AI Byggeservice

Med speciale i murerarbejde og totalentrepriser udfører AI Byggeservice arbejde for private og erhverv i København og omegn. Vi råder både over murere, tømrere og malere, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du skal have en hånd til dit næste byggeprojekt.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til AI Byggeservice

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

AI Byggeservice

Hos AI Byggeservice spænder kompetencerne bredt. Med speciale i murerarbejde og totalentrepriser råder vi over både murere, tømrere og malere, som kan hjælpe med at udleve dine byggedrømme. Vi har adresse i København og betjener alle private og erhvervskunder i en 40 kilometers radius.

Et bredt udvalg af håndværkere og kompetencer

Hos AI Byggeservice ønsker vi at kunne hjælpe vores kunder – uanset hvilken bygningsmæssig udfordring, de står overfor. Netop derfor råder vi over både murere, tømrere og malere. Ydermere samarbejder vi også med både VVS’ere og elektrikere. Vi har derfor mulighed for at følge dit byggeprojekt helt til dørs, og samtidig slipper du for at skulle have overblikket over flere håndværkere på samme tid. Vores kompetencer omfatter blandt andet:

  • Totalentrepriser
  • Renoveringsopgaver
  • Restaurering- og bevaring i forbindelse med maleropgaver

Med kvalitet i højsædet kan du derved være sikker på et ensformigt og professionelt resultat, når du lader AI Byggeservice stå for byggeprocessen.

Håndværk med øje for kundens behov

Når man tager hånd om hele byggeprocessen, er det vigtigt altid at have kundens behov og ønsker for øje. Vi bestræber os derfor altid på at opbygge et tillidsbånd mellem håndværker og kunde tidligt i processen. Et skridt på vejen er ved at tilbyde vores kunder en fast pris på opgaven. På den måde får du ingen overraskelser, når dit projekt står færdigt. Desuden vægter vi rådgivning højt hos AI Byggeservice. Da totalentrepriser oftest er omfattende projekter, udfører vi ikke bare, hvad vi bliver bedt om. Vi tager os tid til at reflektere over de bedste løsninger, materialevalg og hvilken tilgang, der måtte være den bedste. Det mener vi er god service.

Ønsker du hjælp fra professionelle håndværkere, som kan følge din opgave helt til dørs, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 21478362 eller ved at klikke på kontakt-knappen.

Kontakt AI Byggeservice for et uforpligtende tilbud

Her finder du AI Byggeservice

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

AI Byggeservice

Med speciale i murerarbejde og totalentrepriser udfører AI Byggeservice arbejde for private og erhverv i København og omegn. Vi råder både over murere, tømrere og malere, så tøv ikke med at tage kontakt, hvis du skal have en hånd til dit næste byggeprojekt.

Hovedkontor

Telemarksgade 6, 1. th.
2300 København S

CVR: 38462997

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen