El & Byg Service ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

El & Byg Service ApS

El & Byg Service ApS

Vi hjælper med store som små renoveringsopgaver inden for tømrer-, murer- og el-arbejde.

El & Byg Service ApS er et alsidigt håndværkerfirma, der kan hjælpe kunderne med flot håndværksmæssigt arbejde af høje standarder. Hubert er indehaver af virksomheden og ham, der udfører alt arbejde. Som en daglig hjælp er Isa administrativ medarbejder og står for første kundekontakt. Vi holder til i Glumsø, men udfører arbejde på næsten hele Sjælland for både private boligejere og erhvervsdrivende.

Flere faggrupper under samme tag

Firmaet består af 2 faste medarbejdere, hvor Isa står for den administrative del, mens Hubert koncentrerer sig om udførelsen af det håndværksmæssige. Han har mange års erfaring som formand på diverse byggeprojekter og en uddannelse som elektriker. Derfor kan El & Byg Service ApS hjælpe med en bred vifte af løsninger:

  • Tagopgaver
  • Trægulve
  • Flisearbejde
  • Badeværelsesrenovering
  • Støbning af gulve
  • Fugearbejde

Står du med en opgave, hvor det kræver en kombination af flere faggrupper, er El & Byg Aps det helt rette valg. Vi har flere samarbejdspartnere vi kan trække på, hvis opgaven kræver det.

Gode priser og høje standarder

Vores kunder plejer at rose os for at være nemme og omgængelige, de sætter pris på de standarder, vi går op i at overholde - og så er vi kendt for at være et firma, der arbejder med realistiske priser. Med en stor portion erfaring at trække på ved vi nemlig, hvad der skal til for, at vi kommer i mål med et projekt, hvor den både den økonomiske og tidsmæssige ramme overholdes - til stor glæde for vores kunder. 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din næste bygge- eller renoveringsopgave? Så kontakt os via kontaktknapperne her på siden eller ring til os på 23814222. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os her
Isa Mieller Olausson
Isa Mieller Olausson Administration
23 81 ** **
[email protected]***.com
El & Byg Service ApS Østergade 33 4171 Glumsø
CVR: 39119331
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver El & Byg Service ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du El & Byg Service ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu