Haveservice ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Haveservice ApS

Haveservice ApS

Hos Haveservice ApS kan du være sikker på, at de aftaler, der ryger i bogen, også bliver overholdt til punkt og prikke. Derudover rykker virksomheden fra Ålsgårde ud og præsterer haveservice fra øverste hylde i alle afkroge af Sjælland.

En alsidig haveservice

Haveservice ApS gør en dyd ud af at være en alsidig virksomhed, som kan varetage alle slags opgaver, som din have eller dit udeareal har behov for - det indebær alt i form af:

  • Fliser
  • Ny belægning
  • Græsslåning
  • Ny terrasse
  • Ny indkørsel
  • Opsætning af hegn

Stort og småt, nyt og gammelt

Udover at have evner til at udføre en alsidig haveservice, har Haveservice ApS også en stor alsidighed i omfanget af opgaver de udfører. Så om du skal have bygget en stor, ny indkørsel eller have renoveret en gammel terrasse, står Haveservice ApS altid klar med en løsning på projektet.

En effektiv dialog

Ålsgårde-virksomheden sigter altid efter at være en garant for effektivitet, både i arbejdet og i dialogen. Hvis der opstår ændringer i planerne undervejs, er Haveservice ApS fleksible, og har kun den samlede kundetilfredshed for øje fra start til slut.

Kontakt Haveservice ApS

Er du interesseret i et flot, effektivt og omfattende stykke arbejde, skal du ikke tøve med at tage kontakt til Haveservice ApS. De står klar på telefon 2119 7500, og glæder sig til at hjælpe dig gennem dit udendørsprojekt. Du kan også benytte kontakt-knapperne her på siden og skrive til dem. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Steen Ove Larsen Indehaver
21 19 ** **
[email protected]***.dk
Haveservice ApS Thorsvej 1 3140 Ålsgårde
CVR: 37055905
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Haveservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Haveservice ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu