Havenord IVS

3.2 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Havenord IVS

Havenord IVS

Når det gælder belægning eller anlægsarbejde på udendørsarealerne er det vigtigt med et resultat, der holder til den danske vind og det danske vejr. Med andre ord kræver det kvalitetshåndværk ned i den mindste detalje, så du er sikker på at kunne nyde terrassen eller indkørslen mange år ud i fremtiden. Netop kvalitetssikre anlægs- og brolæggerløsninger er Havenord IVS ekspert i.

Mit navn er Jack Nielsen og jeg er indehaver i firmaet, og med mig på opgaven er dit haveprojekt altid i trygge og professionelle hænder.

Havenord IVS udfører arbejde for den private boligejer og for  erhvervsdrivende, men kan også skrive flere insitutioner og boligselskaber på CV'et. Firmaet dækker Nordsjælland samt Københavnsområdet og jeg er klar til at hjælpe dig med:

  • Alt i belægning (terrasser, flisegange, indkørsler osv.)
  • Haveanlæg
  • Faste serviceaftaler på udendørsarealerne

Viser stolt firmaets referencer frem

Glade og tilfredse kunder er noget, jeg altid prioriterer højt, når jeg rykker ud på en opgave. Det betyder, at du trygt kan regne med, at jeg først afslutter et projekt, når jeg kan stå fuldstændig på mål for kvaliteten og at jeg samtidig kan se, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Din tilfredshed er nemlig alfa og omega for mig som indehaver.

Det høje serviceniveau afspejles også i de flotte referencer og kundeanmeldelser, som Havenord IVS kan bryste sig med. Og det er referencer, som jeg stolt viser frem.

Kvalitet over hele linjen

Søger du et firma, hvor kvalitet og kundeservice altid går hånd i hånd? Og et firma, der tager dig og din opgave seriøs ligegyldig om projektet er stort eller småt? Ja, så er det Havenord IVS, du skal kontakte. 

Jeg er til at træffe på telefon: 4265 1707 ellers kan du blot trykke på kontakt-knapperne her på siden, så vender jeg hurtigt retur. Jeg er også klar med et uforpligtende tilbud eller god rådgivning. Jeg glæder mig til at høre mere om dine havedrømme!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Havenord IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Jack Nielsen Indehaver
42 65 ** **
[email protected]***.com
Havenord IVS Parkvænget 1 3200 Helsinge
CVR: 39609185
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Havenord IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Havenord IVS har blandt andet udført opgaver for

Bålsted Helsingør
Anlægs- og brolægningsarbejde Boligselskaber og boligforeninger
Opsætning af hegn Boligselskaber