Lægaard Byg

Hos Lægaard Byg påtager vi os alle former for tømrerarbejde, og du får altid samme høje kvalitet uanset opgaven. Vi lægger altid vægt på at levere varige løsninger. Og uanset om du er privat-, offentlig- eller erhvervskunde, er du meget velkommen.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Lægaard Byg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Lægaard Byg

- Godt og veludført arbejde til en god pris

Hos Lægaard Byg brænder vi for det gode håndværk. Vi lever at levere varige og bundsolide tømrerløsninger af tårnhøj kvalitet. Vi er beliggende Haderup, men servicerer hele Midtjylland. Vi varetager opgaver for både private-, offentlige- og erhvervskunder. Vi er også behjælpelige med løsninger til boligforeninger.

Vi udfører:
  • Nybyg og tilbygninger
  • Renoveringer og reperationer
  • Tagarbejde
  • Alle typer for isolering 
  • Udskiftning af døre og vinduer

Udover kvalitetsbevidst tømrerarbejde har vi også specialiseret os i effektiv og prisbillig isolering af både hulmur, lofte samt efterisolering. Spar derfor penge på varmeregningen og kontakt os for et isoleringstjek i dag.

Godt håndværk er vores varemærke

Hos Lægaard Byg lader vi håndværket tale sit tydelige sprog. Vi er nogle afbalancerede jyske fagmænd med benene plantet solidt i jorden og derfor lader vi vores løsninger afspejle vores håndværksmæssige kompetencer. Komplette løsninger til en konkurrencedygtig pris er nogle af kendetegnene ved vores firma. Det er vigtigt for os, at vi aldrig går på kompromis med hverken materialer eller udførelse, da det er vigtigt for os, vi kan stå på mål for slutproduktet i sidste ende.

Kundedialogen skaber gensidig tillid

Når vi modtager en opgave, tager vi altid hurtig kontakt til bygherre for at aftale en mulighed for at komme ud og besigtige opgaven. Her kan du forvente nogle imødekommende tømrere, der ikke er bange for at tage ekspertrollen på sig. Vi sætter en ære i vejlede og rådgive og deler derfor glædeligt ud af gode råd. Samtidigt åbner vi også altid op for sparring omkring opgaven, således at resultatet bliver nøjagtigt, som du ønsker det. Tilfredse kunder kommer nemlig altid i første række hos Lægaard Byg.

Hvis du søger nogle erfarne og ansvarsbevidste tømrersvende, så klik på kontakt-knappen øverst. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud og et godt råd med på vejen.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Lægaard Byg for et uforpligtende tilbud

Her finder du Lægaard Byg

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Lægaard Byg

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Lægaard Byg

Hos Lægaard Byg påtager vi os alle former for tømrerarbejde, og du får altid samme høje kvalitet uanset opgaven. Vi lægger altid vægt på at levere varige løsninger. Og uanset om du er privat-, offentlig- eller erhvervskunde, er du meget velkommen.

Hovedkontor

Taterbakkevej 3
7540 Haderup

CVR: 40089098

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen