Life Time Isolering

Hos Life Time Isolering har vi leveret holdbare isoleringsløsninger af miljørigtig karakter siden 2013. Vi er beliggende i Stubbekøbing, men kører gerne land og rige rundt alt efter opgavens omfang. Vi varetager opgaver for både private kunder, boligforeninger og erhverv.

Den eneste rigtige løsning er den miljøvenlige løsning 

Vi lægger stor vægt på, at vores løsninger skåner miljøet, mens den samtidig er den komplette og korrekte løsning for jer, hvad enten det drejer sig om hulmursisolering eller etageadskillelse. Som jeres kvalitetsstempel er vi hos Life Time Isolering papiruldsisolatører. Det er en titel, vi er meget stolte af, da det både sikrer jer en miljøvenlig, holdbar og effektiv isoleringsløsning.

God kvalitet til den aftalte tid og pris

Hos Life Time Isolering er troværdighed og ansvarlighed to af grundstenene i vores firmaidentitet. Det indebærer naturligvis, at vi altid bestræber os på en løsning af tårnhøj kvalitet til den aftalte tid. Det er utrolig vigtigt for os, at bygherrerne kan regne med os. Det er ensbetydende med, at en aftale er en aftale og vi holder, hvad vi lover. Når vi aftaler en fast pris, kan I eksempelvis være sikre på, at der ikke kommer en efterregning, når opgaven er udført. Derudover er vi et fleksibelt isoleringsfirma, som er åbne og lydhør overfor jeres ønsker, så vi sammen opnår det bedste resultat. Vi tilbyder:

  • Hulmursisolering
  • Gulvisolering
  • Etageadskillelse
  • Krybekælderisolering
  • Professionel rådgivning og service

Klik på kontakt knappen øverst, hvis du ønsker et ansvarsbevidst isoleringsfirma, som tager hånd om miljøet og samtidig leverer løsninger af højeste kaliber. Vi giver gerne et godt råd og et uforpligtende tilbud med på vejen.

Læs mere

Kontakt os her

Claus Simonsen Indehaver
28 34 ** ** Vis nummer
28 34 48 50

Life Time Isolering

Tuemosevej 4

4850 Stubbekøbing

CVR: 32924735

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Life Time Isolering senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Udskiftning af inddækning ved skorsten 4793 Bogø By
2 uger siden
Gulvisolering 4450 Jyderup
2 uger siden
Indvendig isolering af skur 2800 Kongens Lyngby
2 uger siden
Rensning og maling af tag 2660 Brøndby Strand
3 uger siden
Isolering af gulv i karnap 4180 Sorø
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Life Time Isolering