Friis Maler

Friis Maler er et pålideligt malerfirma, der udfører alle former maleropgaver for både private, boligforeninger og erhverv. Med malermester Esben Friis i spidsen har firmaet siden 2011 udført både små og store maleropgaver.

Friis Maler har base i Gentofte, men udfører arbejde i hele Region Hovedstaden. 

Et malerfirma du kan stole på 

Vi ved, at det i et hvert byggeprojekt, privat eller erhverv, er vigtigt med klare faste aftaler, man kan regne med fra start til slut. Derfor går vi meget op i god kommunikation under hele processen. Fra når tidsplanen skal lægges og vejledning omkring arbejdet, til når opgaven er afsluttet. Vi forventningsafstemmer både planlægningen af tid og budget, så der ikke kommer nogen uventede overraskelser. Derudover tilpasser vi os løbende kundens ønsker om arbejdets udfald og tidsplanen.

Vi udfører alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse, såvel indendørs som udendørs, for virksomheder, institutioner og for private. Vores kunder skal føle, at vi er malerfirma man kan stole på. Derfor gør vi en dyd ud af at overholde aftaler og afstemme forventninger, både med tid og pris.Vi rydder op efter os selv og afslutter ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Vi kan hjælpe med:

  • Indendørs malerarbejde
  • Spartling af vægge
  • Opsætning af filt og væv
  • Tapetsering
  • Facademaling og maling af vinduer
  • Malerarbejde i forbindelse med tilbygninger og totalrenoveringer
  • Istandsættelse i forbindelse med flytning

 

Søger du et erfarent malerfirma, der er garant for god kundeservice, så klik på kontakt-knappen her på siden eller ring til os på 26276886. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har brug for vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Esben Friis Indehaver
26 27 ** ** Vis nummer
26 27 68 86

Friis Maler

Herredsvej 24

2820 Gentofte

CVR: 33972148

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Friis Maler senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Maling af hus 3450 Allerød
6 dage siden
Tapetsering med filt, samt maling af værelser 2820 Gentofte
1 uge siden
Maling af hus 3460 Birkerød
1 uge siden
Maling af hus 3100 Hornbæk
2 uger siden
Maling af vægge 3460 Birkerød
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
40 anmeldelser
trustpilot.dk 8 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 32 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Joachim levede til fulde op til vores forventninger. Han er en flink, tillidsvækkende og punktlig maler, der gerne bidrager med ekstra input. Kan absolut anbefales.

Marianne, 21 aug, 2023

Jeg er meget tilfreds. Hurtigt tilbud, hurtig og professionel udførelse og meget venlige malere. Kan varmt anbefales.

Dorthe F., 03 aug, 2023

Længe skal man lede efter at finde en maler der lever op til sit ry herfra min varmeste anbefalinger og flot arbejde og Super professionelle arbejde Tusind tak Joachim for det Super lækker og flotte arbejde du leverer endnu en gang min varmeste anbefalinger til kommene kunder

Rene Larsen, 30 apr, 2023

Må sige at jeg bestemt havde en god oplevelse med Joachim. Aftalte at han skulle kigge forbi og give et tilbud, vi blev hurtige enige om priser og hvilken dag arbejdet skulle udføres. Alt blev super godt og er bare meget tilfreds. Vh Arsim

Arsim Janova, 28 apr, 2023

Stort engemang og gode tips til at få malet så det blev helt vildt godt. Jeg har aldrig haft en maler som er så behagelig at have med at gøre og kigger tilfreds hver dag på mine nymalet vægge. Vi kan til enhver tid anbefale Joachim Friis, han er bedst!

Jes Petersen, 28 apr, 2023

Super behagelig og meget imødekommende og Super hurtig service og flot arbejde

Rene Larsen, 26 apr, 2023

Jeg kan kun anbefale Friis Maler! Jeg brugte dem i forbindelse med at min lejelejlighed skulle gøres klar til fraflytning. Alt kontakt var venlig og professionel og jeg følte mig tryg gennem hele...
Jeg kan kun anbefale Friis Maler! Jeg brugte dem i forbindelse med at min lejelejlighed skulle gøres klar til fraflytning. Alt kontakt var venlig og professionel og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. De sikrede sig at alt var helt perfekt før de afleverede, hvilket det selvfølgelig var! Jeg vil helt klart bruge dem næste gang jeg skal have fat i en maler.
Læs mere

Anine H., 04 jan, 2023

Alt forløb fint, min datter blev meget glad for den "nye" væg :)

Thomas Petersson, 01 dec, 2022

Jeg kan kun giver roser til Joachim Friis. Altid venlig og gør kunden tilfreds med hans arbejde. Vil ik anbefale andre end Joachim Friid.

Mette Nykvist, 30 nov, 2022

Super flot arbejde, med øje for alle detaljer. Der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. Kan kun anbefale dem til alle.

Jens , 11 nov, 2022

Thanks for the professional work performed with deep knowledge and expertise advice. And thanks for the additional minor works without charging extra. It was a pleasure having you guys. I can highly recommend this.

Vineet S., 03 mar, 2022

Opgaven har været udført ad to omgange, afbrudt af et større VVS projekt i ejendommen. Dygtige og flinke malere, som det har været en fornøjelse at have besøg af. Arbejdet er udført til vore...
Opgaven har været udført ad to omgange, afbrudt af et større VVS projekt i ejendommen. Dygtige og flinke malere, som det har været en fornøjelse at have besøg af. Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed. Jeg har allerede, og vil også fremover, anbefale dem til andre. Mette Rosenkrantz og Per Rinck-Henriksen
Læs mere

Per R., 10 maj, 2021

Arbejdet blev udført helt som aftalt og jeg er meget tilfreds.

Jan H., 13 nov, 2020

Esben Friis fra Friis maler var meget professionel og har leveret et rigtigt godt stykke arbejde!

Mathias N., 03 jul, 2020

Esben og hans team har malet hele mit hus i 3 etager indvendigt med meget tilfredsstillende resultat. Esben responderede hurtigt og arbejdet blev også udført meget hurtigt, effektivt og i god kvalitet. Kan varmt anbefale firmaet

pia W., 31 mar, 2020

Arbejdet fint og hurtigt udført. God pris

Steen C., 20 mar, 2020

Pænt arbejde og super venlig hjælpsom maler Esben🤗

Susan L., 24 jan, 2020

Flinke og professionelle folk.

Ole L., 10 dec, 2019

Rigtig fint malerarbejde. Jeg kan kun anbefale Friis Maler. De kunne endda gå i gang med at male før tid, da vi fik nøgler til vores hus en måned før forventet. God dialog hele vejen igennem. Der var også ryddet flot op, da de var færdige.

., 23 apr, 2019

Esben Friis har malet vores hus på 172 m2 både ind- og udvendigt til vores fulde tilfredshed. Esben har overholdt samtlige aftaler og har ikke overskredet budget hverken tidsmæssigt eller økonomisk. Vi kan varmt anbefale Esben Friis. Med venlig hilsen Lone og Jesper Gilg

Jesper G., 12 feb, 2019

Dårligt håndværk, service og kundebetjening. Absolut ikke anbefalelsesværdig :(

., 13 jun, 2018

God komunikation med ejer. Meget svinende malere, som måtte komme igen for at ryde op, udbedre osv

Claus H., 01 maj, 2018

God pris og godt arbejde udført hurtigt.

Anders J., 20 nov, 2017

Friis har leveret over forventning til en meget fair og konkurrencedygtig pris. Der er ligefrem udført mere end aftalt. God og behagelig dialog samt fleksibel opgaveudførelse.

Michael D., 30 okt, 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Friis Maler

Send en forespørgsel til Friis Maler