JK Brolægning

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

JK Brolægning

JK Brolægning

- Vi lever af at yde en god service

JK Brolægning er et kompetent brolægningsfirma i Greve, og vi varetager belægningsopgaver i en radius på omkring 50 kilometer fra Greve. Vi hjælper både ægteparret med lægning af fliser i privaten eller den store virksomhed med udgravning. Kort fortalt laver vi alt inden for brolægning – og vi gør det med smil og stolthed!

Eksempler på opgaver:

  • Anlægning af vej
  • Etablering af terrasser eller indkørsler
  • Udgravning
  • Nedrivning

En aftale er en aftale

Mottoet hos JK Brolægning er uden tvivl, at en aftale er en aftale. Det gælder naturligvis i forhold til, at vi kommer til tiden, og at projektet er færdigt til tiden. Men det gælder også i forhold til, at vi kan stå inde for det vi laver, og at vi altid levere et godt stykke arbejde som aftalt.

Vi lever af vores service

Vi vægter den gode service meget højt. Det gør vi blandt andet fordi, vi lever af vores anbefalinger og henvisninger fra nær og fjern. JK Brolægning går gerne en ekstra mil for kunden, og det giver pote. Flere gange har vi nemlig oplevet, at kunder anbefaler os til andre – det er noget, vi er meget stolte af!

Få et uforpligtende tilbud

Skal der ny belægning i indkørslen? Eller hvad med nye fliser på terrassen? Uanset kan vi hos JK Brolægning hjælpe dig! Ring til os på 21 96 11 89 eller klik på kontaktknapperne her på siden, så tager vi en god og uforpligtende snak om, hvordan vi hjælper dig i mål med byggeprojektet.

Kontakt os her
Jimmy Petersen Indehaver
21 96 ** **
jkbrolaegning@***.com
JK Brolægning Ejgårdsminde 4 2670 Greve
CVR: 27334660
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JK Brolægning senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du JK Brolægning
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu