Elite håndværker

Egelund Byg ApS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Egelund Byg ApS

Egelund Byg ApS

– Din garanti for kvalitetshåndværk og god service

Med mere end 18 års erfaring i branchen er Egelund Byg ApS dit sikre valg, når tømrerarbejdet kalder. Firmaet værner om det faglige håndværk og samtidig er en god kundedialog noget, der altid prioriteres tid til. Og det kan jeg garantere dig for er sandt, da det altid er mig selv – Henrik Egelund – der tager hånd om tømrerprojekterne. Jeg er stifter og mester i firmaet og mener, at det er vigtigt, at du har én fast kontaktperson under hele forløbet, så du nemt kan få svar på dine spørgsmål og føle dig tryg fra start til slut.

Fra hovedkontoret i Smørum kører jeg ud på tømrerprojekter i Storkøbenhavn og omegn. Jeg samarbejder med et fast netværk af andre dygtige håndværkermestre, som jeg inddrager ved større projekter. Jeg hjælper både private boligejere og erhverv med projekter som:

  • Tagopgaver
  • Hovedentrepriser
  • Nyt køkken
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Tilbygninger og terrasser
  • Diverse reparationer 

Professionel og personlig

At jeg som mester selv udfører arbejdet og varetager kundekontakten er din garanti for kvalitet over hele linjen. Alt forløber som aftalt, da jeg mener et ord er et ord og så anser jeg først opgaven som færdig, når du er helt tilfreds med resultatet. Læg dertil at Egelund Byg ApS er medlem af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti. Du er derfor garanteret professionelt håndværk og personlig service hos mit firma.

Glade kunder kommer igen

Egelund Byg ApS kan stolt bryste sig med at have mange glade kunder på cv'et. Faktisk blev vi kåret som månedens håndværker i marts 2020 fordi vores kundetilfredshed ligger i top. Ligeledes er vi indstillet til at vinde titlen som Elitetømreren 2020 hos 3byggetilbud.dk.

Jeg står også klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe på: 6052 3219, så vender jeg hurtigt retur. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2020
Ambassadør 2021
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Egelund Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Henrik Egelund Mester
60 52 ** **
henrik@***.dk
Egelund Byg ApS Gryti 4 2765 Smørum
CVR: 40578404
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Egelund Byg ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu