Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen IVS

Gennemførelse af byggeprojekter, rådgivning i forbindelse med ombygning, tilbygning samt totalentreprise - Vi tilbyder statiske beregninger i forbindelse med nedrivning af bærende vægge.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen

Hos Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen laver vi alt fra statiske beregninger til stabilitets- og energiberegninger. Vi er specialister i byggestyring og har den fornødne ekspertise, som I mangler har brug for i forbindelse med ombygninger og renoveringer. Vi har eksisteret siden 2017, men har over 30 års erfaring inden for statikerbranchen. Hvad enten det er private kunder, erhverv eller boligforeninger, så står Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen altid til rådighed i Hovedstadsområdet.

Mange års erfaring i branchen

Vores indehaver af firmaet, Bjørn B. Nielsen, har var været statiker siden 1984 og vi rummer derfor en stor portion erfaring, som vi benytter os af. En erfaring som afspejler sig i de gode og holdbare løsninger, som firmaet udfører gang på gang. De mange år i faget betyder også, at der ikke er en opgave, som Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen ikke kan udføre. Vores medarbejdere formår nemlig at bevare et køligt overblik over selv de mest komplicerede projekter.

Ét firma til alle dine rådgivningsopgaver

Hos Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen spænder kompetencerne bredt. Derfor er vi behjælpelige indenfor alle grene af beregningsarbejde. hvad enten det drejer sig om tagkonstruktioner eller kælderudgravninger. Samtidig laver vi løsninger i både træ, stål og beton.

Vi udfører disse opgavetyper:
  • Statiske beregninger
  • Stabilitetsberegninger
  • Energiberegninger
  • Beregninger i forbindelse med tagkonstruktioner og altaner
  • Sætningsskader
  • Udgravning og understøbning
  • Rådgivning i forbindelse med nedrivning eller ombygning

Hvis I mangler en statiker eller en erfaren byggestyrer, så klik på kontakt-knappen og tag en snak med os. Vi er altid garant for et godt råd og et uforpligtende tilbud.
Kontakt Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen IVS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen IVS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen IVS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Ingeniørfirmaet Bjørn B. Nielsen IVS

Gennemførelse af byggeprojekter, rådgivning i forbindelse med ombygning, tilbygning samt totalentreprise - Vi tilbyder statiske beregninger i forbindelse med nedrivning af bærende vægge.

Hovedkontor

Pile Alle 41
2000 Frederiksberg

CVR: 38804944

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen