BBT Entreprise

2.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

BBT Entreprise

BBT Entreprise

- Vi kan løfte alle projekter, stort som småt

BBT Entreprise holder til i Herlev, men vi hjælper kunder trygt i mål med deres byggeprojekter på hele Sjælland. Vi er en totalentreprisevirksomhed, der varetager alt fra badeværelsesrenoveringer til nyt tag og udskiftning af døre og vinduer. BBT Entreprise hjælper både private boligejere og erhvervskunder med deres byggeopgave, og vi er med lige fra ideudvikling til endeligt resultat.

Løbende rådgivning og dialog

Hos BBT Entreprise vægter vi den tætte og løbende kundedialog meget højt. Når vi starter op på et projekt, finder vi i samarbejde med kunden frem til den bedste løsning, hvorefter vi udfører opgaven efter kundens behov og vores faglige ærekærhed. Vi sørger altid for at opdatere kunden løbende, sådan de ved, hvor langt vi er i processen – og naturligvis også, så de kan komme med eventuelle indvendinger.

Dygtige folk fra alle kroge af håndværkerfaget

BBT Entreprise går op i, at kvaliteten altid er i top. Derfor er det altid faglærte og dygtige håndværkere, vi har på opgaverne. Vores faglighed og ekspertise spænder bredt, og vi har blandt andet både faglærte tømrere, murere og malere. Hos BBT Entreprise er det med andre ord kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke opgaver vi varetager.

Udflytningsgaranti.dk

BBT Entreprise har som en del af virksomheden udviklet et helt nyt koncept. Et koncept, der skal sikre, at kunden får sit fulde depositum retur efter fraflytning. Hvis depositummet mod forventning ikke ruller ind på kontoen efter, at vi har været på opgaven, så dækker vi ganske enkelt differencen. Som kunde er du altså sikret at få dit depositum retur, hvis udflytningsgaranti.dk får lov til at sætte lejligheden eller huset i stand.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du snart fraflytte din lejebolig, og ligger du søvnløs og grubler over, om du mon får depositummet retur? Så tøv ikke med at ringe til os allerede i dag på telefonnummer: 23 60 36 66 eller brug kontaktknapperne her på siden. Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Kontakt os her
Kasper Søderberg Gregersen Indehaver
23 60 ** **
[email protected]***.dk
BBT Entreprise Lyskær 13B 2730 Herlev
CVR: 41036362
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BBT Entreprise senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du BBT Entreprise
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu