Dansk Tag & Algeservice ApS

4.4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Dansk Tag & Algeservice ApS

Dansk Tag & Algeservice ApS

Giv dit tag, facade eller fliser et nyt liv

Med Dansk Tag & Algeservice ApS får du en professionel og holdbar løsning, hvad enten du er privat boligejer, en boligforening eller erhverv. Firmaet ligger i Nørresundby, men dækker hele Danmark og er specialister i:

  • Fliserens
  • Facaderens
  • Algebehandling
  • Tagrens og tagmaling

Tagmaling øger husets markedsværdi

Det første man lægger mærke til på et hus, er taget. Er det slidt og kedeligt, fyldt med og mos og alger eller er farven falmet? Så bør du vælge at få taget renset og malet, så det igen fremstår som nyt.

Dansk Tag & Algeservice ApS har mere end 20 års erfaring med rens og maling af facader og tage. Vi går højt op i kvaliteten af vores arbejde, og tilbyder altid et gratis tagtjek, hvor vi også kommer med et uforpligtende tilbud.

Fordelene ved at få taget malet er mange. Det giver en beskyttende overfalde, øger husets markedsværdi, da det fremstår som nyt og læg dertil, at du har mulighed for at skifte farven. Derudover er et professionelt renset og malet tag mere modstandsdygtigt over for plantevækster, som ellers kan skade tagets konstruktion.

Algebehandling med miljøvenlige produkter

Vi bruger vand, damp og det eneste miljøgodkendte produkt i Danmark, når vi fjerner algerne fra dit tag eller fliserne. En grundig algebehandling forlænger levetiden, og vi imprægnerer naturligvis efter rensning, så algerne ikke kommer igen foreløbigt.

Fliserens gør haven klar til sommer

Giv nemt dine fliser nyt liv med vores professionelle rensning. Vi fjerner alt, hvad der hedder alger, mos og ukrudt, så du blot skal flytte havemøblerne ud eller gøre haven klar til sommerfesten.

Facaderens

Vi renser i dybden og imprægnerer din facade bagefter, så resultatet bliver langtidsholdbart. Dit hus, virksomheden eller boligforeningen vil fremstå, som var den nybygget.

Vil du også gerne have os på opgaven? Så ring nu på 7026 2425 eller brug kontakt-knapperne på siden.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dansk Tag & Algeservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Thomas Berg Søndergaard Indehaver
70 26 ** **
kontakt@***.dk
Dansk Tag & Algeservice ApS Amalienborgvej 55 9400 Nørresundby
CVR: 37061727
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Dansk Tag & Algeservice ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu