CM-Installation ApS 

– Din autoriseret el-installatør

Hos CM-Installation ApS sætter vi strøm til dine eldrømme – også dem der er udendørs. Vi er en alsidig elektrikervirksomhed, der løfter elopgaver på det meste af Sjælland. Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, ligesom at det er en selvfølge, at vi tager os tiden til at tale om dine ønsker. På den måde kan vi altid levere et resultat i den bedste kvalitet, der er tilpasset netop dine behov.

CM-Installation ApS kan hjælpe dig med: 

  • Renovering el-installationer
  • Modernisering af el
  • Ladestandere til el-bilen
  • El-tavler og relæ

Søger du professionel rådgivning til det rette valg eller vil du høre mere om muligheden for en ladestander i din carport, så står vi også klar! 

Kundeservice er grundstenen 

Med CM-Installation ApS på opgaven kan du trygt læne dig tilbage. Vores mål er nemlig altid at yde en service, der er til 10 ud af 10 stjerner. Faktisk har vi ligesiden den dag virksomheden blev etableret værnet om vores filosofi, som lyder, at vi er bygget på tilfredse kunder. En filosofi som firmaet stadig efterlever i dag. 

Altid konkurrencedygtige priser

Søger du et kvalitetssikkert resultat til en skarpe og konkurrencedygtig pris, så er det CM-Installation ApS du skal kontakte. Vi mener nemlig, at kvalitet skal kunne betale sig – og derfor holder vi vores priser lave men ambitioner høje.

Tryk på kontakt-knappen eller ring til indehaver Christian Philip Mätzke på telefon: 2764 4118, så hjælper vi dig godt i mål med el-opgaven.  

Læs mere

Kontakt os her

Christian Philip Mätzke
Christian Philip Mätzke Indehaver
27 64 ** ** Vis nummer
27 64 41 18

CM-Installation ApS

Cherryvej 38

4690 Haslev

CVR: 42006424

Læs vores seneste anmeldelser

0
110 anmeldelser
google.com 4 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 95 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Absolut service i topklasse var der efter 15 min. og fixede installationen til UG. det var hurtigere end at bestille en Pizza

VENTILUX ApS, 01 feb, 2023

Kommer to mand hvor af den ene er lærling kl 7:30 og køre igen 7:40 skal ud og hente materialer, ( har sendt mail om opgaven størelse ). Kommer igen kl 09:00 og udføre opgaven. Færdig kl 11 k...

Kommer to mand hvor af den ene er lærling kl 7:30 og køre igen 7:40 skal ud og hente materialer, ( har sendt mail om opgaven størelse ). Kommer igen kl 09:00 og udføre opgaven. Færdig kl 11 køre igen . Vi fejer og tøre opladeren af for murestøv . Ellers et flot stykke arbejde og var flinke .Bare en høj pris for 3.5 timer til fuld pris hvor af de 1.5 time bliv brugt på kørsels . Er 50% Højer i pris end to ander tilbud …

Læs mere

Dennis, 01 feb, 2023

Venlig og god service. Rykkede hurtigt ud da vi manglede strøm.

Brian akray, 17 jan, 2023

Hurtig ekspedition og flinke mennesker.

Kristian Reumert, 16 jan, 2023

har monteret 75 el tavler til luft til vand varme pumper , for nrgy ApS
det er veludført arbejder hver gang ,med meget højt kvalitet og der er altid ryddet pænt op efter dem

mvh
james adamsen
adm direktør NRGY APS

NRGY ApS, 12 jan, 2023

Meget venlig og dygtig.

André, 06 dec, 2022

CM-Installation leverede som aftalt og fandt på god måde ud af at løse de udfordringer, der var ved opgaven og med god og venlig og imødekommende kommunikation igennem hele forløbet. Kan helt sikkert anbefales.

Simon Hauch, 07 nov, 2022

Kom til tiden, alle aftaler overholdt, gjorde rent efter sig, kun ros til virksomheden...har brugt det firma flere gange, ved hvad de står for...

Benny Christensen , 24 okt, 2022

Overholdelse af aftale.
Godt udført job.

J.Jensen, 22 okt, 2022

ADVARSEL – benyt ikke CM Installation v/Christian Mätzke!

Vi har desværre haft nogle ubehagelige oplevelser med CM Installation v/Christian Mätzke, der ikke har kunne lave alle tingene ordentl...

ADVARSEL – benyt ikke CM Installation v/Christian Mätzke!

Vi har desværre haft nogle ubehagelige oplevelser med CM Installation v/Christian Mätzke, der ikke har kunne lave alle tingene ordentligt, ødelagt andre håndværkeres arbejde og herefter nægtet at foretage afhjælpning, men derimod sendt regninger uden aftale og arbejdet er færdigudført.

Han er tilsyneladende dygtigere til at sende regninger, end at komme og udføre sit arbejde. Vi havde aftalt, at når entreprisen var 75 % færdig, fik han 75 % af den samlede pris. Men dette forsøgte han ad hele 3 omgange at lave om, hvilket vi pr. kulance accepterede. Vi har derfor betalt ham 3 rater, og kan således først betale den 4. og sidste, når alt er færdigt, afleveret og fejl/mangler samt skader udbedret uden omkostninger for os. Selvom han mangler flere ting (foruden udbedring af div. fejl/mangler, som bl.a. spots, der ikke virker) bl.a. installation af en elbilsoplader samt riste til ventilation, kræver han betaling i strid med vores aftale. Jeg har pt. et modregningskrav mod ham, der langt overstiger hans evt. tilgodehavende, hvis han kom og lavede det. Så betal aldrig CM Installation v/Christian Mätzke, førend I har fået kontraktmæssig ydelse, fordi I kommer formentlig ikke til at se skyggen af ham, når han har fået sine penge.

CM Installation v/Christian Mätzke har ødelagt et nyt og meget dyrt specialtræloft, der er fer og not, hvorfor det hele skal skiftes, som inkl. arbejdsløn og materialer, render op i ca. 100.000 kr. Og igennem mere end 3 måneder har han nægtet at afhjælpe det – eller anmelde det til sin forsikring, som han flere gange har lovet han ville, men fortsat ikke er sket endnu. Derudover har han ødelagt helt nye malerarbejder, herunder bl.a. væg og lofter, fordi han ikke har styr på, hvor han har sat sine egne installationer, som han selv har trukket. Det er udover maling også spartel og slibearbejde med opbygning af gips. Dette vil han heller ikke udbedre.

Han presser os med, at han vil have ekstra kørsel, for at komme op på ejendommen, som aldrig har været en del af aftalegrundlaget, og er helt og aldeles vanvittigt. Og i forvejen har han været tung i betrækket og skudt tingene adskillige gange.

Jeg vil derfor på det kraftigste fraråde at bruge CM Installation v/Christian Mätzke som elektriker, da vi desværre har erfaret, at man hverken kan indgå skriftlige eller mundtlige aftaler med ham.

Læs mere

Martin Nordstjerne, 12 sep, 2022

CM-installation har leveret flot elpakke og tilhørende service i forbindelse med totalrenovering af vores bolig. Christian har med sikker hånd gennemført en lang og kompleks proces med meget koo...

CM-installation har leveret flot elpakke og tilhørende service i forbindelse med totalrenovering af vores bolig. Christian har med sikker hånd gennemført en lang og kompleks proces med meget koordinering og mange besøg for at udskifte elnet, tavle, relæ, kontakter mm. Inklusiv spots inde og ude, samt udendørs belysning. Vi vil altid anbefale CM-installation!

Læs mere

Martin Pejstrup, 06 sep, 2022

Godt håndværk og serviceminded

Claus Hirsbro, 25 aug, 2022

Super god service og virkelig god til sit arbejde
5 stjerner er ikke nok og man kan virkelig se at det er den rette der har vundet års Elinstallatør 2022
Opgaverne blev løst til over forventning og blev virkelig godt lavet.

Thomas lempel, 18 aug, 2022

Super god service og virkelig god til sit arbejde 😄👍🏼 5 stjerner er ikke nok og man kan virkelig se at det er den rette der har vundet års Elinstallatør 2022 😁 Opgaverne blev løst til over forventning og blev virkelig godt lavet.

Thomas Lempel, 18 aug, 2022

God service, god information og godt resultat.

Martin Wezelenburg, 16 aug, 2022

Jonas var super professionel, hurtig klaret og god rådgivning.

Skiltetrylleriet, 10 aug, 2022

kom til tiden, udførte det aftalte stykke arbejde, til den aftalte pris.
Flink og ra hele vejene igennem.

Thomas Egon Rasmussen, 10 aug, 2022

Super flinke folk ,og gode service kontakte dem sidst uge og har her et pr dage efter allerede været og lavet opgaven.

Karina jensen, 08 aug, 2022

Professionelt veludført arbejde

Claus Hirsbro, 05 aug, 2022

Meget venlige og tålmodige håndværkere. Pænt arbejde og pænt ryddet op

Britta Christiansen, 07 jul, 2022

Dygtig fejlfinding og udførelse af arbejdet. God rådgivning og et godt team.

Bendt Nørgaard, 02 jun, 2022

Svindler virksomhed som sender falske faktura.. de sender faktura helt uden dokumenteret grundlag. Hold jer langt væk, firmaet vælger at true og fremsende faktura på baggrund af en psykisk syg ...
Svindler virksomhed som sender falske faktura.. de sender faktura helt uden dokumenteret grundlag. Hold jer langt væk, firmaet vælger at true og fremsende faktura på baggrund af en psykisk syg person. Ligeledes.. tag aldrig “anmeld håndværker.dk” seriøst.. Det er ofte købte anmeldelser og firmaer som selv forespørger om anmeldelser. Jeg ser frem til din dokumentation.. og ja Anmeld Håndværker er snyd og bedrag.. man invitere til at anmelde, men mon dog man inviterer alle… Det er så useriøst.! Ser frem til dokumentation for din på stand! HA Opdatering. 27/4-22 Har tidligere anmeldt denne svindel biks. Jeg er dd. Blevet kontaktet af Cm jølergøjs, der nu vil anmelde med paragraf xx Værste firma jeg nogen sinde er blevet truet af.! Opdaterin. 6/5-22 Vel CM-installation ikke være venlig at fremlægge på stået dokumentation offentligt ( accepteres herfra) De andre portaler du prøver at offentliggøre din uskyld på, bliver besvaret i morgen ned dokumentation. Opdatering 18/5-22 CM- elektriker indrømmer at de BETALER for at indvitere kunder hos til “anmeld håndværker” til at anmelde.. Men Christian Indvitere du nu også alle kunder du vælger at sende faktura til??
Læs mere

Henrik Andersen, 18 maj, 2022

opgaven blev udført til prisen i tilbuddet. pænt og ordenligt udført

Max, 21 jan, 2022

Perfekt udført arbejde til aftalt tid og pris.

Benny, 18 dec, 2021

Christian og CM-Installation er klart anbefalingsværdige 👍

Ole, 29 nov, 2021

Godt arbejde.

Stefan, 03 sep, 2021

Cm installation har været professionel og imødekommende smilende. De varmeste anbefalinger her fra 👍

Charlotte Lauritzen, 26 jul, 2021

Super god service. Christian kunne komme samme dag jeg ringede. Han fandt hurtigt ud af hvad der var i vejen og udbedrede den ulovlige installation og lavede efterfølgende et flot skriv til forsikringen. Kan klart anbefales!!

Casper Jensen, 14 jul, 2021

Meget tilfredsstillende. Hurtig og kompetent.

ulla, 17 mar, 2021

Fantastisk og meget professionelt udført. Kan klart anbefales :-)

ole, 10 mar, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver CM-Installation ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

6 dage siden
Tilslutning af solceller 4291 Ruds Vedby
6 dage siden
Udbedring af el 4800 Nykøbing F
6 dage siden
Montering af luft til vand varmepumpe (VE) 2650 Hvidovre
1 uge siden
Luft til luft varmepumpe 4291 Ruds Vedby
1 uge siden
Luft til luft varmepumpe 4684 Holmegaard
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du CM-Installation ApS