Feldam VVS ApS

Feldam VVS ApS - vi udfører alt indenfor VVS-arbejde, blik, badeværelser m.m.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Feldam VVS ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Feldam VVS ApS

- Vi har altid kunden i fokus

Felddam VVS ApS er et professionelt vvs-firma, der dagligt varetager opgaver i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er et alsidigt VVS-firma, der udfører alle former for vvs- og blikkenslagerarbejde. Med vores netværk af dygtige samarbejdspartnere kan vi også stå for badeværelsesentrepriser samt renovering af din lejlighed. Vi er blandt andet eksperter i:

 • Vvs-installationer
 • Badeværelsesrenoveringer
 • Renovering af afløb
 • Blikkenslagerarbejde
 • Gas- og fjernvarmeinstallationer
 • Udskiftning og opsætning af tagrender og nedløb
 • Ventilations-systemer
 • Kviste og facadebeklædning (blik)
 • Energioptimering
 • Serviceaftaler og vedligeholdelse af installationer
 • Ligegyldig størrelsen på din vvs-opgave er vi altid klar med kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser.

  Kundetilfredshed i højsædet

  Hos Feldam VVS er vi bevidste om, hvor vigtig en god kundedialog er. Vi sætter altid vores kunder i centrum, og derfor kan du altid regne med os. En aftale er en aftale. Det gælder både i forhold til tid, pris og kvalitet.

  Feldam VVS har tre nøgleværdier: 1. Viden om vores fag, 2. Kvalitet i arbejdet og 3. Forståelse for kundens behov. Disse værdier vægter vi højt i vores daglige arbejde. Feldam VVS er også et stolt medlem af installatørernes organisation Tekniq, som giver kunderne garanti for et godt stykke arbejde.

  Kompetent rådgivning fra et professionelt team

  Hos Felddam VVS tilpasser vi det enkelte tilbud til netop dine behov. Vores dygtige medarbejdere er meget kompetente indenfor deres felt – og deler gerne ud af deres ekspertise.

  Ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os. Så hvad end du står overfor et mindre vvs-udskift eller skal have renoveret hele badeværelset - er vi klar med professionel rådgivning. Kontakt os for en god snak eller et uforpligtende tilbud på dit kommende vvs-projekt. Ring på tlf.: 23726966 eller skriv til os på: info@feldam.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Garanti
  Kontakt Feldam VVS ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Feldam VVS ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Feldam VVS ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?