Lægaard Byg

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Lægaard Byg

Lægaard Byg

- Godt og veludført arbejde til en god pris

Hos Lægaard Byg brænder vi for det gode håndværk. Vi lever at levere varige og bundsolide tømrerløsninger af tårnhøj kvalitet. Vi er beliggende Haderup, men servicerer hele Midtjylland. Vi varetager opgaver for både private-, offentlige- og erhvervskunder. Vi er også behjælpelige med løsninger til boligforeninger.

Vi udfører:
  • Nybyg og tilbygninger
  • Renoveringer og reperationer
  • Tagarbejde
  • Alle typer for isolering 
  • Udskiftning af døre og vinduer

Udover kvalitetsbevidst tømrerarbejde har vi også specialiseret os i effektiv og prisbillig isolering af både hulmur, lofte samt efterisolering. Spar derfor penge på varmeregningen og kontakt os for et isoleringstjek i dag.

Godt håndværk er vores varemærke

Hos Lægaard Byg lader vi håndværket tale sit tydelige sprog. Vi er nogle afbalancerede jyske fagmænd med benene plantet solidt i jorden og derfor lader vi vores løsninger afspejle vores håndværksmæssige kompetencer. Komplette løsninger til en konkurrencedygtig pris er nogle af kendetegnene ved vores firma. Det er vigtigt for os, at vi aldrig går på kompromis med hverken materialer eller udførelse, da det er vigtigt for os, vi kan stå på mål for slutproduktet i sidste ende.

Kundedialogen skaber gensidig tillid

Når vi modtager en opgave, tager vi altid hurtig kontakt til bygherre for at aftale en mulighed for at komme ud og besigtige opgaven. Her kan du forvente nogle imødekommende tømrere, der ikke er bange for at tage ekspertrollen på sig. Vi sætter en ære i vejlede og rådgive og deler derfor glædeligt ud af gode råd. Samtidigt åbner vi også altid op for sparring omkring opgaven, således at resultatet bliver nøjagtigt, som du ønsker det. Tilfredse kunder kommer nemlig altid i første række hos Lægaard Byg.

Hvis du søger nogle erfarne og ansvarsbevidste tømrersvende, så klik på kontakt-knappen øverst. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen.
Kontakt os her
Jürgen Jessen
Jürgen Jessen Indehaver
28 99 ** **
jurgen.jessen@***.com
Lægaard Byg Taterbakkevej 3 7540 Haderup
CVR: 40089098
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Lægaard Byg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Lægaard Byg
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?