HS-Tømrer

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

HS-Tømrer

HS-Tømrer  

Du får mere end en god kundeoplevelse, når HS-Tømrer er på din byggeopgave! Kvalitet til tiden og et professionelt stykke arbejde er nemlig også kendetegnene ved det arbejde, jeg udfører. Som selvstændig tømrermester prioriterer jeg nemlig kundernes behov og ønsker. Med en høj faglighed og sans for detaljer løfter jeg tømreropgaver, store som små, og afslutter først en opgave, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Jeg er beliggende i Herning, men kører i en radius af 100 kilometer. Med et netværk af dygtige samarbejdspartnere udfører jeg også større entrepriseopgaver, hvor flere brancher kræves.

Kernekompetencerne hos HS-Tømrer er:

 

  • Tagarbejde
  • Udskift og montering af vinduer og døre
  • Køkken- og badeværelsesrenoveringer
  • Nybyggeri og tilbygninger
  • Hal- og industribyggeri
  • Rådgivning og projektering

 

Passion og professionalisme

Hos HS-Tømrer er kernestenen det gode håndværk. Et godt håndværk er nemlig afgørende for både holdbarhed og funktionalitet. Derfor springer jeg aldrig over, hvor gærdet er lavest, da jeg brænder for mit fag. Siden jeg har været lille, har jeg altid vidst, at tømrerbranchen var mit kald, da jeg så op til min bedstefar, som også var tømrermester. Det er derfor mere end blot et arbejde, og det professionelle præg er tydeligt at se i de løsninger, HS-Tømrer leverer.

Hvad end du står overfor et mindre tømrerudskift, eller skal have en ny carport, er HS-Tømrer klar til at hjælpe dig godt i mål. Kontakt mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en dialog omkring din næste tømreropgave. Tryk på kontakt-knappen eller ring på tlf.: 81738128.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver HS-Tømrer senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Henrik Sørensen
Henrik Sørensen Indehaver
81 73 ** **
[email protected]***.dk
HS-Tømrer Søbysøvej 22 7400 Herning
CVR: 38734946
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du HS-Tømrer
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu