Byggefirmaet Johansen IVS

Byggefirmaet Johansen er et traditionelt tømrerfirma, der dagligt drives af Ole Johansen, der har mere end 40 års erfaring inden for faget. Vi laver alt såsom, nybyg, tilbygninger, tagarbejde og udskiftning af vinduer m.m. Vi kører i hele Østjylland.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Byggefirmaet Johansen IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Byggefirmaet Johansen

Byggefirmaet Johansen udfører alle slags tømrer- og snedkeropgaver,  heriblandt nye parcelhuse, udskiftning af tage og vinduer,  generel vedligeholdelse og tilbygninger. Byggefirmaet Johansen har hele 40 års erfaring inden for faget og holder til i Solbjerg ved Århus. Firmaet servicerer i Østjylland og primært Århus Kommune, Skanderborg og omegn, men efter aftale bevæger de sig gerne længere væk!

Ole Johansen, indehaver af byggefirmaet Johansen, er selvstændig tømrermester og prioriterer altid god kundeservice, samt bestræber sig på at levere et godt stykke arbejde, der lever op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte firmaet for uforpligtende tilbud på dit kommende byggeprojekt via mail: bj@byggefirmaet-johansen.dk eller tlf.: 30950665.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne: