Dansk Byg & Totalservice ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Dansk Byg & Totalservice ApS

Dansk Byg & Totalservice ApS

- Dit kompetente multifirma

Vil du slippe for at have flere forskellige leverandører til dit renoveringsprojekt? Så er du på rette side. Dansk Byg & Totalservice ApS kan nemlig klare alt lige fra maler- og murerarbejde til flisekunst eller tilbygninger. Med andre ord: Kun fantasien sætter grænser hos os.

Eksempler på opgaver:

  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Malerarbejde
  • VVS-opgaver
  • Totalentrepriser
  • Elektriker-opgaver

Kører på hele Sjælland og Lolland 

Hos Dansk Byg & Totalservice ApS dækker vi hele Sjælland og Lolland med alverdens byggeopgaver. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med deres projekter – store som små. Kunden kan altid være sikker på at være i trygge hænder hos os. Vi nyder nemlig at yde en god service, og vejledning er en naturlig del af vores arbejde.

Garant for godt håndværk

Hos os er det vigtigt, at håndværket altid er knivskarpt. Vi besidder en masse faglig stolthed, og derfor er vi heller ikke tilfredse med resultatet, før kunden også er det. Vi stoler på vores håndværk, og derfor stiller vi også en garanti for alt, hvad vi laver.

Skal vi stå i spidsen for dit næste projekt?

Du kan ringe til os på telefonnummer: 53 77 58 54 eller bruge kontaktknapperne her på siden, så sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os her
Ahmad Yousef
Ahmad Yousef Indehaver
53 77 ** **
danskbyg.og.totalservice@***.com
Dansk Byg & Totalservice ApS Taastrup Hovedgade 52 2630 Taastrup
CVR: 37800627
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu