2023

Sløset malerarbejde. Kanter måtte laves om flere gange. Overdækkede møbler fik maling på sig. Vi endte med at få en anden maler til at gøre arbejdet færdigt.

Maria B., 12 jun. 2023

En god oplevelse med MA Maler. Arbejdet blev udført præcis som aftalt.

BJARNE V., 09 maj 2023

Arbejdet er lavet helt i overensstemmelse med indgået aftale. Der blev sendt en skriftlig bekræftelse på den mundtlige aftale og den aftalte pris og kvalitet holdt. Ligeså gjorde tidsplan.

Claus Henrik Andersen, 16 mar. 2023

Vi fik malet lofter, vægge og paneler. Vi lavede den fejl at vi lod gardiner ligge på tapetet bord. Det er en fordel hvis alt er væk.

Paul Nielsen, 10 mar. 2023

Ifm. fraflytning af lejebolig måtte jeg erkende at jeg ikke kunne nå alt malerarbejdet selv inden overdragelsen og i den forbindelse kontaktede jeg Waæl, MA Maler og bad om hjælp. Waæl og hans...

Ifm. fraflytning af lejebolig måtte jeg erkende at jeg ikke kunne nå alt malerarbejdet selv inden overdragelsen og i den forbindelse kontaktede jeg Waæl, MA Maler og bad om hjælp. Waæl og hans folk har tidligere malet mm vores nuværende hus og det var derfor naturligt at jeg kontaktede ham igen, hvilket jeg er virkelig glad for at jeg gjorde. På trods af stor travlhed, fandt Waæl en ansat som gerne ville hjælpe os selvom det var hans fridag - det er uovertruffen service! Vi fik hjælp til køkken, bad og en høj trappeopgang. Alt sammen malet yderst tilfredsstillende! Jeg kan kun anbefale Waæl, MA Maler og hans folk da kvalitet og service går op i en højere enhed.

Læs mere

Dina, 31 jan. 2023

Meget nem og god kommunikation, alt arbejd blev lavet efter aftalen til en meget fin pris. Resultatet blev super fint. Meget tilfreds, vil bruge MA malerfirma igen.

Henrik Jakobsen, 09 dec. 2022

God kommunikation, fleksibel og godt arbejde

Andreas Nielsen, 02 dec. 2022

Ifm. med køb af hus kontaktede jeg MA Malerfirma for hjælp til at få malet/spartlet alle vægge, vinduer, døre, radiatorer og lofter. Huset var en rygerbolig og trængte virkelig til en ordentl...

Ifm. med køb af hus kontaktede jeg MA Malerfirma for hjælp til at få malet/spartlet alle vægge, vinduer, døre, radiatorer og lofter. Huset var en rygerbolig og trængte virkelig til en ordentlig omgang! MA Malerfirma udførte den store opgave helt perfekt, til den aftalte pris og vi er meget glade for resultatet!
Waæl ejer af MA Malerfirma sætter kunden i fokus, er dedikeret, ansvarsfuld, overholder aftaler og med god kommunikation hele vejen igennem. Hvis vi skal have udført mere malerarbejde vil MA Malerservice være mit førstevalg!

Læs mere

Dina, 01 dec. 2022

MA Malerfirma har været helt suveræne fra start til slut. Lige fra vi fik vores tilbud har vi haft god kommunikation og fået råd samt vejledning om valg af maling og hvor mange lag huset havde ...

MA Malerfirma har været helt suveræne fra start til slut. Lige fra vi fik vores tilbud har vi haft god kommunikation og fået råd samt vejledning om valg af maling og hvor mange lag huset havde brug for. Vi skulle have malet hele huset indvendigt og havde en lidt stram tidsplan. Arbejdet blev udført til tiden og firmaet holdt os opdaterede med billeder undervejs. Servicen har været over al forventning og prisen var yderst fair, også sammenlignet med andre tilbud vi fik. Hvis du skal have løst en maleropgave vil vi varmt anbefale MA Malerfirma - vi vil i hvert fald bruge dem igen næste gang, vi har brug for en maler.

Læs mere

Rikke boysen , 06 nov. 2022

God kommunikation i hele forløbet.

Else vemmer, 25 okt. 2022

Brugte online tjenesten 3byggetilbud.dk og fik 3 tilbud på maling af min lejebolig ved fraflytning.
MA Malerfirma gav det bedste tilbud og efter at have talt med dem om opgaven samt læst deres an...

Brugte online tjenesten 3byggetilbud.dk og fik 3 tilbud på maling af min lejebolig ved fraflytning.
MA Malerfirma gav det bedste tilbud og efter at have talt med dem om opgaven samt læst deres anmeldelser, så valgte jeg dem.
De udførte opgaven som aftalt, til den aftalte tid og pris. Jeg var yderst tilfreds med resultatet og det var udlejer også, så Jeg fik mit depositum retur.
Det var rigtig pænt arbejde og så var også ryddet pænt op bagefter.
Kan varmt anbefale dem til andre, er dog desværre flyttet til Jylland, så det er måske lidt langt at bede dem køre næste gang?

Læs mere

Alex Monnerup, 25 okt. 2022

Vi havde en hasteopgave fordi vores første maler sprang fra i sidste øjeblik. Ma malerfirma var meget fleksible og hjælpsomme og fik projektet færdiggjort så aftalerne med de andre håndværke...

