Gunner Larsen Nedrivning ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Gunner Larsen Nedrivning ApS

Gunner Larsen Nedrivning ApS

– Nedrivning med omtanke for miljø og medarbejdere

Hos Gunner Larsen Nedrivning ApS rykker vi ud på nedrivningsopgaver, store som små, i hele Nord- og Midtsjælland samt i Københavnsområdet. Vi stiller altid med et skarpt team, der har masser af erfaring og altid arbejder ud fra en opdateret indsigt i de gældende normer og regler for nedrivning. Det gør os til det trygge og professionelle valg, når nedrivningsopgaven kalder. Vi kan hjælpe dig med:

  • Udvendig og indvendig nedrivning
  • Miljøsanering
  • Nedbrydning
  • Råd og vejledning 

Vi sætter det gode miljø i højsædet

Hos Gunner Larsen Nedrivning ApS tager vi ansvar for miljøet. Vi sørger derfor altid for at anvende miljørigtige teknikker og sørge for, at forurenede materialer ender det rigtige sted. Samtidig indtænker vi genbrug, når vi river ned og sorterer derfor alle materialer, da det meste af det oftest kan bruges i nyt byggeri.

Men også et sundt arbejdsmiljø er vigtigt for os. Vi mener nemlig, at glade medarbejdere giver glade kunder, da en postiv indstilling til arbejdet smitter. Vi gør derfor vores bedste for at skabe gode rammer for alle dem, der er med ombord hos Gunner Larsen Nedrivning ApS.

Står du overfor et nedrivningsprojekt?

Så tøv ikke med at kontakte os. Om det er nedrivning af det gamle køkken eller hele sommerhuset, der skal udskiftes med et nyt, så er vi klar med en uforpligtende dialog og et tilbud på projektet. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller give os et kald på telefon: 40109 552, så vender vi hurtigt retur. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Joakim Larsen Medejer
40 10 ** **
joakim@***.dk
Gunner Larsen Nedrivning ApS Edelgavevej 5 2765 Smørum
CVR: 49384513
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Gunner Larsen Nedrivning ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Gunner Larsen Nedrivning ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu