Arnold Christensen ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Arnold Christensen ApS

Arnold Christensen ApS

– Elektriker der sætter kvalitet og kundeservice højest

Arnold Christensen ApS er en professionel elektrikervirksomhed i samarbejde med Norup El-Teknik. Firmaets fornemmeste opgave er at levere kvalitetssikkert el-arbejde til glade kunder. Jeg, indehaver Arnold Christensen, arbejder nemlig efter et mantra om, at jeg lever for at yde den bedste service – også til dig!  

På Djursland og i Østjylland hjælper jeg bl.a. med:

  • Renovering af nuværende el
  • Nye el-installationer
  • Ophængning af lamper samt service
  • Alt i el-tavler og sikring
  • Professionel rådgivning

Jeg mener det, når jeg siger, at alle typer af el-opgaver er velkomne hos Arnold Christensen ApS. Om det er opsætning af lamper eller totalrenovering af boligens installationer tilgår jeg nemlig opgaven med samme omhu, da jeg mener, at alle opgaver er lige vigtige at tage hånd om.

Fremtidssikre el-løsninger

Kald mig bare en stolt jyde – for mig er det nemlig vigtigt at udføre el-installationer, der betaler sig. Ting er dyre nok i forvejen, så jeg gør mit bedste for, at el–opgaven udføres så konkurrencedygtig og fair som muligt. Det betyder, at jeg også genbruger den gamle del af installationen, der kan genbruges og sikrer, at kunden får den smarteste og mest fremtidssikre løsning, som ikke skal udskiftes igen om et par år.

Eksempelvis tager jeg altid snakken med kunden om fremtidens behov såsom elbil og varmepumper og fortæller, at de kan spare op mod 10.000 kroner, hvis de allerede nu tænker ind, at eltavlen skal kunne udvides med tiden. At gøre det overskueligt og holdbart er nemlig mit job.

Glade kunder er mit levebrød 

Med Arnold Christensen ApS på projektet kan du altid regne med, at dine ønsker og behov sættes højt. Jeg tager altid dialogen om forløbet, så kunden ved præcis, hvad opgaven går ud på. Samtidig er jeg fleksibel og nem at få fat i, hvis du ønsker faglige råd til el-opgaven.

Jeg er der for kundens skyld – og ikke omvendt, og det høje serviceniveau betyder heldigvis, at mine kunder kommer igen og gerne anbefaler mig til andre. En effekt, jeg er stolt af. 

Skal jeg også hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte Arnold Christensen ApS om stort og småt. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon: 2670 0478, så følger jeg op. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Arnold Christensen Indehaver
26 70 ** **
info@***.dk
Arnold Christensen ApS Grenåvej 7C 8410 Rønde
CVR: 41860863
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Arnold Christensen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Arnold Christensen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu