Høyen Ejendomsservice ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Høyen Ejendomsservice ApS

Høyen Ejendomsservice v/Jon Høyen

– Vi sætter pris på godt håndværk

Selvom det kan lyde som en kliche, så mener vi det, når vi siger, at kvalitet er noget, vi ikke går på kompromis med hos Høyen Ejendomsservice. Vores håndværk er vores varemærke og du er derfor garanteret holdbare resultater og en flot finish – hver gang! Vi er et alsidigt tømrerfirma, der løser opgaver store som små og samtidig samarbejder med både elektrikere og VVS'er på totalentrepriser. Vi er klar til at hjælpe dig med:

  • Køkkenrenovering
  • Tagarbejde
  • Nye døre og vinduer
  • Terrasser og tilbygninger
  • Totalrenoveringer
  • Gulvservice

Om dit projekt er komplekst eller lige til skal du ikke tøve med at kontakte os, for vi lover om at ligegyldig projektets størrelse er både kvalitet og service i top hos Høyen Ejendomsservice.

Altid en høj arbjedsmoral

Hos Høyen Ejendomsservice leverer vi kun resultater af den kaliber, som vi ville lave dem i eget hjem. Du kan derfor trygt regne med, at vi først afslutter opgaven, når du står glad og tilfreds tilbage. Den høje standard er en naturlig del af vores arbejdsgang og det samme gælder den morale, vi arbejder efter. For os er en aftale en aftale, tilbuddet gennemsigtigt og dialogen god og personlig. Alt sammen fordi vores arbejdsmorale er høj og vi brænder for det arbejde, vi leverer.

Klar med et godt tilbud på dine byggedrømme

Lyder kvalitet og service som en selvfølge for dit valg af håndværker? Så er det os du skal kontakte! Du kan trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på 2247 9702, så vender vi hurtigt retur med et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os her
Jon Høyen Staalsen Indehaver
22 47 ** **
[email protected]***.dk
Høyen Ejendomsservice ApS Kagsåvej 62 2860 Søborg
CVR: 37622095
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Høyen Ejendomsservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Høyen Ejendomsservice ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu