Feldam VVS ApS 

- Vi har altid kunden i fokus

Felddam VVS ApS er et professionelt VVS-firma, der dagligt varetager opgaver i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er et alsidigt VVS-firma, der udfører alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde. Med vores netværk af dygtige samarbejdspartnere kan vi også stå for badeværelsesentrepriser samt renovering af din lejlighed. Vi er blandt andet eksperter i:

  • Vvs-installationer
  • Badeværelsesrenoveringer
  • Renovering af afløb
  • Blikkenslagerarbejde
  • Gas- og fjernvarmeinstallationer
  • Udskiftning og opsætning af tagrender og nedløb
  • Ventilations-systemer
  • Kviste og facadebeklædning (blik)
  • Energioptimering
  • Serviceaftaler og vedligeholdelse af installationer

Ligegyldig størrelsen på din VVS-opgave er vi altid klar med kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser.

Kundetilfredshed i højsædet

Hos Feldam VVS er vi bevidste om, hvor vigtig en god kundedialog er. Vi sætter altid vores kunder i centrum, og derfor kan du altid regne med os. En aftale er en aftale. Det gælder både i forhold til tid, pris og kvalitet.

Feldam VVS har tre nøgleværdier: 1. Viden om vores fag, 2. Kvalitet i arbejdet og 3. Forståelse for kundens behov. Disse værdier vægter vi højt i vores daglige arbejde. Feldam VVS er også et stolt medlem af installatørernes organisation Tekniq, som giver kunderne garanti for et godt stykke arbejde.

Kompetent rådgivning fra et professionelt team

Hos Felddam VVS tilpasser vi det enkelte tilbud til netop dine behov. Vores dygtige medarbejdere er meget kompetente indenfor deres felt – og deler gerne ud af deres ekspertise.

Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os. Så hvad end du står overfor et mindre vvs-udskift eller skal have renoveret hele badeværelset - er vi klar med professionel rådgivning. Kontakt os for en god snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende vvs-projekt. Ring på tlf.: 23726966 eller skriv til os på: info@feldam.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Christian Feldam indehaver
23 72 ** ** Vis nummer
23 72 69 66

Feldam VVS ApS

Vestbanevej 16

2500 Valby

CVR: 35253963

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Feldam VVS ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af badeværelse 2605 Brøndby
6 dage siden
Installation af radiator 1923 Frederiksberg C
6 dage siden
Udskiftning af fjernvarmeunit m.m. 2720 Vanløse
1 uge siden
Renovering af toilet og badeværelse 2300 København S
1 uge siden
Udskiftning af toiletter 2610 Rødovre
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
22 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 3 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 18 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Hurtigt og nemt. :)

Kenneth M., 04 nov. 2021

Hurtigt og effektiv :) kom til aftalte tid ... og udførte et fint arbejde. Jeg er tilfreds og vil helt sikkert hyre dem til andre opgaver.

Torben A., 28 sep. 2021

Kom til tiden, godt arbejde.

Jan B., 19 maj 2020

Min erfaring med Feldam VVS var forfærdelig og jeg kan på ingen måde anbefale ham. Denne anmeldelse vil jeg gerne uddybe ved at fortælle om min oplevelse, da jeg hyrede Feldam VVS til at total ...

Min erfaring med Feldam VVS var forfærdelig og jeg kan på ingen måde anbefale ham. Denne anmeldelse vil jeg gerne uddybe ved at fortælle om min oplevelse, da jeg hyrede Feldam VVS til at total renovere mit badeværelse tilbage i august 2018.

Det startede egentlig meget fint. Feldam VVS var meget venlig og syntes til at have meget styr på tingene. Jeg ønskede at få varme i gulvet og nye fliser på gulv og bruseniche. Feldam VVS var totalentreprenør på projektet, så han sørgede for murer, elektriker osv. Jeg blev forsikret at hans murer var meget dygtig og havde ingen problemer med at lægge store fliser. Men da flisearbejdet var færdigt kunne jeg se at resultatet ikke var tilfredsstillende. Der var store spring i fuge størrelser og mange af fliserne tander. Specielt var det en flise på gulvet, hvor der var stor niveauforskel. Efter murerarbejdet var lavet, fandt jeg ud af, at det ikke var Feldam VVS’s murer, der havde lavet arbejdet, men Feldam havde selv gjort det.
Jeg udtrykte min utilfredshed om resultatet til Feldam VVS og hans første reaktion var at det måtte være op til syn og skøn. Jeg fik en byggesagkyndig fra et bygge og rådgivningsfirma til at gennemgå arbejdet, og udarbejdede en rapport. Rapporten viste flere fejl og mangler end jeg selv havde opdaget. Feldam VVS var ligeglad med den rapport. I stedet forlangte han at jeg skulle betale ham den sidste restance, da arbejdet var “færdigt” i følge ham. På dette tidspunkt var håndvasken endnu ikke var blevet installeret, som Feldam VVS ellers havde lovet at gøre.
Så jeg sendte en formel klage til Feldam VVS med klagepunkter over de fejl og mangler der var. Det fik ham til at komme til et møde, hvor vi snakkede om de fejl og mangler der var. Men der skete stadigvæk ikke noget. Han var mere fokuseret på at jeg skulle betale ham pengene. I hvert fald det meste af restancen som jeg havde tilbageholdt. Da jeg ikke ville betale Feldam VVS så meget som han syntes jeg skulle, begyndte han at true med at sende sagen advokat. Det gjorde han ved at sende flere e-mails, om at “nu er sidste chance”, og at “nu ruller sagen”. Presset blev så enormt at jeg endte med at betale ham mere end halvdelen af restancen. Efter dette sendte jeg en klage til ankenævnet. Det var i slutningen af november 2018.
Nu er der snart gået et år, og der har været afholdt to skønsforretninger, udarbejdet to rapporter af to forskellige skønsmænd, og ankenævnet har givet mig medhold i de fleste af klagerne. Feldam VVS står nu tilbage og skal forbedre arbejdet eller også betale mig penge tilbage. I stedet for at forsøge at finde på et forlig med mig, har han valgt ikke at acceptere ankenævnets afgørelse.

Så kan jeg anbefale Feldam VVS? På absolut ingen måde. Ingen forbruger skal nogensinde behandles på denne måde.

Læs mere

Maria Stypsanelli, 21 nov. 2019

En rigtig god oplevelse med VVS Feldam. God information / vejledning og
service, vil bruge dette firma igen og vil anbefale det vil andre.

Maria Hielscher, 01 feb. 2016

Super fin VVS\'er der hurtigt fik fixet armaturet

Allan C., 19 jan. 2016

Hold jer væk!
Christian Feldam løber fra sine aftaler.
Vi skulle have sat et x-tra toilet op og aftalte en pris på 16000,- inkl.
moms. Regningen lød på 25000,- !!!!!
Vi har pt. et slagsmål om betaling.
Firmaet kan IKKE anbefales.

Michael Rasmussen, 01 okt. 2014

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Feldam VVS ApS

Send en forespørgsel til Feldam VVS ApS