Egelund Byg ApS

– Din garanti for kvalitetshåndværk og god service

Med mere end 18 års erfaring i branchen er Egelund Byg ApS dit sikre valg, når tømrerarbejdet kalder. Firmaet værner om det faglige håndværk og samtidig er en god kundedialog noget, der altid prioriteres tid til. Og det kan jeg garantere dig for er sandt, da det altid er mig selv – Henrik Egelund – der tager hånd om tømrerprojekterne. Jeg er stifter og mester i firmaet og mener, at det er vigtigt, at du har én fast kontaktperson under hele forløbet, så du nemt kan få svar på dine spørgsmål og føle dig tryg fra start til slut.

Fra hovedkontoret i Smørum kører jeg ud på tømrerprojekter i Storkøbenhavn og omegn. Jeg samarbejder med et fast netværk af andre dygtige håndværkermestre, som jeg inddrager ved større projekter. Jeg hjælper både private boligejere og erhverv med projekter som:

  • Tagopgaver
  • Hovedentrepriser
  • Nyt køkken
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Tilbygninger og terrasser
  • Diverse reparationer 

Professionel og personlig

At jeg som mester selv udfører arbejdet og varetager kundekontakten er din garanti for kvalitet over hele linjen. Alt forløber som aftalt, da jeg mener et ord er et ord og så anser jeg først opgaven som færdig, når du er helt tilfreds med resultatet. Læg dertil at Egelund Byg ApS er medlem af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti. Du er derfor garanteret professionelt håndværk og personlig service hos mit firma.

Glade kunder kommer igen

Egelund Byg ApS kan stolt bryste sig med at have mange glade kunder på cv'et. Faktisk blev vi kåret som månedens håndværker i marts 2020 fordi vores kundetilfredshed ligger i top. Ligeledes er vi indstillet til at vinde titlen som Elitetømreren 2020 hos 3byggetilbud.dk.

Jeg står også klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på: 6052 3219, så vender jeg hurtigt retur. 

Læs mere

Kontakt os her

Henrik Egelund Mester
60 52 ** ** Vis nummer
60 52 32 19

Egelund Byg ApS

Gryti 4

2765 Smørum

CVR: 40578404

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Egelund Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af skur 2791 Dragør
1 måned siden
Udbedring af tag 2750 Ballerup
2 måneder siden
Udskiftning af døre m.m. 2765 Smørum
2 måneder siden
Lægning af træterrasse m.m. 3630 Jægerspris
2 måneder siden
Udskiftning af ovenlysvinduer 2610 Rødovre
3 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
21 anmeldelser
3byggetilbud.dk 21 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Flot professionelt arbejde på aftalt tidspunkt og rigtig fin oprydning efter sig.

Helle P., 21 apr, 2023

Jeg har været ovenud tilfreds med Egelund. De var ikke alene de billigste men kom også med den bedste løsning, svarede på alle henvendelser med det samme, overholdt alle aftaler, leverede et su...
Jeg har været ovenud tilfreds med Egelund. De var ikke alene de billigste men kom også med den bedste løsning, svarede på alle henvendelser med det samme, overholdt alle aftaler, leverede et super flot stykke arbejde og gjorde pænt rent efter sig. Jeg ringer helt sikkert til dem, næste gang jeg skal have udført tømmerarbejde!!
Læs mere

Maria G., 21 feb, 2023

Udtrykker min fulde tilfredshed med Egelund Byg ApS, Alt tømrer arbejde er 100% i vinkel - og jeg har nu villavejens flotteste tag.

Nick T., 17 jan, 2023

De var der til tiden, havde styr på opgaven, var venlige og overraskende hurtige til at udskifte et Velux vindue. Godt arbejde!

Jens A., 12 sep, 2022

Opgaven er løst meget flot, til tiden og indenfor budget, og med sans for finish.

Rasmus P., 05 sep, 2022

Anbefaler absolut ikke denne virksomhed, de skulle skifte 3 tagvinduer, men da de havde skiftet 1 vindue stoppede de arbejdet , da de syntes det var for besværligt, til trods for at de havde besigtiget opgaven.

Annette B., 19 maj, 2022

Projektet blev afsluttet til tiden og prisen. Flot arbejde og professionelle og "hyggelige" håndværkere, som vi kom rigtig godt ud af det med.

Søren H., 22 jan, 2021

Har fået nyt tag og er meget tilfreds. Under hele forløbet, er jeg blevet informeret og alt som var aftalt, er blevet gjort. Prisen for det hele er også utrolig fin og det blev endda billigere e...
Har fået nyt tag og er meget tilfreds. Under hele forløbet, er jeg blevet informeret og alt som var aftalt, er blevet gjort. Prisen for det hele er også utrolig fin og det blev endda billigere end forventet. Jeg har efterfølgende lavet aftale med Egelund Byg Aps om yderligere opgaver. Henrik og Martin har mine bedste anbefalinger.
Læs mere

Linda A., 14 aug, 2020

Egelund byg var under hele processen rigtig gode til at kommunikere og vendte hurtigt tilbage på alle spørgsmål. De stod for hele entreprisen som inkluderede tømrere, elektrikere, vvs og malere...
Egelund byg var under hele processen rigtig gode til at kommunikere og vendte hurtigt tilbage på alle spørgsmål. De stod for hele entreprisen som inkluderede tømrere, elektrikere, vvs og malere. Byggeriet foregik efter aftale, og tømrerne såvel som eksterne håndværkere kom som aftalt, pånær enkelte aflysning pga. corona. Byggeriet er blevet flot og småting vi påpegede blev udrettet hurtigt. Undervejs blev opgaven udvidet en smule, hvilket var problemfrit og merprisen var rimelig. Alt i alt er vi meget tilfredse med både slutresultat og process.
Læs mere

Johan R., 01 jul, 2020

Det var en fornøjelse at have Henrik til at lave vores tag. Alt foregik som aftalt, og både pris og slutresultat er blevet godt. En varm anbefaling af Egelund Byg herfra!

Jacob B., 06 maj, 2020

Henrik gør et godt stykke arbejde og er rigtig god til at kommunikere om afdækning af opgaven, så man sammen når frem til en god løsning. Det udførte arbejde er pænt, påbegyndt og afsluttet som aftalt.

Klaus E., 27 apr, 2020

Egelund Byg er godt håndværk og flinke mennesker

Søren H., 10 mar, 2020

Godt arbejde

Morten D., 04 feb, 2020

Overholdt aftale og lavede pænt arbejde

søren L., 27 jun, 2019

Godt arbejde, hurtigt udført og med god kvalitet.

Morten O., 22 feb, 2019

Vi har fået en rigtig fin terrasse med komposit-fliser og nye plantekasser lavet i komposit-brædder, som vi er rigtig glade for. Egelund Byg var hurtige til arbejdet og de var omhyggelig med at r...
Vi har fået en rigtig fin terrasse med komposit-fliser og nye plantekasser lavet i komposit-brædder, som vi er rigtig glade for. Egelund Byg var hurtige til arbejdet og de var omhyggelig med at rydde pænt op og dække af gennem lejligheden, hvor materialet skulle køres igennem på sækkevogn for at komme ud på altanen.
Læs mere

Inge N., 02 feb, 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Egelund Byg ApS

Send en forespørgsel til Egelund Byg ApS