KV Entreprise & Brolægning

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

KV Entreprise & Brolægning

KV Entreprise & Brolægning

Hos KV Entreprise & Brolægning tilbyder jeg, Kenneth Ellemose Vagnild, en bred vifte af brolægningsopgaver og professionelt entreprenørarbejde til både den private boligejer, erhvervsdrivende og boligforeninger. Med fokus på langtidsholdbare løsninger og en flot finish, kan du vide dig sikker på, at du er kommet i de rette hænder hvad end du drømmer om en ny fliseterrasse eller skal have udvidet din indkørsel.

KV Entreprise & Brolægning udfører arbejde i store dele af landet – firmaet har adresse på Nykøbing Falster, men tager også opgaver ind fra eksempelvis Hovedstadsområdet og Vestegnen.

KV Entreprise & Brolægning kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Fliser
  • Indkørsler
  • Terrasser
  • Fundamenter
  • Gravearbejde
  • Brolægning
  • Mindre tømreropgaver

Værner om kunden

Ligegyldigt om du er privat husejer eller repræsentant fra en boligforening, så værner KV Entreprise om dig som kunde. Det betyder, at jeg naturligvis aldrig går på kompromis med den service, jeg tilbyder. Du kan som kunde derfor regne med, at jeg altid kommer til tiden, men også, at kundedialogen bliver prioriteret. Ved jeg inden en opgave går i gang, hvad du som kunde synes om og ønsker, har vi grundlaget for et rigtig godt resultat.

Fokus på finish

Hos KV Entreprise er jeg stolt af, at mine kunder altid roser finishen på de opgaver, jeg har løst. Med mere end 8 i brolægningsbranchen går jeg op i, at afslutningen er pæn hver gang og naturligvis også, at alt det underliggende, også sidder lige i skabet.

Klar til at hjælpe

Hos KV Entreprise & Brolægning er jeg altid klar med rådgivning og sparring på dit næste entreprenørprojekt. Og jeg hjælper gerne med at du kommer i mål med drømmen om en ny fliseterrasse eller en ny indkørsel - allerede til sommer. Alt du skal gøre er at kontakte mig ved at trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden, eller ringe direkte til vores telefon på nummeret: 60 71 44 17

Kontakt os her
Kenneth Ellemose Vagnild Indehaver
60 7 ** **
[email protected]***.dk
KV Entreprise & Brolægning Jes Jessensgade 95 4800 Nykøbing F
CVR: 39278782
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KV Entreprise & Brolægning senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du KV Entreprise & Brolægning
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

KV Entreprise & Brolægning har blandt andet udført opgaver for

Bo Vest Albertslund
MT Højgaard Albertslund