ASR & SØNNER

- Kvalitetsfyldt malerarbejde!

ASR & SØNNER er en generationsvirksomhed, der holder til i Herlufmagle og dækker Vest- og Sydsjælland. Virksomheden består af mig, indehaver Steffen Steen Rasmussen, min bror, samt min far, som primært giver kyndig rådgivning til vores kunder. Vi er desuden i eksponentiel vækst og forventer at ansatte flere dygtigere malere i den kommende tid.

ASR & SØNNER udfører opgaver for både private og erhverv og tilbyder blandt andet:

  • Spartelarbejde
  • Opsætning af filt
  • Malerarbejde
  • Malerentrepriser
  • Gulvafslibning

Sikrer dig godt håndværk

Hos ASR & SØNNER er vi specialiserede indenfor malerfaget. Vi har også stor ekspertise og mangeårige erfaringer inden for totalrenoveringer, hvorfor vi kender til alle de håndværksmæssige standarder, der skal til for det bedste og mest holdbare resultat. Med ASR & SØNNER på opgaven bliver du altså rådgivet til den rette løsning.

Alsidige håndværkere, der løfter dit byggeprojekt i mål

Vi er fleksible i vores arbejdsgang og udbedrer gerne håndværksmæssige fejl, som andre har udført, så du ikke kun får et fuldent malerarbejde, men også en komplet renovering.

Din tilfredshed er alfa og omega for os

Det er et centralt fokus hos ASR & SØNNER at sikre kundernes tilfredshed. Derfor laver vi kun arbejde, som vi kan stå 100 procent inden for. Vi mærker, at vores kunder værdsætter, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Når ASR & SØNNER er i gang med en opgave hos dig følger vi den hele vejen til dørs - også hvis der skulle opstå ekstraarbejde. Det er en del af vores service!

Passion for at fuldende dine renoveringsdrømme

Det er drivkraften bag ASR & SØNNER. Hvis vi lyder som nogle håndværkere for dig, så kontakt os allerede nu ved at trykke på kontaktknapperne eller ved at ringe til os på 4272 8684. Vi ser frem til at hjælpe dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Steffen Steen Rasmussen
Steffen Steen Rasmussen Indehaver
42 72 ** ** Vis nummer
42 72 86 84

ASR & SØNNER

Tybjerglillevej 31

4160 Herlufmagle

CVR: 42979988

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver ASR & SØNNER senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af udestue udvendigt 4700 Næstved
4 dage siden
Fuldspartling af vægge og loft 4681 Herfølge
1 uge siden
Maling af hus indvendigt 2300 København S
1 uge siden
Maling af loft 2100 København Ø
1 uge siden
Maling af vægge 4700 Næstved
1 uge siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser
Vores prisniveau
425 kr./t.

Det synes kunderne om os

0
34 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 20 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 14 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

aftale overholdt . kommer til aftalt tid. fint arbejdet.

KVIKMARKENS PRIVATSKOLE, 23 maj 2024

En rigtig god og fin oplevelse. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredshed. Kan kun anbefale

Helle bejrholm, 23 maj 2024

Gennemgående dårlig udførelse, som har efterladt os med skæve vægge, og generelt dårlig finish. Derudover var Steffen herude for at gennemgå opgaven inden man afgav tilbud, og vi troede derf...

Gennemgående dårlig udførelse, som har efterladt os med skæve vægge, og generelt dårlig finish. Derudover var Steffen herude for at gennemgå opgaven inden man afgav tilbud, og vi troede derfor at der var fuld forståelse for opgaven, men ligeså snart vi havde accepteret tilbuddet, blev der trukket i land flere steder. Vi har haft ca. 10 forskellige håndværkere igennem i forbindelse med vores renovering, og Steffen mv. var klart den dårligste - særligt ift. selve udførelsen. Jeg vil derfor ikke anbefale nogen at bruge dem.

Læs mere

Konrad Emil Brunak, 07 apr. 2024

Super, til tiden og aftalt pris. Kan varmt anbefale dem

Henrik V., 30 jan. 2024

Alle tidsfrister blev overholdt. Fejl hurtigt rettet. Venlige malere

Ditte Andersen, 25 jan. 2024

Kom i kontakt med ASR & Sønner gennem 3 bygtilbud. De tog kontakt utroligt hurtigt, og kom ud og gennemgik projektet med mig. De var utrolige venlige og nemme at snakke med, og var gode til at for...

Kom i kontakt med ASR & Sønner gennem 3 bygtilbud. De tog kontakt utroligt hurtigt, og kom ud og gennemgik projektet med mig. De var utrolige venlige og nemme at snakke med, og var gode til at forklare deres tilgang til projektet. Modtog et rigtig godt tilbud på fuldspartling, opsætning af filt og fugning, få dage efter besigtigelse. Da jeg accepterede tilbudet var de meget fleksible overfor mit ønske om hvornår de skulle gå igang. De har overholdt alle aftaler om hvornår de skulle komme og arbejde, og de har lavet et fantastisk stykke arbejde. Alt i alt en faktisk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem.

Læs mere

Henrik Magnus Ognes-Olesen, 25 jan. 2024

Indehaver steffen er simpelthen et super rart menneske, som vil det bedste for sine kunder. Hans svende er også meget flinke og omhyggelige professionelle. Af alle de håndværkere vi har haft til at lave vores villa, har ASR & Sønner været de bedste.

Christian Hviid, 31 dec. 2023

Maleren var nem at kommunikere med og forstod opgaven med det samme og gennemførte opgaven på aftalte tid.... med fint resultat

niels laasholdt, 21 dec. 2023

tilfreds med arbejdet, kom til aftalte tid.

KVIKMARKENS PRIVATSKOLE, 30 okt. 2023

God værdi for pengene, men der var var nogle huller som ikke var blevet helt dækket og en del spildt maling

Hans B., 25 sep. 2023

Generel god oplevelse. Steffen er yderst rar, nem at tale med, og ganske fleksibel i forhold til vores ønske som kunder

FOA Nichlas Riise, 24 aug. 2023

Maling af vægge så fin ud. Udlejer fandt nogle små maling pletter på paneler.

Miguel Tolstrup, 17 aug. 2023

Teamet er alle venlige og imødekommende, og har haft fuld forståelse for at de har skulle arbejde på en arbejdsplads, hvor folk gerne undgår forstyrrelser.
De har påtaget sig opgaven hen over ...

Teamet er alle venlige og imødekommende, og har haft fuld forståelse for at de har skulle arbejde på en arbejdsplads, hvor folk gerne undgår forstyrrelser.
De har påtaget sig opgaven hen over sommerferien, hvilket i sig selv kan være svært ift ferie mv - men de har kørt på og løst opgaven - til trods for ændringer fra vores side undervejs.
De kan varmt anbefales!

Læs mere

FOA Nichlas Riise, 30 jul. 2023

Dygtige og venlige malere. Selvom vi havde lidt bump på vejen, så fandt de gode løsninger, så vi var tilfredse kunder. :)

Maria Vaabengaard, 27 jul. 2023

Jeg havde en rigtig oplevelse med Steffen. Trods lidt sygdom og forsinkelse på opgaven (få dage) så blev det kommunikeret og det var løbende muligt at få fat i ham og lave nye aftaler. Jeg er meget tilfreds.

Julie Nielsen, 27 jul. 2023

Fik lavet mit kontor og og blev rådgivet meget professionelt af ejeren. Derefter sendte han nogle meget dygtige malere og var på opgaven fra start til slut. Meget høj service

Lars Frisk, 20 jul. 2023

Jeg har haft et fortræffeligt samarbejde med murermester Kristian Sommer, fa. ASR & SØNNER. Opgaven er blevet udført til min fulde tilfredshed.

Ole wøhler olsen, 12 jul. 2023

virkelig dygtig og proffesionel maler . flexibel og hurtig . smilende og glad. jeg vil helt sikkert bruge dem igen . alt godt herfra.

Ole Larsen, 11 jul. 2023

Nem kontakt og hurtig opgaveløsning. De malere der var her var venlige og til at tale med, og har lavet et pænt stykke arbejde og prisen var god.

Michael Nørgaard, 10 jul. 2023

God kommunikation og god udførelse af opgave

Simon chrillesen, 10 jul. 2023

Super tilfreds med både arbejdet og udførelse. en virkelig SUPER håndværker der er både fleksibel og dygtig og proffesionel . Dette kan kun anbefales og vil med garanti bruge samme firma igen . topkarakter.

Ole povl Larsen, 26 jun. 2023

ASR & SØNNER lavede et udmærket arbejde med to gange såvel ydre som indre maling af vores nyligt købte hus på to etager. Det må dog bemærkes, at der var temmelig mange udskiftninger blandt ...
ASR & SØNNER lavede et udmærket arbejde med to gange såvel ydre som indre maling af vores nyligt købte hus på to etager. Det må dog bemærkes, at der var temmelig mange udskiftninger blandt de malende medarbejdere, hvilket nogle gange medførte, at det blev overset, at der ikke var malet eller kun een gang malet enkelte steder, hvilket medførte noget opfølgende ekstra arbejde. Men i det store og hele tilfredsstillende. Ole Wøhlers Olsen ambassadør (Retired) Egevænget 4, Strøby Egede, 4600 Køge E-Mail: olewohlers42@gmail.com Mobil: +45-40 43 28 32
Læs mere

Ole O., 19 maj 2023

Arbejdet var ok, men tog alt for lang tid ( 4- 5 uger )

Henrik R., 30 mar. 2023

Virkelig SUPER service, flot arbejde og så er det til at betale.
Yderst tilfreds. Når der skal males igen vil jeg ikke have en anden maler.
Jeg anbefaler stærkt dette firma.

Charlotte Robrahn, 25 mar. 2023

Gode men ar lidt hængere

FOA B., 10 feb. 2023

Han var god og stabil, og gjorde et godt stykke arbejde. Ham vil jeg bruge igen en anden gang, hvis jeg får brug for det.

Kell S., 05 aug. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du ASR & SØNNER

Send en forespørgsel til ASR & SØNNER