Enter Group ApS 

Det kan hurtigt føles som et stort og trættende projekt at skulle nedrive og bortskaffe småt som stort. Men lader du Enter Group ApS hjælpe, er sagen en helt anden. Enter Group ApS har nemlig flere års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med at nedrive og bortskaffe stort set alt - hurtigt og sikkert. Vi har selvfølgelig en asbestcertificering i hus, så Enter Group ApS kan også hjælpe dig af med asbestholdige materialer. Vi hjælper kunder på hele Sjælland, så befinder du dig på de sjællandske egne, kan du trygt kontakte os. 

Vi nedriver for eksempel: 

  • Køkkener
  • Tagkonstruktioner
  • Ejendomme
  • Asbestholdige materialer
  • Skure

Dit sikre og professionelle valg

Én ting er sikkert, når det kommer til nedrivningsarbejde: Det skal gøres sikkert og ordentligt. Gøres det ikke sikkert, kan der ske personskader, og gøres det ikke ordentligt, kan det være vanskeligt at opføre på ny. Lad derfor professionelle som Enter Group ApS hjælpe. Vi står selvfølgelig også for bortskaffelsen af de nedrevne materialer. Vi har et netværk af dygtige lastvognschauffører, som vi samarbejder med, når vi skal bortskaffe især større mængder materialer.

Hurtig og effektiv

Hos os får du en god, hurtig og effektiv behandling. Kontakter du os på mail, hører du fra os inden for 24 timer og får et færdigt tilbud inden for 48 timer. Når vi kommer forbi hos dig, mødes du af imødekommende og friske fyre, der yderst professionelt klarer dit nedrivningsprojekt. Har du spørgsmål, tager vi os selvfølgelig tiden til at snakke dem igennem med dig, så du føler dig helt sikker i processen. 

Kontakt os i dag

Så har du et færdigt tilbud inden for 48 timer. Enter Group ApS er klar til at hjælpe – du kan kontakte os via kontaktknapperne her eller ringe til os på telefon 42 32 09 00. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Læs mere

Kontakt os her

Omar Sharif Barraj Indehaver
42 32 ** ** Vis nummer
42 32 09 00

Enter Group ApS

A. C. Meyers Vænge 140

2450 København

CVR: 43729225

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Enter Group ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Nedrivning og miljøscreening 2770 Kastrup
3 uger siden
Nedrivning af hus 4500 Nykøbing Sjælland
3 uger siden
Nedrivning af hus 2650 Hvidovre
3 uger siden
Nedrivning af hus 2750 Ballerup
3 uger siden
Nedrivning af hus 2670 Greve
4 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Enter Group ApS

Send en forespørgsel til Enter Group ApS