Friis Maler

Friis Maler er et pålideligt malerfirma, der udfører alle former maleropgaver for både private, boligforeninger og erhverv. Med malermester Esben Friis i spidsen har firmaet siden 2011 udført både små og store maleropgaver.

Friis Maler har base i Gentofte, men udfører arbejde i hele Region Hovedstaden. 

Et malerfirma du kan stole på 

Vi ved, at det i et hvert byggeprojekt, privat eller erhverv, er vigtigt med klare faste aftaler, man kan regne med fra start til slut. Derfor går vi meget op i god kommunikation under hele processen. Fra når tidsplanen skal lægges og vejledning omkring arbejdet, til når opgaven er afsluttet. Vi forventningsafstemmer både planlægningen af tid og budget, så der ikke kommer nogen uventede overraskelser. Derudover tilpasser vi os løbende kundens ønsker om arbejdets udfald og tidsplanen.

Vi udfører alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse, såvel indendørs som udendørs, for virksomheder, institutioner og for private. Vores kunder skal føle, at vi er malerfirma man kan stole på. Derfor gør vi en dyd ud af at overholde aftaler og afstemme forventninger, både med tid og pris.Vi rydder op efter os selv og afslutter ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Vi kan hjælpe med:

  • Indendørs malerarbejde
  • Spartling af vægge
  • Opsætning af filt og væv
  • Tapetsering
  • Facademaling og maling af vinduer
  • Malerarbejde i forbindelse med tilbygninger og totalrenoveringer
  • Istandsættelse i forbindelse med flytning

 

Søger du et erfarent malerfirma, der er garant for god kundeservice, så klik på kontakt-knappen her på siden eller ring til os på 26276886. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Esben Friis Indehaver
26 27 ** ** Vis nummer
26 27 68 86

Friis Maler

Herredsvej 24

2820 Gentofte

CVR: 33972148

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Friis Maler senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

75 opgaver vundet

Spartling i hus 2880 Bagsværd
6 dage siden
Malerarbejde i hus 2900 Hellerup
1 uge siden
Maling i lejlighed 2100 København Ø
1 uge siden
Maling af rækkhus 2980 Kokkedal
2 uger siden
Spartling, filt og maling af bolig 2830 Virum
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
54 anmeldelser
trustpilot.dk 13 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 41 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Super hurtig feedback på henvendelsen til firmaet. Jobbet udført til aftalte tid God orden under arbejdsperioden Super godt udført arbejde Altid høflig og åben at kommunikere med Sød og rar medarbejder og Joachim selv Kan varmt anbefales

Jannie Andersen, 22 feb, 2024

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Malerfirmaet Joachim Friis. Super professionel og super perfektionistisk med små detaljer. Desuden skulle vi lave om på nogle undervejs, og det var slet ikke noget problem. Alt blev leveret helt perfekt og inden for aftalte tidsramme.

theis sogaard, 20 feb, 2024

Rigtig glad for slut resultatet og deres profesionelle tilgang.

Frederik E., 07 dec, 2023

Fantastisk oplevelse! Hurtig med tilbud samt hurtig til at udføre opgaven med dygtige, venlige og professionelle malere. 100% tilfredshed herfra og kan kun anbefale.

Ann-Sofie S., 20 nov, 2023

Meget professionel malerarbejde til rimelige priser.

Yvonne Lyduch, 28 okt, 2023

Great work and super helpful!

mike skyte, 19 okt, 2023

Vi vil gerne fremhæve den ekstraordinære malerservice, som vi har oplevet fra dette malerfirma, som er intet mindre end fremragende. Fra start til slut har Joachim leveret en utrolig fed service,...
Vi vil gerne fremhæve den ekstraordinære malerservice, som vi har oplevet fra dette malerfirma, som er intet mindre end fremragende. Fra start til slut har Joachim leveret en utrolig fed service, gør kunden tilfreds samt gik langt ud over vores forventninger. Han er utrolig fleksibel og viser en bemærkelsesværdig tilpasningsevne med hensyn til mødeplanlægning og i sin kommunikation. Dernæst er hans tilgang til sit arbejde yderst professionelt, og resultatet taler for sig selv. Vores hjem har fået en forvandling takket være hans dygtighed og omhyggelighed. Kommunikationen med Joachim var ligeledes en fornøjelse, og var altid hurtig til at besvare vores spørgsmål, imødekomme vores bekymringer og opdatere os under hele processen. Samlet set kan vi kun udtrykke vores dybe tilfredshed med denne malerservice, og vil til enhver tid vælge ham igen. Derudover anbefaler vi Joachim Friis varmt til alle, der søger en høj kvalitet af malerarbejde.
Læs mere

MP, 11 okt, 2023

Positiv oplevelse. Alt udført som planlagt.

Steen W., 18 sep, 2023

Ved gentagne tjek kunne vi konstatere at der var flere emner der ikke blev malet, og når vi påpegede det overfor maleren fik vi at vi at han mente at opgaven var større end han havde regnet med ...
Ved gentagne tjek kunne vi konstatere at der var flere emner der ikke blev malet, og når vi påpegede det overfor maleren fik vi at vi at han mente at opgaven var større end han havde regnet med og at det var underskudsforretning for ham. Men vi kunne bevise at vi havde inkluderet alt i opgavebeskrivelsen. Problemet lå i at han ikke havde gjort sit for at få alle nødvendige oplysninger da han skulle lave tilbuddet. Oveni dette var der elementer der blev malet forkert, emner der ikke blev gjort færdige og et sjusket arbejde, som tydeligvis var fordi han ikke gad gøre opgaven ordentlig færdigt.
Læs mere

Marie B., 15 sep, 2023

Joachim levede til fulde op til vores forventninger. Han er en flink, tillidsvækkende og punktlig maler, der gerne bidrager med ekstra input. Kan absolut anbefales.

Marianne, 21 aug, 2023

Jeg er meget tilfreds. Hurtigt tilbud, hurtig og professionel udførelse og meget venlige malere. Kan varmt anbefales.

Dorthe F., 03 aug, 2023

Professionelt. Flot malet. Flot rengjort/opryddet efterfølgende.

Mia F., 25 jul, 2023

For det første var ejeren af firmaet virkelig dygtig til at anbefale farver. For det andet var han yderst professionel. Styrede forløbet og gav løbende meldinger om status. Jeg følte mig virkelig tryk hele vejen igennem. Og jeg er meget glad for resultatet

Sysser Æ., 10 jul, 2023

Friis Maler var fleksible og udførte opgaven som aftalt. De efterlod deres restmaling, hvis der skulle opstå behov for pletmaling på sigt. God service! De glemte at fjerne malertape på nogle knager, men det er en lille ting i det store billede - derfor 5 stjerner.

Christiane D., 19 jun, 2023

Altid godt humør og pænt arbejde.

Kenn U., 05 jun, 2023

Længe skal man lede efter at finde en maler der lever op til sit ry herfra min varmeste anbefalinger og flot arbejde og Super professionelle arbejde Tusind tak Joachim for det Super lækker og flotte arbejde du leverer endnu en gang min varmeste anbefalinger til kommene kunder

Rene Larsen, 30 apr, 2023

Må sige at jeg bestemt havde en god oplevelse med Joachim. Aftalte at han skulle kigge forbi og give et tilbud, vi blev hurtige enige om priser og hvilken dag arbejdet skulle udføres. Alt blev super godt og er bare meget tilfreds. Vh Arsim

Arsim Janova, 28 apr, 2023

Stort engemang og gode tips til at få malet så det blev helt vildt godt. Jeg har aldrig haft en maler som er så behagelig at have med at gøre og kigger tilfreds hver dag på mine nymalet vægge. Vi kan til enhver tid anbefale Joachim Friis, han er bedst!

Jes Petersen, 28 apr, 2023

Super behagelig og meget imødekommende og Super hurtig service og flot arbejde

Rene Larsen, 26 apr, 2023

Jeg kan kun anbefale Friis Maler! Jeg brugte dem i forbindelse med at min lejelejlighed skulle gøres klar til fraflytning. Alt kontakt var venlig og professionel og jeg følte mig tryg gennem hele...
Jeg kan kun anbefale Friis Maler! Jeg brugte dem i forbindelse med at min lejelejlighed skulle gøres klar til fraflytning. Alt kontakt var venlig og professionel og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. De sikrede sig at alt var helt perfekt før de afleverede, hvilket det selvfølgelig var! Jeg vil helt klart bruge dem næste gang jeg skal have fat i en maler.
Læs mere

Anine H., 04 jan, 2023

Alt forløb fint, min datter blev meget glad for den "nye" væg :)

Thomas Petersson, 01 dec, 2022

Jeg kan kun giver roser til Joachim Friis. Altid venlig og gør kunden tilfreds med hans arbejde. Vil ik anbefale andre end Joachim Friid.

Mette Nykvist, 30 nov, 2022

Super flot arbejde, med øje for alle detaljer. Der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. Kan kun anbefale dem til alle.

Jens , 11 nov, 2022

Thanks for the professional work performed with deep knowledge and expertise advice. And thanks for the additional minor works without charging extra. It was a pleasure having you guys. I can highly recommend this.

Vineet S., 03 mar, 2022

Opgaven har været udført ad to omgange, afbrudt af et større VVS projekt i ejendommen. Dygtige og flinke malere, som det har været en fornøjelse at have besøg af. Arbejdet er udført til vore...
Opgaven har været udført ad to omgange, afbrudt af et større VVS projekt i ejendommen. Dygtige og flinke malere, som det har været en fornøjelse at have besøg af. Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed. Jeg har allerede, og vil også fremover, anbefale dem til andre. Mette Rosenkrantz og Per Rinck-Henriksen
Læs mere

Per R., 10 maj, 2021

Arbejdet blev udført helt som aftalt og jeg er meget tilfreds.

Jan H., 13 nov, 2020

Esben Friis fra Friis maler var meget professionel og har leveret et rigtigt godt stykke arbejde!

Mathias N., 03 jul, 2020

Esben og hans team har malet hele mit hus i 3 etager indvendigt med meget tilfredsstillende resultat. Esben responderede hurtigt og arbejdet blev også udført meget hurtigt, effektivt og i god kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet

pia W., 31 mar, 2020

Arbejdet fint og hurtigt udført. God pris

Steen C., 20 mar, 2020

Pænt arbejde og super venlig hjælpsom maler Esben🤗

Susan L., 24 jan, 2020

Flinke og professionelle folk.

Ole L., 10 dec, 2019

Rigtig fint malerarbejde. Jeg kan kun anbefale Friis Maler. De kunne endda gå i gang med at male før tid, da vi fik nøgler til vores hus en måned før forventet. God dialog hele vejen igennem. Der var også ryddet flot op, da de var færdige.

., 23 apr, 2019

Esben Friis har malet vores hus på 172 m2 både ind- og udvendigt til vores fulde tilfredshed. Esben har overholdt samtlige aftaler og har ikke overskredet budget hverken tidsmæssigt eller økonomisk. Vi kan varmt anbefale Esben Friis. Med venlig hilsen Lone og Jesper Gilg

Jesper G., 12 feb, 2019

Dårligt håndværk, service og kundebetjening. Absolut ikke anbefalelsesværdig :(

., 13 jun, 2018

God komunikation med ejer. Meget svinende malere, som måtte komme igen for at ryde op, udbedre osv

Claus H., 01 maj, 2018

God pris og godt arbejde udført hurtigt.

Anders J., 20 nov, 2017

Friis har leveret over forventning til en meget fair og konkurrencedygtig pris. Der er ligefrem udført mere end aftalt. God og behagelig dialog samt fleksibel opgaveudførelse.

Michael D., 30 okt, 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Friis Maler

Send en forespørgsel til Friis Maler