JH Entreprise & Service

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

JH Entreprise & Service

JH Entreprise & Service

- Fleksibel og faglig entreprenør til grønt og gråt havearbejde

Hos JH Entreprise & Service er vi eksperter i grøn vedligeholdelse, belægning og entreprenørarbejde. Vi kører fra Djursland til Aarhus, hvor vi hjælper et hav af tilfredse kunder - private, erhverv og boligforeninger - godt i mål med havedrømmene. Og vi er også klar til at hjælpe dig!

Rykker også ud aftner og weekender

Vi ved, at det i en travl hverdag kan være svært at finde tid til renoveringsprojekterne i haven. Derfor har vi prioriteret at være et fleksibelt firma, der gerne rykker ud om aftenen og i weekenderne, når det passer dig. Vores mobil er altid tændt og du skal derfor endelige ringe, hvis du har brug for hjælp til:

  • Anlægsarbejde og grøn vedligeholdelse
  • Belægning og entreprenøropgaver
  • Nedgravning af trampolin
  • Rådgivning 

Og du kan være helt tryg. Vi garanterer nemlig, at vi først afslutter arbejdet, når du er glad og tilfreds med det endelige resultat.

Lever for godt håndværk

Hvad enten dit udendørsprojekt er stort eller småt tilgår vi det med stor omhu og professionalisme. Vi er fagmænd med stort F. Det betyder, at vi har fokus på kvaliteten fra det første spadestik. Solidt håndværk og holdebare løsninger er nemlig vores varemærke.

Skal vi også hjælpe dig? Søger du et godt tilbud fra en erfaren, fleksibel og dygtig entreprenør, så er det JH Entreprise & Service du skal kontakte. Tryk på kontakt-knapperne her eller ring direkte til os på 7172 7589, så hører du hurtigt fra os.

Kontakt os her
Jens Hougaard Indehaver
71 72 ** **
[email protected]***.com
JH Entreprise & Service Skolegade 10 8961 Allingåbro
CVR: 39753065
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JH Entreprise & Service senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du JH Entreprise & Service
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu