JE-Anlæg ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

JE-Anlæg ApS

JE-Anlæg ApS

- Fleksible anlægsgartnere, der er færdige til tiden

Hos JE-Anlæg ApS er vi eksperter i alle former for anlægsopgaver. Vores faglige ekspertise og mange år i branchen betyder, at vi kan løfte selv de mest uoverskuelige opgaver, og stadig bevare det fornødne overblik. Vi bryster os af at være et kvalitetsbevidst anlægsfirma, der altid er til at regne med. Vi er beliggende i Græsted i Nordsjælland, men kører hele Storkøbenhavn. Vi udfører primært opgaver for private, men er også modtagelige for både erhverv og boligforeninger. JE-Anlæg ApS tilbyder disse ydelser: 

  • Haveanlæg
  • Belægning
  • Vedligeholdelse
  • Topkapning og stubfræsning
  • Havetrapper
  • Terrasser og stier
  • Indkørsler
  • Inspiration 

Tæt samarbejde gennem hele processen

Hos JE-Anlæg ApS vægter vi en god kundedialog højt. Foruden forventningsafstemning er det svært at leve op til forventningerne. Og det kan vi ikke leve med hos JE-Anlæg ApS. Vi vil nemlig levere løsninger, der overgår jeres forventninger – og vi vil levere dem hver eneste gang. Men det kan vi kun opnå, hvis vi får struktureret processen grundigt. Derfor rådgiver og vejleder vi gerne, og byder op til gensidig sparring, så vi ved, hvilken retning vi skal gå. I kan forvente, at vi hos JE-Anlæg tager jer i hånden og guider jer i gennem forløbet, så I også har et godt overblik og føler jer trygge undervejs.

Fleksibilitet og ansvarlig – grundstenene i JE-Anlæg ApS

Vi mener, at vi som håndværkere har et ansvar for at være tilgængelige og fleksible i forhold til udførslen af jeres opgaver. På den baggrund er vi altså ofte meget lydhør, hvis der skulle være særlige forbehold, som vi skal tage højde for. Én ting kan I dog være sikre på. Vi sætter en ære i at levere en kvalitetsløsning til tiden. Det er nemlig alfa og omega for JE-Anlæg ApS, at vores bygherrer kan regne med os. Vi har derfor et ansvar at leve op til, og det gør vi glædeligt. Har I opgaven? Så har vi løsningen. Klik på kontakt-knappen øverst, hvis I mangler en fleksible og ansvarsbevidst anlægsgartner. Vi står altid parat med et godt råd og et uforpligtende tilbud.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JE-Anlæg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Janus Gregers Engelbreth
Janus Gregers Engelbreth Indehaver
20 28 ** **
[email protected]***.dk
JE-Anlæg ApS Valbyvej 86 3200 Helsinge
CVR: 39616645
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du JE-Anlæg ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu