JBS VVS & Energi

- Din foretrukne VVS-installatør!

JBS VVS & Energi er en moderne VVS-virksomhed, der vægter kvalitet og god kundeservice højt. Vi udfører kompetent VVS-arbejde i Sønder- og Midtjylland samt København, så hvis du er bosiddende på disse kanter, kan du endelig give os et kald.

JBS VVS & Energi udfører blandt andet:

  • VVS-installationer
  • VVS-service
  • Badeværelsesrenoveringer
  • Udskiftning af energikilder

Kvalitet i første række

Som autoriserede VVS'ere tager vi ansvar for, at alle VVS-installationerne er udført korrekt, loveligt og i holdbare materialer. Med andre ord går vi hos JBS VVS & Energi ikke på kompromis med kvaliteten i det arbejde, som vi leverer. Det sikrer dig, at du ikke står tilbage med nogle uholdbare eller ulovlige installationer, der kan have fatale konsekvenser for din bolig.

Klar til at hjælpe dig

VVS-installationer spiller en afgørende rolle i husholdningen. Defekte VVS-installationer er derfor også ofte akutte, og har behov for at blive løst hurtigt. Hos JBS VVS & Energi står vi derfor klar til at rykke hurtigt ud og udføre et effektivt stykke arbejde, så du kan fortsætte din dagligdag.

Værner om den gode kundeservice

Det er en behagelig og smilende håndværker, du får på besøg, når du vælger JBS VVS & Energi til din opgave. Vi værner om den gode dialog og sætter kundens tilfredshed i første række. Derfor er du med JBS VVS & Energi sikret kvalitetsdygtigt resultat, som du er 100 procent tilfreds med.

Skal vi stå for din VVS-opgave?

Så kontakt JBS VVS & Energi ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til os på 2844 1445. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Jannik Bjørnskov Sørensen
Jannik Bjørnskov Sørensen Indehaver
28 44 ** ** Vis nummer
28 44 14 45

JBS VVS & Energi

Ulkjærvej 24

6771 Gredstedbro

CVR: 41528664

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver JBS VVS & Energi senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Boligforening - Nyetablering af fjernvarme 8700 Horsens
1 måned siden
Flytning af køkken m.m. 6670 Holsted
1 måned siden
Opbrækning af gulv og lægning af rør 6000 Kolding
1 måned siden
Lægning af gulvvarme m.m. 6500 Vojens
1 måned siden
Renovering af badeværelse 6710 Esbjerg V
2 måneder siden
Vores prisniveau
575 kr./t.

Det synes kunderne om os

0
32 anmeldelser
google.com 16 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 15 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Jannik var også forbi os inden hans mand skulle komme, men de havde bare ikke talt sammen så vi måtte lige bruge en times tid på at gennemgå tingene med montøren igen. Jeg sagde til montøre...
Jannik var også forbi os inden hans mand skulle komme, men de havde bare ikke talt sammen så vi måtte lige bruge en times tid på at gennemgå tingene med montøren igen. Jeg sagde til montøren at han bare skulle tænde på kontakten og så startede anlægget selv op og ellers havde vi en teknikker tilknyttet som nok skulle klare den. Men JBS montøren brugte næste to timer på at rode med anlægget, som han udtrykkelig havde fået at vide at han ikke skulle rode med. Bare tænd og sluk, det havde jeg vist ham. Så skulle han lave vores gulvvarme og skifte termostaterne. Det har vi også betalt fuld pris for men fejlene blev bare aldrig udbedret. Så skulle han sætte et badeværelse møbel op og tage vandvarmer ned og det er lavet super flot. Der er så godt nok en straks levering som jeg har givet 750,- for og som Jannik ikke ved hvad er og som jeg nok skulle få tilbage betalt og hans montør skulle også nok komme forbi og få styr på gulvvarmen. Jeg har ringet 3 gange og intet er sket, Jannik startet godt nok hver gang med at han da har betalt tilbage og at montøren nok skal kigge forbi. Der sker bare aldrig noget. Der er vel et lille år siden. Jeg ventet stadig på de 750,- nu for vi en anden vvs’er til at kigge på gulvvarmen og en extra luft/luft pumpe og renovere det store badeværelse. Det lille wc blev godt lavet og det er vi meget glad for, men det var i det store hele en dyr omgang og fremtidig arbejde bliver det ikke til. Men de var alle søde og rare, vi kom bare aldrig helt i mål, selvom at vi har betalt det fulde beløb på regningen.
Læs mere

Jacob Knudgaard, 05 dec. 2023

Fik monteret varmepumpe. God vejledning og super besparelser. Vi bruger kun JBS.

Allan Sørensen, 05 sep. 2023

Vi kan ikke anbefale dette firma. Har været længe om opgaven,lover gang på gang at komme, men ingen dukker op. Har medbragt materiale som ikke var aftalt. Her tales om genbrugte ting eks . vaske...
Vi kan ikke anbefale dette firma. Har været længe om opgaven,lover gang på gang at komme, men ingen dukker op. Har medbragt materiale som ikke var aftalt. Her tales om genbrugte ting eks . vaskeskab, bruser og et vindue som faktisk ikke passede, måtte derfor fikses med ekstra lister udenfor..Vi har sidenhen opdaget ,vinduet ikke er et 3 lags vindue,som loven nu kræver. Murerarbejde og vvs arb har vi ikke noget at udsætte på.
Læs mere

Margit N., 28 jun. 2023

Jbs vvs har udført et flot stykke arbejde hvad angår vvs, men hvad resten af renovationen angår, er vi meget skuffet over arbejdsgangen og servicen. Jannik(ejer) holder ikke sine aftaler eller t...
Jbs vvs har udført et flot stykke arbejde hvad angår vvs, men hvad resten af renovationen angår, er vi meget skuffet over arbejdsgangen og servicen. Jannik(ejer) holder ikke sine aftaler eller tidspunkter og aflevere et ufærdigt produkt i første omgang. Efter sms kontakt hvor vi bliver lidt skarpe i tonen, kommer Jannik og udbedre manglerne. Jannik er super god til at sælge sig selv ved opstart, men lever langt fra op til det han lover. Vi vil ikke anbefale Jannik til lignende opgave. Dog vil vi rose janniks medarbejdere for høflighed og grundighed ift vvs arbejde- de er grunden til at jbs vvs og energi kan fortsætte.
Læs mere

Allan S., 28 apr. 2023

Negative ting: ingen :)

Shawi Abou Erdeine, 05 mar. 2023

Ung fyr/indehaver der giver maks gass og service

Jimmy Munk Jensen, 05 mar. 2023

Den bedste vvs’er jeg har brugt. Flinke og laver et godt stykke arbejde.

kasper rahbech, 05 mar. 2023

Mit gasfyr kunne ikke køre, problemet blev løst over telefonen - mange tak for hurtig hjælp. Mvh. Michael Andersen

Michael Andersen, 05 mar. 2023

Jannik gjorde virkelig et top job, da vi fik installeret vores varmepumpe. På trods af forskellige udfordringer var han altid til at få fat i, og fik løst de udfordringer der var

Frederik Fogelstrøm, 05 mar. 2023

Svarer på respons på anmeldelsen her. Det er der så forskellige meninger om Jannik, og da jeg efter at have ventet 2mdr med svaret "jeg ringer imorgen" må jeg jo handle derfra. Dette kan dokum...
Svarer på respons på anmeldelsen her. Det er der så forskellige meninger om Jannik, og da jeg efter at have ventet 2mdr med svaret "jeg ringer imorgen" må jeg jo handle derfra. Dette kan dokumenteres og min anmeldelse er givet udfra den situation du har sat mig i som evt kunde. Grunden til de 2 stjerner er for tilbuddet/venligheden om et afdrag på 50% af regningen. God dag til dig også. Casper
Læs mere

Casper Juhl, 05 mar. 2023

professionel håndtering af hele opgaven, kan kun anbefale firmaet. De holder hvad de lover. Vil absolut anbefale dem til andre.

Henning J., 10 okt. 2022

Super god og hurtig service og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger JBS Service

Bente L., 01 jun. 2022

Er svær at få fat i efterfølgende

Steen S., 19 apr. 2022

Tog fat i Jannik da jeg skulle have lavet luft til vand. Jannik forstod situationen som værende kritisk da vi ikke havde noget varme og fik inden for korttid det hele på plads. Flink og i mødekommende med skarpe priser! Jeg bruger ikke andre fremad rettet!

Tobias Bastiansen, 10 dec. 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du JBS VVS & Energi

Send en forespørgsel til JBS VVS & Energi