Bygge- Og Tømrerfirmaet Brun & Ottosen ApS

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Bygge- Og Tømrerfirmaet Brun & Ottosen ApS

Bygge- og Tømrerfirma Brun & Ottosen APS

Vi er hos Bygge- Og Tømrerfirmaet Brun & Ottosen APS et kvalitetsrigt, arbejdsomt og imødekommende tomandsteam. Vi udfører alle opgaver indenfor tømrerfaget og specialiserer os herunder især i tagentrepriser. Vi har base i Nakskov og leverer vores topklasseløsninger i alle afkroge af Lolland-Falster og Sjælland. Så uanset om du skal have renoveret et gammelt tag eller lagt et splinternyt, så rykker vi ud.

Vi har i Bygge- og Tømrerfirma Brun & Ottosen APS en stærk kontaktbog, hvilket giver os mulighed for at løse de større projekter. Så udover at være fleksible i forhold til arbejde, udfører vi vores løsninger i alle slags omfang – både fra de helt små private, til de større i boligforeninger og for erhverv.

Håndværk af topkvalitet

Vi er meget ærekære omkring tømrerfaget og vores tagentrepriser. Derfor sørger vi altid for at have stor koncentration og kvalitet fra øverste hylde med i værktøjskassen når vi rykker ud. På trods af at vi er en ung virksomhed, lader vi vores arbejde tale for sig selv og det er noget vores kunder sætter pris på.

Den gode dialog

Udover det kvalitetsrige arbejde, har vi altid et stort fokus på at have en god og ærlig dialog med vores kunder og give dem en god oplevelse. Derfor holder vi altid løbende kontakt, og sørger for at holde kunden opdateret om hvor i processen vi befinder os og hvad vores plan er for dagen efter

Derudover har vi fokus på vores håndværkeretikette, hvorfor vi altid sørger for at være let medgørlige og at rydde op både under og efter projekterne. Dertil kan du altid regne med, at en aftale er en aftale, om den er mundtlig eller på skrift.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en pålidelig og dygtig tømrer med speciale i tagentrepriser, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar på nedenstående kontaktknapper og glæder os meget til at høre hvordan vi kan hjælpe dig gennem dit projekt.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Oliver Kokborg Ottosen Partner
22 61 ** **
[email protected]***.dk
Bygge- Og Tømrerfirmaet Brun & Ottosen ApS Rørsangervej 7 4900 Nakskov
CVR: 40795227
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Bygge- Og Tømrerfirmaet Brun & Ottosen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu