Falk Have & Anlæg ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Falk Have & Anlæg ApS

Falk Have & Anlæg ApS

– Altid kvalitetsløsninger i højsædet

Med Falk Have & Anlæg ApS på sagen er dine udendørsprojekter altid i trygge og professionelle hænder! Vores team af dygtige håndværkere er nemlig fagmænd med stort F, der altid sikrer sig, at kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet førend arbejdet afsluttes. For os er kvalitet nemlig altid vigtigere end kvantitet.

Løfter stort som småt

Om du er privat boligejer, en virksomhed eller en boligforening, der skal have serviceret fællesarealerne, så er vi klar med den rette løsning. Vi rykker ud i hele Trekantsområdet, men kører også gerne til Fyn. Hos Falk Have & Anlæg ApS løfter vi en bred vifte af projekter og vores faglighed spænder bredt. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Anlægsarbejde
  • Alt i belægning
  • Entreprenør- og udgravningsopgaver 
  • Diverse tømrerprojekter
  • Hegn og støttemure
  • Professionel rådgivning

Om det er en træ- eller fliseterrasse, du går og drømmer om, ønsker støbning af et fundament eller måske bare trænger til en hækkeklipning, så er Falk Have & Anlæg ApS altså klar til at hjælpe dig sikkert i mål!

Vi samler på glade kunder

Fra den første kontakt gør vi hos Falk Have & Anlæg ApS en dyd ud af at afstemme dine ønsker og behov. Vores vigtigste opgave er nemlig, at du som kunde føler dig fuldt ud tilfreds med arbejdet. Derfor prioriterer vi også tiden til den løbende dialog – ligesom at vi altid er lutter øren, hvis du undervejs har nogle indvendinger eller tilpasninger. Med andre ord er din tilfredshed altid i højsædet hos os.

Skal vi også hjælpe dig?

Søger du et uforpligtende tilbud på arbejdet eller ønsker du faglig rådgivning, så tøv ikke med at kontakte Falk Have & Anlæg ApS. Vi står nemlig klar til at tage hånd om din opgave – også hastesager. Tryk på kontakt-knapperne eller ring til os på tlf.: 5010 5105, så vender vi hurtigt retur.  

Kontakt os her
Anders Lund Falk
Anders Lund Falk Indehaver
50 10 ** **
[email protected]***.com
Falk Have & Anlæg ApS Langelandsvej 8 5500 Middelfart
CVR: 41173920
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Falk Have & Anlæg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Falk Have & Anlæg ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu