Anlægsspecialisten

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Anlægsspecialisten

Anlægsspecialisten

- Dit haveprojekt er i trygge hænder hos os

Hos Anlægsspecialisten er vi et team af friske anlægsspecialister, der rykker ud på store som små opgaver i din have. Vi er dygtige til vores fag, og garanterer derfor kvalitet og holdbare haveløsninger - hver gang! Om din have trænger til nyt græs eller du drømmer om en terrasse at nyde solens stråler på, så er vi altså firmaet til opgaven. Vi tilbyder blandt andet:

  • Anlægsarbejde
  • Terrasser i både sten og træ
  • Etablering af hegn
  • Rullegræs 
  • Haveservice
  • Snerydning 
  • Uforpligtende rådgivning

Med de rigtige redskaber og et stort smil på læben kører vi ud til private boligejere, erhverv samt boligforeninger på det meste af Sjælland. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du går rundt med havedrømme.

Kvalitet fra start til slut

Hos Anlægsspecialisten tager vi hånd om dit anlægsprojekt fra start til slut. Fra den første kontakt til den sidste finish har vi altid fokus på den kvalitet, vi leverer. Vi går nemlig aldrig på kompromis med solidt arbejde og godt håndværk.

Samtidig er vi et firma, der arbejder effektivt og målrettet. Når vi arbejder på dit projekt - så arbejder vi på dit projekt. Det betyder, at vi kommer som aftalt og ikke bruger tid på andre biopgaver, før du er tilfreds med det endelige resultat.

Skal vi også hjælpe dig? Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på telefon 3038 7720, så vender vi hurtigt retur med et godt tilbud på din næste anlægs- eller brolægningsopgave.

Kontakt os her
Christian Justesen Indehaver
30 38 ** **
[email protected]***.dk
Anlægsspecialisten Acacievej 9 4060 Kirke Såby
CVR: 39677717
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Anlægsspecialisten senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Anlægsspecialisten
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu