Angelsø Teknik ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Angelsø Teknik ApS

Angelsø Teknik

Angelsø Teknik er det helt rette valg hvis du søger et el-firma med kvalitetssansen i orden. Med firmaadresse i Rødovre rykker vi ud på opgaver i Storkøbehavn og på store dele af Sjælland. Vi har stor erfaring med autoriseret el-arbejde for både erhvervsdrivende og boligforeninger og hjælper naturligvis også private boligejere med deres el-opgaver.

Vi vil gerne hjælpe dig med:

  • Alarmer
  • Videoovervågning
  • Dørtelefoni
  • Ladeboks til bil
  • Data/netværk og TV
  • Smarthome
  • IHC

Kvalitet i højsædet

Med Angelsø Teknik på opgaven er du garanteret et firma, der går op i kvalitet. Firmaet blev allerede etableret tilbage i 2013 som en webbutik, der solgte alarmpakker, men på grund af den store efterspørgsel på arbejdskraft til el-opgaver begyndte Angelsø Teknik allerede i 2015 at fungere som elektrikere. Vores tid som webbutik betyder, at vi har særlig indsigt og god kontakt til leverandører af eksempelvis alarmer, videoovervågning og ikke mindst dørtelefonanlæg.

En aftale er en aftale

Vi er et velrenommeret firma, og det vil vi gerne blive ved med at være. Har du derfor sat os på opgaven, får du ikke kun kvalitet for pengene – du får også et firma, der går op i service. Vi er punktlige af natur, går op i vores håndværk og stiller altid med et stærkt team. Derfor kan du altid regne med, at vi ringer på døren på det aftalte tidspunkt og vi leverer det resultat, vi har aftalt.

Kontakt os i dag

Vil du også gerne have os til at hjælpe dig med din opgave? Så ring til os på 2225 4069 eller brug kontakt-knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Videoovervågning
El-installatører, Aut.
Adgangskontrol
Dørtelefonanlæg
Elarbejde
Kontakt os her
Jan Angelsø
Jan Angelsø Indehaver
22 25 ** **
[email protected]***.dk
Angelsø Teknik ApS Hvidsværmervej 115 2610 Rødovre
CVR: 39186292
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Angelsø Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Angelsø Teknik ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu