AC Byg & Montage ApS

AC Byg & Montage er en tømrervirksomhed med sans for detaljen. Med vores fem ansatte dækker vi hele Sjælland. Vi varetager flere former for tømreropgaver, dog ikke store opgaver som for eksempel tilbygninger. Derimod nyder vi at arbejde grundigt med materialer og det æstetiske look i forbindelse med mindre opgaver.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Træterrasser
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Brolægning
  • Skure og hegn
  • Havearbejde

Kvalitet og service som varemærke

Hos AC Byg & Montage lægger vi utroligt meget vægt på, at kvaliteten er i top, og at servicen altid er tilfredsstillende. Vi går meget op i at rådgive og sparre med kunden. På den måde sørger vi for, at kunden får opfyldt deres behov for og altid bliver tilfredse med resultatet.

Din alsidige tømrermester

Selvom vi er specialister inden for tømrerfaget, kan vi også mere end det. Vi vil nemlig gerne hjælpe med havearbejde, når vi alligevel er i gang med for eksempel indkørslen eller carporten. For os betyder det hele billede meget, derfor synes vi, det er vigtigt, at kunden også har mulighed for at optimere haven, mens træterrasse bliver lagt - Og vi vedligeholder gerne haven selv efter, at tømreropgaven er udført.

Vil du have fat i os?

Stiger den gamle carport eller de slidte vinduer dig snart til hovedet? Lad os hjælpe dig! Brug kontaktknapperne her på siden, eller ring til os på tlf. 2015 3343, og få et uforpligtende tilbud og en god snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Læs mere

Kontakt os her

André Tang Christensen indehaver
20 15 ** ** Vis nummer
20 15 33 43

AC Byg & Montage ApS

Sikærsvej 21

4621 Gadstrup

CVR: 41211490

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AC Byg & Montage ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Tagentreprise 4000 Roskilde
4 dage siden
Facadeisolering m.m. 3520 Farum
5 dage siden
Ombygning af carport 2730 Herlev
1 uge siden
Montering af udestue 2650 Hvidovre
1 uge siden
Omfugning af facade 2765 Smørum
2 uger siden

Det synes kunderne om os

0
32 anmeldelser
3byggetilbud.dk 32 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Angående aftaler, er det godt med mail på computeren, men under forløbet er det ind imellem bedst med en sms på mobiltelefonen.

John V., 12 maj, 2023

Desværre blev opgaven ikke udført så hurtigt som aftalt. Der er nogle mindre heldige farveblandinger, men alt i alt er jeg glad for resultatet.

Ane A., 20 feb, 2023

Hvis lidt mere feedback om leveringstider på materialer og mødetider, ville det være 5 stjerner. Igen kan vi kun rose for en god kemi med håndværkerne som var på projektet

Jannie B., 11 jul, 2022

Arbejdet blev noget forsinket, fordi stilladsfirmaet havde brændt AC Byg af. Det nye stilladsfirma har stadig ikke fjernet stilladset her to uger efter arbejdets færdiggørelse. Selve arbejdet me...
Arbejdet blev noget forsinket, fordi stilladsfirmaet havde brændt AC Byg af. Det nye stilladsfirma har stadig ikke fjernet stilladset her to uger efter arbejdets færdiggørelse. Selve arbejdet med udskiftningen af taget blev udført efter aftalen og til prisen og rimeligt hurtigt (kun afbrudt af en uge med regnvejr).
Læs mere

Steen H., 13 apr, 2022

Det er virkeligt flot arbejde. Jeg er meget glad. Andre svarede også meget hurtigt, når jeg havde sendt en mail til ham.

Marianne L., 10 mar, 2022

Havde besøg af en velforberedt tømrermester, hvor vi med råd og vejledning nåede i mål med ønsker og behov. Havde 3-4 søde, omgængelige og meget arbejdsomme håndværkere gående Tidsplan og budget er overholdt. Jeg kan derfor varmt anbefale AC Byg og montage

Gitte D., 29 nov, 2021

Fantastisk positiv oplevelse. På trods af vejret blev arbejdet udført og vi har nu et meget smukt tag. Jeg fik AC til at skifte nogle gulvbrædder i vores stuegulv, hvor der var lagt spånplade n...
Fantastisk positiv oplevelse. På trods af vejret blev arbejdet udført og vi har nu et meget smukt tag. Jeg fik AC til at skifte nogle gulvbrædder i vores stuegulv, hvor der var lagt spånplade ned, en opgave som var lidt tricky, men flot udført. Vi kan varmt anbefale AC. Behøver ikke engang at pointere at prisen blev overholdt, bare synd at vi ikke kan give seks stjerner, når de nu fortjener det...
Læs mere

Tonni S., 19 aug, 2021

De er effektive. Arbejdet er virkelig veludført, flot finish. Og de er gode til at komme med løsningsforslag undervejs. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Carl J., 19 aug, 2021

Super flot resultat. Alt foregik til tiden og efter aftale.

Anne G., 07 jun, 2021

Helt igennem sympatisk og flink bygherre, som har leveret et flot stykke arbejde. Vi sender vores største anbefalinger.

Sabrina M., 19 maj, 2021

Den er ikke afsluttet og entreprenører er betalt for opgaven. Det har været en skuffende oplevelse.

Jonas H., 26 apr, 2021

Rigtig god rådgivning og vejledning. Service i top

Camilla B., 19 feb, 2021

Super, alle aftaler blev overholdt, bruger dem gerne igen.

Frank W., 12 okt, 2020

Top karakter

Carsten K., 23 jul, 2020

Følgende er skrevet sidste gang jeg blev bedt om feedback med en enkelt tilføjelse til sidst. Generelt har det været et langt forløb, der dags dato endnu ikke er afsluttet. Over 10 uger fra vi ...
Følgende er skrevet sidste gang jeg blev bedt om feedback med en enkelt tilføjelse til sidst. Generelt har det været et langt forløb, der dags dato endnu ikke er afsluttet. Over 10 uger fra vi skulle begynde at modtage tilbud fra håndværkere, men mange vente aldrig tilbage til os og vi måtte ud i genudbud på genudbud og rykke for svar. Ift til AC byg. Generelt har kommunikation været et problem. Vi ventede forgæves to dage på at overdrage nøgler, hvor de ikke dukkede op til det aftalte tidspunkt. Vinduer har været efterladt åbne samme dag som der er lovet skybrud. Jeg ved ikke hvordan vores øvrige møbler havde haft det hvis ikke vi var kommet tilfældigt forbi. Prisen blev hævet med et par tusind ift til tilbudet, fordi de var noget pus bag fodpanelerne, men det er vel som det er. Projektet stod så godt som færdigt i en uge uden vi fik besked, og vi fik først besked efter vi rykkede for det. Derefter opdagede vi, at der stadig manglede at blive ordnet huller i gulvet omkring rør, som vi derefter rykkede for. For to uger siden blev de gjort opmærksomme på at de har stoppet strømmen til tre stikkontakter, da de har sat fodpaneler op. Det rykkede vi for for en uge siden og først igår, tirsdag, var det muligt at få kontakt for at få det ordnet. Det vil sige efter vi har haft fat i 3 byggetilbud og efter vi har ventet to uger, heraf en uge efter vi allerede har rykket for svar. Det er endnu ikke i orden, og vi venter lige nu på kontakt med en elektrikker. Det er over 8 uger siden der blev sagt jatak til opgaven, som burde kunne klares "på et par dage" Da vi ikke ved, hvordan (eller hvornår) vores el kommer til at gå i orden og hvad der skal til, kan vi reelt ikke blive færdige med at flytte ind, da vi jo ikke ved om eksempelvis fodpaneler og guld skal brækkes op igen. Edit: med kontakt til elektriker 9. oktober er vores el kommet iorden og opgaven er dermed langt om længe fuldført efter
Læs mere

Thomas S., 20 jul, 2020

Opgave afsluttet af AC Byg & Montage ApS

Bent A., 08 jul, 2020

Vi har valgt AC, og er fuldt tilfreds.

Ellen T., 06 jul, 2020

Ja min byggeopgave er sluttet, og vi er meget glade fir det

Susanne K., 14 maj, 2020

Jeg har endnu ikke modtaget faktura - fik ikke tilbud, så jeg ved ikke hvad det koster. Det var 2 hyggelige tømre? Som lavede arbejdet på et par timer (det var primært den ene som gjorde arbejdet). De var begge syrere.

Helle P., 06 dec, 2018

Vi aftalte en dag de skulle komme og udføre opgaven. De dukkede aldrig op og selv efter gentagne opringningner til dem, er der ikke sket noget og jeg hørt ikke hørt noget fra dem længe. Nu har jeg opgivet.

Andreas A., 18 jun, 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du AC Byg & Montage ApS

Referencer

AC Byg & Montage ApS har blandt andet udført opgaver for

Illum København
Martin Pedersen Rålege
Suite Frederiksberg Frederiksberg, Lyngby, Hellerup, Malmø, Vanløse
Sahva København, Glostrup, Århus
Ole Djurizik Skovlunde
Erik Jäpelt Rungsted
Muremester Henrik Nielsen Hundested
Sephora København, Stockholm, Malmø, Århus
Enok Løppenthin Græsted
Send en forespørgsel til AC Byg & Montage ApS