Vi havde en hasteopgave fordi vores første maler sprang fra i sidste øjeblik. Ma malerfirma var meget fleksible og hjælpsomme og fik projektet færdiggjort så aftalerne med de andre håndværkere kunne overholdes.
Vi har været fuldt ud tilfredse både med kvaliteten af arbejdet, prisen samt kommunikationen og kan varmt anbefale dem til andre.

Læs mere

Charlotte hede , 11 okt. 2022

MA Malerfirma gav det bedste tilbud og efter at have talt med dem om opgaven samt læst deres anmeldelser, så valgte jeg dem. De udførte opgaven som aftalt, til den aftalte tid og pris. Jeg var y...
MA Malerfirma gav det bedste tilbud og efter at have talt med dem om opgaven samt læst deres anmeldelser, så valgte jeg dem. De udførte opgaven som aftalt, til den aftalte tid og pris. Jeg var yderst tilfreds med resultatet og det var udlejer også, så Jeg fik mit depositum retur. Det var rigtig pænt arbejde og så var også ryddet pænt op bagefter. Kan varmt anbefale dem til andre, er dog desværre flyttet til Jylland, så det er måske lidt langt at bede dem køre næste gang?
Læs mere

Alex M., 05 okt. 2022

God service, og godt håndværk

Kasper Larsen, 27 jun. 2022

Simpelthen fantastisk! De er bare så gode og venlige. Og kvaliteten på arbejdet var i top. De forklarede mig alt på forhånd af hvad der ville ske. Jeg kom med nogle kommentarer og de rettede ind efter det. Kan varmt anbefale dem, og skal vi nogensinde have malet noget igen bruger vi dem.

Philippe B., 13 apr. 2022

Projektet består af fire opgaver hvoraf de to er færdiggjort til min fulde tilfredshed. Jeg oplever MA Malerfirma som meget professionelle, grundige og fleksible. De overholder indgåede aftaler ...
Projektet består af fire opgaver hvoraf de to er færdiggjort til min fulde tilfredshed. Jeg oplever MA Malerfirma som meget professionelle, grundige og fleksible. De overholder indgåede aftaler til punkt og prikke og er opsatte på at levere et flot resultat hvilket er lykkedes til fulde. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem fremover til mine opgaver.
Læs mere

Claus A., 17 feb. 2022

Sød, pålidelig, pligtopfyldende. Bedste anbefalinger herfra.

Brian L., 10 jan. 2022

God og venlig service. Flot arbejde.

Louise N., 05 jul. 2021

Super arbejde

Morten V., 26 mar. 2021

Bortset fra et par små detaljer var opgaven udført god

Vladimir G., 25 mar. 2021

Super udført

Therese Q., 21 okt. 2020

Super godt og fint arbejde! 👍

Jane B., 20 aug. 2020

Meget tilfredsstillende arbejde uført

Eva R., 31 jul. 2020

Vi var fuldt tilfredse med malerarbejdet. Han var hurtig og pålidelig. 👍

Kitter K., 25 jun. 2020

Opgaven er udført meget tilfredsstillende

Katrine V., 14 maj 2020

Alt er lavet til UG og alle aftaler overholdt.

Frank R., 04 maj 2020

Man sleb ikke af før man malede ,og sendt folk som man ikke kunne snakke med

Per P., 15 apr. 2020

Vi har ikke haft det mest tilfredsstillende samarbejde. De afleverer et spartelarbejde der ikke er særlig godt og kræver næsten en uges ekstra arbejde for at udbedre, hvilket har betydet en uges forsinkelse for vores fulde entreprise.

Lotte C., 19 aug. 2019

Nova maleren er en prof underentreprenør til mit firma Nova holder alle aftaler og til tiden, altid med et smil. Vh thylands Tømrer & Totalentreprise aps

Bjarne Jensen, 28 mar. 2017

Henrik har leveret et yderst tilfredsstillende stykke malerarbejde hos os i Silkeborg af huset. Han overholder aftaler og tidspunkter og er skarp i sin planlægning af sit arbejde. Han er kompetent, troværdig og pålidelig, og er et behageligt bekendtskab at have i sit hus.

Dennis Bach Pedersen, 20 jan. 2017

Vi har brugt Nova Malerfirma i forbindelse med renovering af vores hus. Vi stod selv for at fjerne det gamle tapet, men lod Nova stå for resten - og det er vi super glade for. Kvaliteten er helt i...
Vi har brugt Nova Malerfirma i forbindelse med renovering af vores hus. Vi stod selv for at fjerne det gamle tapet, men lod Nova stå for resten - og det er vi super glade for. Kvaliteten er helt i top; alle kanter er knivskarpe, alle flader er glatte og smukke og selv vores originale radiatorer fra 50'erne har de fået til at se flotte ud igen. Processen var meget effektiv og prisen var attraktiv (og fast), så vi giver Nova den varmeste anbefaling.
Læs mere

Kristoffer O. Hansen, 28 jul. 2015

Vi har brugt Nova Malerfirma 2 gange og har begge gange været yderst tilfredse. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger.

Henrik Bystrup, 08 jul. 2014

Vi har haft Henrik til at "forny" et værelse fra start til slut. Han overholdt tilbuddet med pris og tid og har efterladt et yderst professionelt resultat. Vi er meget glade for arbejdet og kan kun anbefale ham.

Kristian Bækmark Kjær, 16 feb. 2014

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MA Malerfirma

Send en forespørgsel til MA Malerfirma