HS-Tømrer

HS-Tømrer varetager alle former tømreropgaver, dertil tilbygninger, udestuer og totalentrepriser. Firmaet er beliggende i Midtjylland, Herning, og arbejder også i Århus og omegn. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til HS-Tømrer

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

HS-Tømrer

Du får mere end en god kundeoplevelse, når HS-Tømrer er på din byggeopgave! Kvalitet til tiden og et professionelt stykke arbejde er nemlig også kendetegnene ved det arbejde, jeg udfører. Som selvstændig tømrermester prioriterer jeg nemlig kundernes behov og ønsker. Med en høj faglighed og sans for detaljer løfter jeg tømreropgaver, store som små, og afslutter først en opgave, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Jeg er beliggende i Herning, men kører i en radius af 100 kilometer. Med et netværk af dygtige samarbejdspartnere udfører jeg også større entrepriseopgaver, hvor flere brancher kræves.

Kernekompetencerne hos HS-Tømrer er:

 • Tagarbejde
 • Udskift og montering af vinduer og døre
 • Køkken- og badeværelsesrenoveringer
 • Nybyggeri og tilbygninger
 • Hal- og industribyggeri
 • Rådgivning og projektering
 • Passion og professionalisme

  Hos HS-Tømrer er kernestenen det gode håndværk. Et godt håndværk er nemlig afgørende for både holdbarhed og funktionalitet. Derfor springer jeg aldrig over, hvor gærdet er lavest, da jeg brænder for mit fag. Siden jeg har været lille, har jeg altid vidst, at tømrerbranchen var mit kald, da jeg så op til min bedstefar, som også var tømrermester. Det er derfor mere end blot et arbejde, og det professionelle præg er tydeligt at se i de løsninger, HS-Tømrer leverer.

  Hvad end du står overfor et mindre tømrerudskift, eller skal have en ny carport, er HS-Tømrer klar til at hjælpe dig godt i mål. Kontakt mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller en dialog omkring din næste tømreropgave. Tryk på kontakt-knappen eller ring på tlf.: 81738128.

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Kontakt HS-Tømrer for et uforpligtende tilbud

  Her finder du HS-Tømrer

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne HS-Tømrer

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?